Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsek egy nőhöz, aki egy ilyen hosszabb kapcsolatban van?
Hat ha el akarsz csabitani a parjatol egy csajt akkor ott igen komoly ferfinak kell lenned nem ilyen kis nyamnyila “hat szeretem meg nem is tudom mit akarok, nem vagyok eleg jo” tipusunak. Mert igy nem mesz semmire. Meg ugye a lenyeg; jobb pasi vagy-e mint a jelenlegi parja? Nem csak kivul hanem “belul” is?
En nem nyomulnek semmikepp. De azert adnam valami kis apro jelet, hogy bejon nekem. Ha igazan tetszik akkor ne tartson mar vissza, hogy kapcsolatba van, konyorgom mas palik talan a fairplay jelige alatt nem nyomulnak a csajra csak mert valaki masnak tetszik? Lofszt ugyanugy versenges van ha tetszik ha nem. Ha nagyon bejon szerezd meg, ha kolcsonos a vonzalom minden eselyed megvan ra de azert arra keszulj fel, hogy lehet varnod kell mondjuk honapokat esetleg amig szakit vagy amig tul lesz rajta. De most az, hogy kapcsolatban van... Hazas 10 eve? Mert ha nem akkor hagyjuk mar az alszenteskedest.
Igen de az egyiket valószínűleg már nem szereti, nem szerelmes belé, belém meg az lehet, úgyhogy teljesen más a két kategória, nem fog egy még jobbért otthagyni.
Sokkal többet keres, mint én, sokkal magabiztosabb, tapasztaltabb, etc., még ha összeillenénk is más dolgokban, én egy hasonlóan lúzer nőt érdemelnék meg max.
"Vagy akkor lesz valaki értékes társ egy párkapcsolatban, ha szánalomból/kényelemből benne marad egy rossz kapcsolatban?"
Nem. De ha rossz a kapcsolata, váltson magától, ne azért, mert már ott a következő. Ha valaki ezt csinálja, az nagyon rossz kommunikációs képességekről árulkodik, és gerinctelenség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!