Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nő írtózik a szüleikkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő írtózik a szüleikkel élő férfiaktól?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 17. 10:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Ha apad jobban nez ki ,mint te es korban jobban passzol (azonos) hozzam,akkor nem problema :D
2018. ápr. 17. 10:56
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Megint egy olyan téma ami önögazolásra használható.

1. Ha valaki azért él a szüleivel mert nem akar feleslegesen kidobni albérletre 100e Ft-ot, de különben teljes mértékben önálló és semmiben nem szorul rájuk akkor renben. Tehát ha teljes mértékben önellátó.

2. Ha tutyi-mutyi aki nem tudja ellátni magát mert hozzászokott hogy anyuci megrágja helyette a kaját, főz, mos vasal, takarít helyette akkor felejtős a párkapcsolat.

2018. ápr. 17. 11:15
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Párom a szüleivel lakik együtt. Sosem zavart (én is a szüleimmel lakom, van egy háromszintes házunk, minek fizessek 100.000-et albérletbe?). Párom szülei meg idősek és betegek, ha nem lenne velük, akkor nem látná el senki a háztartást.

Ez a ki hol él és kivel annyira helyzetfüggő és fölösleges általánosítani...

2018. ápr. 17. 11:25
 4/16 anonim ***** válasza:
63%

Ez a "teljes mértékben ellátja magát" már ott bukik, hogy mutassatok egy anyát, aki azt mondja az otthon lakó fiatal-felnőtt gyerekének, hogy ő főz kettőjükre (férjére és magára), a gyereke pedig főzzön magának, vagy hozasson.

Nem tartom életszerűnek.

És nem is baj, én sem tudnám a gyerekemmel megtenni, de akkor már ugye nem az van, hogy egy az egybe gondoskodik magáról a pasika?

2018. ápr. 17. 11:29
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

A fiam velem lakik (23). Magára főz (testépítő, spéci kajátkat készít amit én nem eszek meg), magának vasal, mos, takarít.

Egyetem mellett saját bevételei vannak, anyagilag teljesen független, én csak a rezsit fizetem helyette.

Semmilyen dolgába nem szólok bele.

Minek menne albérletbe?

2018. ápr. 17. 11:40
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Élettársam 28 évesen az édesanyjával lakott, amikor megismerkedtünk, és én is, mert haza kényszerültem.

Nem tutyi-mutyi, pedáns. Viszont van jó pár ismerősöm (nők és férfiak is), aki mamahotelt totálisan kiélvezik,

és csesznek bármiben is segíteni otthon. Az emberek ezzel kötik össze sajnos sokszor.

2018. ápr. 17. 13:05
 7/16 anonim ***** válasza:
24%
5: Azért, mert akkor csomó (amúgy szintén szülőknél lakó) kora huszonéves csajnak tudná biztosítani az intim helyet az együttlétekhez. Illetve nem tartanák rangon alulinak azok sem, akiknek a szülők biztosítani tudják a "független" életüket albérlet vagy saját lakás formájában. :D
2018. ápr. 17. 14:27
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

7.

Saját lakása van, csak más városban, kiadta albérletbe. Nem akarja sok nőnek biztosítani az intim együttléthez a feltételeket csak egynek, az meg megoldott. Ha külön akarna költözni megtehetné.

Szóval azt akarom mondani hogy nem mindenki egy élhetetlen balf a s z aki a szüleivel él.

Az viszont igen aki albérletben lakik és azt a szülei fizetik mert képtelen eltartani magát.

2018. ápr. 17. 14:44
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
8: Azt hittem egyértelmű lesz, hogy én veled értek egyet... De az említett csoport meg úgy gondolja, az ilyen dolgok megoldása a férfi dolga. A miértek senkit sem érdekelnek.
2018. ápr. 17. 15:03
 10/16 anonim ***** válasza:
13%
Ki nem xarja le a nőket. :D
2018. ápr. 17. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!