Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy közelítsek egy nőhöz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közelítsek egy nőhöz, aki egy ilyen hosszabb kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
Furcsa kérdés, de nekem még nem volt kapcsolatom, és nem tudom, hogy megy ez, még azt sem, hogy megy egy szinglivel összejönni. De tetszünk egymásnak, és valószínű, a párjával nem felhőtlen a kapcsolata, túl régóta vannak együtt, és sokszor úgy néz rám, és szerintem egy szerelmes nő nem nézne így másra. De mikor beszélek vele, akkor nem tűnik nyitottnak, csak mikor néz, bár elég ideges vagyok, mikor beszélünk. Csak beszélgetni is jó lenne vele, én sem tudom, mennyire működne a kapcsolat, nem lennék elég jó neki, nem szívesen kavarnék be, azt se tudom, hogy mi lenne jó nekünk. Én szerelmes vagyok belé. Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. dec. 13. 16:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Sehogy. Tapasztalat. Én is tizenéve kapcsolatban vagyok, vannak hullámvölgyek. Ha minden egyes "nem felhőtlen" időszakban összejöttem volna mással, akkor már a sokadik kapcsolatom lenne ennyi idő alatt.

Egyik kapcsolat sem tökéletes, de azért általában az emberek megpróbálják helyrehozni, pláne ha régóta együtt vannak.

2017. dec. 18. 10:31
 12/16 anonim ***** válasza:
21%
Ne haragudj, de semmilyen jogod nincs beleszólni abba a kapcsolatba. "...a párjával nem felhőtlen a kapcsolata, túl régóta vannak együtt...". Ezt ki látja így? Te? Te fogod eldönteni, hogy szerinted a jelenlegi kapcsolata jó-e, vagy nem? Milyen alapon? Mert te akarsz vele összejönni? Ez eléggé önző dolog. Nem akarok beszólogatni, vagy bunkó lenni, mert segítséget kértél, de hagyd ezt. Senkinek semmi joga megzavarni két ember párkapcsolatát, csak nekik van joguk afelett úgy rendelkezni, ahogy nekik, vagy legalább egyiküknek jó.
2017. dec. 18. 11:03
 13/16 A kérdező kommentje:
12, annak van némi köze hozzá, aki szerelmes az egyikbe, ezt pedig nem én látom így, hanem mások is, ő is mondta.
2017. dec. 18. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz egy bitang nagy verést a párjától, akkor sehogy.
2017. dec. 26. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:
...valószínű, a párjával nem felhőtlen a kapcsolata, túl régóta vannak együtt...." Azért ezt inkább neki kell tudnia eldöntenie, amúgy meg, kevés a "felhőtlen" kapcsolat. Mindenesetre, ha nem tűnik nyitottnak, talán nem kellene erőltetni.
2017. dec. 26. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem itt inkább az a gáz,hogyha nem is szerelmes és tegyük fel,összejön veled vagy hamar visszamegy az exhez,a biztoshoz,vagy veled rákap az ízére és aztán váltogatja a pasikat majd...
2017. dec. 26. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!