Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan 30 év körüli nők akik szüleivel laknak azok mennyire fogadják el ha a férfi is a szüleinél lakik?
Barátom is otthon lakott, én is, egyikünket sem zavarta.
Tesóm most harminc éves, azaz nemsokára, a barátnőjét nem zavarta, amikor összejöttek.
Egyéb?
Én nem is igazán ismerek olyan 30 körüli nőket, akik a szüleikkel laknak. Egyedül a férjem unokatesója, de hozzájuk meg a srác költözött oda ideiglenesen, amíg meg nem lesz a közös.
Ha meg a kettős mérce zavar, akkor olvasgasd a szexpiaci értékes kérdéseket, ott megkapod a választ a férfitársaidtól.
Ha nem azért lakik otthon, mert lusta és életképtelen, akkor rendben van.
Nekem velem lakik anyukám, nem szégyellem. Oka van, hogy így alakult, nincs kitűnő egészségi állapotban.
De igen, kettős mérce van. Csak hát mivel pasi többlet állítólag "a piacon", ezért ugye kereslet/kínálat....
Tehát egy otthon lakó lány is simán olyan férfira ácsingózik, aki már levált, és nem a szülőkkel él.
Ez van.
Én 28 vagyok és a szüleimnél lakom. Párom még idősebb is nálam, de szintén a szüleivel lakik. Mindkét szülőjének agyvérzése volt és cukorbetegek, párom látja el őket. Abszolút elfogadom.
Egyébként dolgozunk mindketten és pl. én elég nagy családi házban vagyok, a konyhát leszámítva önálló lakrésszel. Nem vágyom albérletbe.
Ahol mi lakunk egy ház /lakás 18millánál kezdődik havi 120.000ből nehéz lenne külön kéróba lakni az albérlet árak 90.000-től a csillagoség!
De van félretett pénzem és van egy lakáskasszám is!
Viszont nem nélkülözök!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!