Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a tapasztalatotok a rendőr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalatotok a rendőr férfiakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Konkrét történetek érdekelnének, akár akkor is, ha a nő is rendőr, vagy csak a férfi.
2017. dec. 23. 18:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Dilettánsok
2017. dec. 23. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Trafizik az ágyban is :D
2017. dec. 23. 18:36
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

"ha a nő is rendőr"

"Egy rendőrnőőőőőő-őőő az álmom, régóta őrá váááágyok, olyan szédítő olyan megnyerő az igazi rendőőőőrnőőő-őőő"

Amúgy ilyen fullparajnak képzelem a rendőr férfiakat, mint a Fable három városi őrségét: [link]

Szembe húzott tányérsapka, rendőrbajsz, manapság ilyen szakállszerűség, kékruha, "Hotecciklenni" stílus "Halottamám!"

"Te a tennap az egy vagy két en?

Aszt nem tudom, de kétté mer mútidő"

2017. dec. 23. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Mutyiznak. Egy rendőrnővel kavartam, aki épp felfüggesztését töltötte... hááát voltak sztorijai: Lefoglalt fű árulása a szerven belül, félrenézés megfelelő fizetségért, női rendőrök gyors előrelépése a felettes felajánlására természetbeni fizetésért cserébe, szórakozásból vegzálással való szolgálati időtöltés (pl út mellett dolgozó lányok csesztetése), gyak elmondta, hogy körülbelül minden rendőr bűnöző is egyben. A csaj mint kiderült szintén nem volt 100-as, telhetetlen, semmi sem elég jó neki, kisebbségi komplexusos, sznob.

Ismerek egy férfit is, szintén rendőr, bár elég felszínesen, nem rossz arc, bár néha eléggé fura dolgai vannak, és persze nagy gyurmázós.

2017. dec. 23. 18:38
 5/13 anonim ***** válasza:
5%
Jó munkásemberek
2017. dec. 23. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Nekem a férjem volt rendőr. Nem egészséges a munkájuk. Napi 12 órában össze vannak zárva akár nővel is, hisz nem ők választják meg a járőr társukat és igen kialakulhat köztük több is mint társak. Másik véleményem, hogy rengeteg olyan helyen megfordulnak ahol ismerkedésre van lehetőség, ki is használják rendesen, sok nő bukik az egyenruhás pasikra. Ismertem rengeteg munkatársát 90% elvált leginkább megcsalás miatt. Nekik leginkább a hasonló munkakörben dolgozó társra lenne szükségük akikkel folyamatosan van közös téma. Persze vannak kivételek de nem sok ilyet ismerek.

Sok sikert hozzá.

2017. dec. 23. 18:54
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
otthonra egyik se kéne.
2017. dec. 23. 19:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem rendőr a barátom (nem ezért vagyok vele, és nem ezért választottam őt) Eddig szinte mindig karácsonykor, szilveszterkor is be volt osztva, egyedül vagyok ünnepeken. Ha szolgálatban van akkor le kell adnia a telefonját, 12 óra hosszáig el sem érem. Állandóan éjszakázik. Úgy néz ki tavasztól lesz jobb munkahelye, amivel jobban is fog keresni és normális munkaideje lesz.

Emberileg normális. Határozott mindenben, jó emberismerő, átlát azokon akik hazudnak.

Más rendőrt nem ismertem. Ennyi tapasztalatom van.

23N

2017. dec. 23. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Apóspajtás nyugdíjazott rendőr.

Egy hülye pöts. Csalta az ex-nejét, verte őt és a páromat is.

Buta és rossz ember.

2018. jan. 4. 00:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Én egy rendőr nővel kavartam, akit épp felfüggesztésben volt valami stikli miatt. Folyamatosan vetített hogy ő milyen sikeres, és mennyire tud mindent (nagy művész, profi autóvezető, stb), mint kiderült nárcisztikus személyiségzavara van.

Felfüggesztése alatt adóoptimalizálóként dolgozott egy milliomosnak, aki az üzlete mellett lányoknak is segített "ismerkedni".

Elmondta hogy a rendőrségen a szebb nők a leggyorsabban úgy szerezhetnek rangot, ha elfogadják a felettes férfiak ajánlatát, és természetben fizetnek az előléptetésért, és ha nem fogadja ezt el, akkor lehet akár meg is szivaják.

Azt is elmondta, hogy a legtöbb rendőr bűnöző is egyben, kenőpénzért nem vesznek észre dolgokat, és a lefoglalt szereket árusítják. A lány pl a lefoglalt füvet árulta a rendészetin az iskolai társainak, mert jóban volt a helyi rendőrség raktárosával.

2018. jan. 4. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!