Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint egy olyan téma ami önögazolásra használható.
1. Ha valaki azért él a szüleivel mert nem akar feleslegesen kidobni albérletre 100e Ft-ot, de különben teljes mértékben önálló és semmiben nem szorul rájuk akkor renben. Tehát ha teljes mértékben önellátó.
2. Ha tutyi-mutyi aki nem tudja ellátni magát mert hozzászokott hogy anyuci megrágja helyette a kaját, főz, mos vasal, takarít helyette akkor felejtős a párkapcsolat.
Párom a szüleivel lakik együtt. Sosem zavart (én is a szüleimmel lakom, van egy háromszintes házunk, minek fizessek 100.000-et albérletbe?). Párom szülei meg idősek és betegek, ha nem lenne velük, akkor nem látná el senki a háztartást.
Ez a ki hol él és kivel annyira helyzetfüggő és fölösleges általánosítani...
Ez a "teljes mértékben ellátja magát" már ott bukik, hogy mutassatok egy anyát, aki azt mondja az otthon lakó fiatal-felnőtt gyerekének, hogy ő főz kettőjükre (férjére és magára), a gyereke pedig főzzön magának, vagy hozasson.
Nem tartom életszerűnek.
És nem is baj, én sem tudnám a gyerekemmel megtenni, de akkor már ugye nem az van, hogy egy az egybe gondoskodik magáról a pasika?
A fiam velem lakik (23). Magára főz (testépítő, spéci kajátkat készít amit én nem eszek meg), magának vasal, mos, takarít.
Egyetem mellett saját bevételei vannak, anyagilag teljesen független, én csak a rezsit fizetem helyette.
Semmilyen dolgába nem szólok bele.
Minek menne albérletbe?
Élettársam 28 évesen az édesanyjával lakott, amikor megismerkedtünk, és én is, mert haza kényszerültem.
Nem tutyi-mutyi, pedáns. Viszont van jó pár ismerősöm (nők és férfiak is), aki mamahotelt totálisan kiélvezik,
és csesznek bármiben is segíteni otthon. Az emberek ezzel kötik össze sajnos sokszor.
7.
Saját lakása van, csak más városban, kiadta albérletbe. Nem akarja sok nőnek biztosítani az intim együttléthez a feltételeket csak egynek, az meg megoldott. Ha külön akarna költözni megtehetné.
Szóval azt akarom mondani hogy nem mindenki egy élhetetlen balf a s z aki a szüleivel él.
Az viszont igen aki albérletben lakik és azt a szülei fizetik mert képtelen eltartani magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!