Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha undorodom a férfiaktól mert tudom, hogy milyen gondolataik vannak a nőkkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha ,,bejön" egy nő egy férfinak az annyit jelent magyarán hogy megdugná, és a nőket a férfiak tárgynak tekintik. És ezért nem akarok már ismerkedni, mert tudom hogy a velem beszélgető férfi már végigpörgette az agyában hogy mit akar velem. Nem bírom ezt tovább. Gyűlölök nőnek lenni. Gyűlölöm a ,,nőiességet".
21
2017. dec. 24. 18:05
1/29 anonim válasza:
Benned meg ilyen gondolatok vannak, ez talán jobb?
Tudod nem a mi bajunk, hogy nem akarjuk megismerni a hülye nőket.
2/29 anonim válasza:
De azért van olyan pasi, aki megismerni akar. A szexualitás fontos.
3/29 A kérdező kommentje:
A f@&szomat a szexualitásba már. Bárcsak nem létezne.
2017. dec. 24. 18:13
4/29 anonim válasza:
Még ilyenkor sem fáradnak el a trollok. :)
5/29 anonim válasza:
Szerintem pont veled van itt a baj, ha te meg nem pörgeted végig, hogy mit akarsz a férfival.
Senki nem akar egy önmarcangoló, szexuális fóbiás, mentálisan labilis nőt maga mellé. Ha ez vigasztal, csak addig akarnánk megdugni amíg meg nem ismerünk, utána már azt sem.
6/29 anonim válasza:
Szerintem is gaz, de elnezem nekik, hogy ilyennek szulettek, nem ok tehetnek rola. Illetve ha valaki emellett ertelmes, normalis es komoly szandekai vannak, azzal kompenzalhatja az osztonlenyseget.
7/29 anonim válasza:
Azért nyilatkozol így mert még nem dugtál egy jót :)
8/29 anonim válasza:
Hogy lenne minden férfi egyforma... én pl egyetemen tanítok be is bszna ha ilyeneken törném a fejem.
9/29 anonim válasza:
Én férfiként pedig bevallom a női hipergámiától és a szolipszizmustól undorodom valamennyire. Belegondoltam már többször is milyen lenne ha nő lennék - és habár úgy gondolom könnyebb és jobb lenne - így a mostani agyammal belegondolva valamennyi undort éreznék by default a saját természetem iránt.
10/29 anonim válasza:
Apácának állsz és bevonulsz egy kolostorba pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!