Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy közelítsek egy nőhöz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közelítsek egy nőhöz, aki egy ilyen hosszabb kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
Furcsa kérdés, de nekem még nem volt kapcsolatom, és nem tudom, hogy megy ez, még azt sem, hogy megy egy szinglivel összejönni. De tetszünk egymásnak, és valószínű, a párjával nem felhőtlen a kapcsolata, túl régóta vannak együtt, és sokszor úgy néz rám, és szerintem egy szerelmes nő nem nézne így másra. De mikor beszélek vele, akkor nem tűnik nyitottnak, csak mikor néz, bár elég ideges vagyok, mikor beszélünk. Csak beszélgetni is jó lenne vele, én sem tudom, mennyire működne a kapcsolat, nem lennék elég jó neki, nem szívesen kavarnék be, azt se tudom, hogy mi lenne jó nekünk. Én szerelmes vagyok belé. Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. dec. 13. 16:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy akarsz. Neked kell eldöntened. Az emberek egy része nem nyúlna bele egy kapcsolatba. Talán el kellene gondolkoznod azon, hogy ha ebbe belemenne a nő, akkor egy idő után valószínűleg jönne majd utánad is egy újabb 3.-
2017. dec. 13. 16:42
 2/16 anonim ***** válasza:
38%

Hat ha el akarsz csabitani a parjatol egy csajt akkor ott igen komoly ferfinak kell lenned nem ilyen kis nyamnyila “hat szeretem meg nem is tudom mit akarok, nem vagyok eleg jo” tipusunak. Mert igy nem mesz semmire. Meg ugye a lenyeg; jobb pasi vagy-e mint a jelenlegi parja? Nem csak kivul hanem “belul” is?

En nem nyomulnek semmikepp. De azert adnam valami kis apro jelet, hogy bejon nekem. Ha igazan tetszik akkor ne tartson mar vissza, hogy kapcsolatba van, konyorgom mas palik talan a fairplay jelige alatt nem nyomulnak a csajra csak mert valaki masnak tetszik? Lofszt ugyanugy versenges van ha tetszik ha nem. Ha nagyon bejon szerezd meg, ha kolcsonos a vonzalom minden eselyed megvan ra de azert arra keszulj fel, hogy lehet varnod kell mondjuk honapokat esetleg amig szakit vagy amig tul lesz rajta. De most az, hogy kapcsolatban van... Hazas 10 eve? Mert ha nem akkor hagyjuk mar az alszenteskedest.

2017. dec. 13. 16:45
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
#2 És Neked kell olyan nő, aki egyik pasi ágyából a másikba ugrál? Mennyire tartod korrektnek azt a nőt, akit el lehet csábítani a párja mellől? Tudsz benne bízni? Vagy nem is érdekel, csak luk legyen?
2017. dec. 13. 16:58
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, Te is gondold végig, hogy kell-e neked olyan, akinek füttyent egy másik pasi és már el is hagy... 3as voltam
2017. dec. 13. 17:01
 5/16 A kérdező kommentje:

Igen de az egyiket valószínűleg már nem szereti, nem szerelmes belé, belém meg az lehet, úgyhogy teljesen más a két kategória, nem fog egy még jobbért otthagyni.

Sokkal többet keres, mint én, sokkal magabiztosabb, tapasztaltabb, etc., még ha összeillenénk is más dolgokban, én egy hasonlóan lúzer nőt érdemelnék meg max.

2017. dec. 13. 17:05
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy gondolod. De jól nézd meg, mit csinál a csaj az exével. Jó eséllyel Veled is ugyanazt fogja csinálni.
2017. dec. 13. 17:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Szanalmas es a “jaj de az exet is elhagyta akkor teged is elfog” szoveg.
2017. dec. 13. 17:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: egyetértek. Vagy akkor lesz valaki értékes társ egy párkapcsolatban, ha szánalomból/kényelemből benne marad egy rossz kapcsolatban? Ha valaki nem érzi mellettem jól magát, akkor menjen nyugodtan, nem kell a színjáték.
2017. dec. 13. 18:12
 9/16 anonim ***** válasza:
86%

"Vagy akkor lesz valaki értékes társ egy párkapcsolatban, ha szánalomból/kényelemből benne marad egy rossz kapcsolatban?"

Nem. De ha rossz a kapcsolata, váltson magától, ne azért, mert már ott a következő. Ha valaki ezt csinálja, az nagyon rossz kommunikációs képességekről árulkodik, és gerinctelenség is.

2017. dec. 13. 19:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Farolva.
2017. dec. 14. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!