Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem.
Félig otthon lakom, egyetem miatt félig albérletben. Sosem volt gond még egy lánynak sem, hogy hol és hogy lakom. Jó eséllyel most kapok egy munkát, ami miatt teljesen hazaköltözöm és a munkahelyem gyalog kb. 10-15 percre lesz. Teljesen felesleges pénzkidobás lenne elköltöznöm itthonról, mert ennél valószínűleg csak messzebb találnék lakást, horroráron. A barátnőm is egyetért azzal, hogy inkább lakjam otthon és spóroljak lakásra.
Azt viszont sosem értettem, hogyha valaki otthon lakik, miért gondolják sokan, hogy nem képes az önellátásra. Az albérletben magamnak csináltam a kaját és én takarítottam meg hasonlók. Őszintén szólva, ezek olyan dolgok, amikbe 1-2 hét alatt bárki belerázódik, ha akar. Édesanyám nagyon aggódott, hogy az albérletben éhen halok, de a jelek szerint ez nem történt meg! :D
Itthon a szobámat én tartom rendben, én nyírom a füvet, én állítom be a kütyüket, én javítom meg, ha valami tönkremegy. Igazából csak a mosást nem csinálom, mert tök felesleges lenne külön mosnom. Kaját is sokszor magamnak csinálok, mert édesanyám kajáldán dolgozik, szóval ő ott ingyen eszik. Persze, szokott azért itthon is olykor csinálni nagyobb kajákat vagy sütiket, amit figyelek, ha épp van időm, mert érdekel a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!