Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek elnézzük ha túlsúlyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek elnézzük ha túlsúlyos, félénk, szüleivel él, nem humoros, de egy férfinál nem fogadjuk el ezeket?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 17:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
57%
Kész röhej ez az oldal... Szóval a lakhatás a karrier meg a pénz "férfi dolgok". Vajon mégis mik a női "dolgok" akkor? Pörgetni az instát meg szürcsölni a long drinket a Kazinczy utcában? Mert ugye a háztartás meg a gyereknevelés nem, hiszen nem élünk a középkorban.
2018. ápr. 24. 17:45
 12/32 anonim ***** válasza:
50%
#11 Nem kéne általánosítani. Vannak instaribik is, de sok lány nagyon is csaladcentrikus. Konkrétan 1 éven belül 3 volt osztálytársnőm esküvőjére vagyok hivatalos, és még csak 21-22 évesek. Szóval nem hiszem, hogy annyira ritkák lennének az ilyen lányok.
2018. ápr. 24. 17:48
 13/32 anonim ***** válasza:
21%

" Kőkeményen kettős mérce van a társadalomban, ami ezen az oldalon is látszik. Ehhez jön még hozzá, hogy a férfiak sokkal elfogadóbbak a nőkkel szemben, mint a nők a férfiakkal szemben"

Ez tényleg így van, de örök igazság, hogy csak a f!sz van ingyen.

2018. ápr. 24. 17:52
 14/32 anonim ***** válasza:
56%
13- hát az én f!szom ugyan nem adom ingyé.. nehogy már csak a nőkben legyen tartás..
2018. ápr. 24. 17:56
 15/32 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos így van. Feminista világban élünk, a férfiakkal szembeni diszkrimináció és szexizmus pedig egyre erősebb.
2018. ápr. 24. 18:08
 16/32 anonim ***** válasza:
51%
Én sosem néztem el nőknél a túlsúlyt. Pontosabban mégis, vagyis egyszerűen elnéztem mellettük, mintha ott se lettek volna...
2018. ápr. 24. 18:12
 17/32 anonim ***** válasza:
78%

Ezért vagytok egyedül....

Megint egy olyan kérdés, amivel a népet lehet acsarkodásra késztetni....

Végülis, unalom ellen tökéletes. Még jó, hogy legtöbben az igazi világban élünk. Nem egy magukat piedesztálra emelt félistenek között....

2018. ápr. 24. 18:24
 18/32 anonim ***** válasza:
83%

Férfiak, ti melyiket választanátok?

1, Kedves, aranyos, csinos, cuki 22 éves, szüleivel élő egyetemista lány?

2, Határozott, magabiztos, nagyszájú, egzisztenciával rendelkező, nagydarab, karrierista 36 éves nő?

2018. ápr. 24. 18:37
 19/32 anonim ***** válasza:
69%
Most is csak azt mondom, hogy számold össze, hány kövér nő van címlapon és hány sovány.
2018. ápr. 24. 19:06
 20/32 anonim ***** válasza:
7%
#19 Te pedig gondold át, hány férfi van, akinek csak a címlaplányok tetszenek, és hány nő van, akinek csak a "címlapfiúk" tetszenek!
2018. ápr. 24. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!