Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha undorodom a férfiaktól mert tudom, hogy milyen gondolataik vannak a nőkkel kapcsolatban?
Ha ,,bejön" egy nő egy férfinak az annyit jelent magyarán hogy megdugná, és a nőket a férfiak tárgynak tekintik. És ezért nem akarok már ismerkedni, mert tudom hogy a velem beszélgető férfi már végigpörgette az agyában hogy mit akar velem. Nem bírom ezt tovább. Gyűlölök nőnek lenni. Gyűlölöm a ,,nőiességet".
21
Nincs róla tapasztalatom, de amennyire én hallom és el tudom képzelni, egy idegennel nem lehet "jót dugni". Gond nélkül ki merem mondani, hogy aki idegenként szexel a másikkal, az eg, önző féreg marad végig és nem a férfi húzza a rövidebbet, ő kb akármilyen körülmények között elsül. Hanem a nő, akin csesznek dolgozni, csak dugják.
A párkapcsolatban fontos a szexualitás viszont. Oxitocin.:) Összeköti a két embert mégjobban.:) És el sem tudnám képzelni, hogy a párommal szökőévente szexeljünk, mert milyen az már, egy kapcsolat tökéletes terep arra, hogy azt és annyit csinálja az ember, ahányszor mindketten szeretnék, jó az, ha a másik vevő rá kb mindig (de nem mindig ezt nyomatja nyilván, csak nem kell noszogatni és van igénye rá).
Szerintem nem baj ez az undor, nagyon jól jön, mikor élni akarsz és nem időt pazarodni. Mikor bennem is összegyűlt ez (ennek ellenére nem gondolok minden férfit selejtesnek vag, rosszabbnak, mint a nőket, félre ne értsetek) és úgy mentem randira, sokkal hamarabb le tudtam zárni a dolgot és észrevenni, ha valaki tényleg csak dugni akar. Sokkal hamarabb kiszúrtam, ha valaki csak teszi a fejét és a kesveset egy kis szexért vagy nekiáll játszmázni velem randin, hogy "annyira kívánjam"... És számomra nagyon jó érzés volt abban a pillanatban magabiztosan, ellentmondást nem tűrve megállítani a dolgot, sarokba szorítani az illetőt és gond nélkül elküldeni a búsba. Sokk könnyebben végeztem ezekkel az izékkel így, mint mikor kedveskedni akartam, meg jaj, a srácok jófejek, jaj, türelmesnek kell velük lenni, természetes, ha a szexen jár az agyuk... A nagy büdös lóf..t! Nem! Az kvára nem természetes, ha valaki úgy viselkedik randin a másikkal, mint egy közönséges szemét tirpák. És igenis be lehet olvasni a másiknak, hogy tudja, hogy a helye (meg a keze helye másodszorra), ha nem képes észrevenni, hogy te is ember vagy... Nyugodtan faképnél lehet hagyni lelkiismeret furdalás nélkül az ilyet. Na, ebben ez az undor tökéletesen segít. Nem, nem a férfiakkal szemben. Hanem ezekkel a dögökkel szemben.
Mert minden férfi CSAK dugni akar, egyiknek sincsenek érzései, ösztönlények, csak a farkukkal gondolkoznak, bla bla bla bla bla....
Isten óvjon attól, hogy bármi közöm legyen egy olyan "nőhöz" mint amilyen te vagy.
23/F
Ne alacsonyíts le minden férfit.
Nem mindenki olyan.
nehéz ám....főleg mivel ez megy mindenhol
de nem mindenki van így, sok olyan férfit ismerek |köztük én| aki tiszteli a női testet és többet lát a kiszemeltjében egy állatnál
am én úgy vagyok vele, hogy az igazi kapcsolatoknak nem is alapköve a rendszeres szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!