Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetek ha undorodom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha undorodom a férfiaktól mert tudom, hogy milyen gondolataik vannak a nőkkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha ,,bejön" egy nő egy férfinak az annyit jelent magyarán hogy megdugná, és a nőket a férfiak tárgynak tekintik. És ezért nem akarok már ismerkedni, mert tudom hogy a velem beszélgető férfi már végigpörgette az agyában hogy mit akar velem. Nem bírom ezt tovább. Gyűlölök nőnek lenni. Gyűlölöm a ,,nőiességet".

21

2017. dec. 24. 18:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%
Mert nektek ez kell... Pechemre nem vagyok a szexualizálós típus, emberként kezelem a nőket, értelmes beszélgetést próbálok velük kialakítani a párzási tánc helyett, és hát nem is tudnak vele mit kezdeni. Nem működik.
2017. dec. 24. 19:50
 22/29 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, nem kötelező semmiféle úgymond nőies viselkedésre vagy külsőre vonatkozó elvárásnak megfelelned. Egyáltalán nem gúnyolódom, a lehető legkomolyabban beszélek. Sőt, amíg nem érzed kényelmesnek, nem kell nőként tekintened önmagadra sem, bőven elég, hogy emberi lény vagy. Erről az összes felsorolt dologról egyedül te döntesz, az meg, hogy a környezeted mit szól hozzá, kizárólag az ő dolguk, nem a tiéd. Ha idegesít a "nőiesség", foglalkozz valami olyannal, ami érdekel, élvezetes számodra jó alaposan bele tudsz merülni, és messzire eltávolít attól, ami jelenleg ennyire zavar. Majd ha egy kicsit megnyugszol, és nem érzed ennyire fenyegetve magadat, akkor térj vissza a témára, de akkor se úgy, hogy bármi kötelező lenne rád nézve. Te döntöd el, hogy mit akarsz. (És értelemszerűen abból tudod kideríteni, hogy mit akarsz, hogy minek a gondolatától érzed jól, sőt, jobban magadat.)
2017. dec. 24. 19:58
 23/29 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert pár nektek tetsző kvának ez kellett, nem kell a többi nővel is ezt a sportot űzni... Hányszor viselkedett velem is valaki úgy, hogy legszívesebben egy hatalmas pofont levágtam volna neki (volt, hogy meg is kapta), mindezt azért, mert anno valami ribnc tetszett neki (gondolom csak külsőre, aztán onnantól rákattant vakon), akinél akkor vagy díszkan, ha dugsz, mint az állat egyből. Meg itt érzem, hogy mekkora szart kavarnak ezek a PUA meg mindenféle trágyák. Gyakorlatilag egy ilyen randinak az a lényege, hogy az illető azt hiszi, jobban tudja, mit akarsz, mint te, ebből kifolyólag aztis leszarja, amit mondasz, meg azt is, ha lerí a testi jelzéseidből, hogy ideje lenne leállni... Mert minden nő egyforma, úgy is csak kéreti magát, úgy is csak el kell csábítani technikákkal és szarni bele, mit mond a hülyéje... Aztán csodálkoztok, ha valaki ágyékon térdel vagy leüvölt, mert neveletlen, figyelmetlen vízagyú taplók vagytok. Tisztelet a kivételnek.
2017. dec. 24. 20:05
 24/29 anonim ***** válasza:
66%

" Ha ,,bejön" egy nő egy férfinak az annyit jelent magyarán hogy megdugná, és a nőket a férfiak tárgynak tekintik. "

Buta vagy. Rossz a környezeted, a tapasztalataid vagy hülyeségeket olvasol a neten vagy ez így együtt. Általánosítasz, tévesen.

Ha nekem bejön egy nő azt jelenti, hogy tetszik arcra és testre/alakra egyaránt. Azt jelenti, hogy szívesen megismerném a személyiségét is, hogy az is legalább annyira tetszik-e. És ez azt jelenti, hogy jóval többet szeretnék tőle, mint egy pár perces/órás "dugás". A kapcsolat ennél jóval többről szól, azonban elengedhetetlen része a szex. Nem csak magam miatt, de ilyen módon is szeretném a lehető legnagyobb örömet okozni a szerelmemnek.

De persze gondolom hiába beszélnék, ezt az egészet már elkönyvelted magadban és nem lehet meggyőzni, még ha nincs is igazad ( függetlenül attól, hogy nyilván van 1-2 ilyen gyökér is, amit leírtál ). :)

23/f

2017. dec. 24. 20:26
 25/29 anonim ***** válasza:
Ó, Solana drága, olyan könnyű erre is csak rádobni a sablont, hogy "pár nektek tetsző kvának ez kellett", meg "valami ribnc tetszett neki (gondolom csak külsőre"... Elárulom, egyáltalán nem ez a helyzet. Sosem jöttek be azok, akiket te kvnáak nevezel, sosem kezdeményeztem náluk, és sosem próbáltam a 'macsóstílust', meg a pua-tudományt. Tudsz azzal valamit kezdeni, ha valakinek a története kívül esik a szokásos gyikes értelmezési tartományon? (azaz hogy a jófiúnak látszani akaró gyökér ribikre hajt és előadja magát, de belül csak tárgyként látja őket)
2017. dec. 24. 21:50
 26/29 anonim ***** válasza:
fogalmad sincs milyen gondolataim vannak :D
2017. dec. 25. 07:55
 27/29 anonim ***** válasza:
Bejöhet egy nő egy férfinak személyiségben is, sőt akár barátként is, az más dolog, hogy ki kit dugna meg. A szex hozzátartozik a férfiakhoz és nőkhöz, egy ilyen kapcsolathoz, a férfiak számára pedig sokkal fontosabb a szex genetikai okokból. (5-ször nagyobb az a terület az agyban vagy ilyesmi). De nálam fontos a személyiség, és én is feltettem itt kérdést, és több férfi írta, hogy a belső fontosabb neki, mint nő, ami engem is meglepett.
2017. dec. 25. 08:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Valahonnan mégis előszoptad, hogy velünk elvileg így kell bánni.:D Hát nem normális emberektől és nem is attól, akinek majd legközelebb udvarolni fogsz. Innentől pedig lényegtelen, ki volt azaz idióta, ugyanott vagy, amit írtam is, hogy azt hiszed, jobban tudod, mit akarunk (mintha minden nő ugyanolyan lenne) és a hülyeségeidet nyomatod egy idegen nőnek, aki mindenre vágyik, csak fszlóbálásra nem.
2017. dec. 25. 15:06
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Nekem pl. egy nővel beszélve csak akkor jut eszembe a szex, ha kihívóan öltözködik vagy viselkedik. Már a miniszoknya is ilyen, nem tehetek róla, így vagyunk összerakva.
2017. dec. 25. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!