Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak olyan nők, akik az egyenjogúságért sírnak, de a kezdeményezést a férfi dolgának tartják? Ez milyen logika? És miért r|bancozzák le sokan ezek közül a nők közül azokat, akik mégis kezdeményezésre vetemednek nő létükre?

Figyelt kérdés
Tudtommal az egyenjogúság az, hogy mindenben egyenlők vagyunk, nem pedig kiragadjuk a számunkra kedvező dolgokat az életben, és csak arra tartunk igényt.

2018. ápr. 23. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
0%

Te miről beszélsz, a nők 40 év munkaviszony után elmehetnek nyugdíjba, holott a nők átlagéletkora hosszabb. Ez tényleg nem egyenjogú, igazad van.

Ja, szegények nem lehetnek tűzoltók, de a közszférában a tinglitangli munkák többségét nők csinálják, tudod sok férfi is boldog lenne egy ilyen állással.

Jó hogy nem tart jogleckét egy jogi analfabéta.

2018. ápr. 24. 11:24
 62/82 anonim ***** válasza:
96%

Én pl több pasit ismerek "tinglitangli" munkával mint nőt :D

És ha egy nőnek élete álma hogy tűzoltó legyen? Te akarod eldönteni helyette, hogy akarhatja-e ezt? Milyen jogon?

Amúgy se az egyéni véleményekről van szó most. Hanem hogy ki mit tehet meg törvényes keretek között. Egy férfinak se tiltja semmilyen törvény, hogy laza munkát végezzen, nem is értem, hogy jön ez ide.

Mindegy, nem tudod eldönteni hogy most akkor szerinted van-e egyenjogúság vagy nincs, egy szimpla kérdésre se tudsz válaszolni, nem tudom, hogy nem akarsz, vagy nem sikerült felfogni, vagy mi miatt, de ez így meddő vita. Szép napot! ☀️

2018. ápr. 24. 11:43
 63/82 anonim ***** válasza:
0%

51, szóval még akkor a díszb*zik mellett is kiálltok, gratulálok nektek

amíg ez a beteg eszme pusztítja hazánkat, nemigen lesz itt jó világ

2018. ápr. 25. 10:27
 64/82 anonim ***** válasza:
100%

Szoval az apolt ferfiak pusztitjak a hazat :D minden nap tanulok valami ujat :'D

2018. ápr. 25. 11:15
 65/82 anonim ***** válasza:
96%

Az egyenjogúság nem egyenlőség. Hanem egyenJOGÚSÁG. Nem hiába nem egyenlőségnek nevezik. Azaz mindenki úgy éljen, úgy döntsön, ahogy szeretné, amíg nem veszélyeztet mást. És mindkét nemre érvényesen. Ha a férfi nem akar kezdeményezni, ne erőltessék. Ha a nő nem akar, azt sem. Ha a nő otthon akar maradni és szülni 6 gyereket, akkor ne erőltessék munkára, de a dolgozni akaró nőt se arra, hogy kölykezzen le legalább 2-t, merakkor' mi lesz a magyar nemzettel.

Én is jobban szeretem, ha a férfi kezdeményez, mert úgy érzem, amíg a férfi nem egy síkhülye balek, addig egy nőnek van több veszítenivalója egy kapcsolatban. Nem a férfiakat szokták úgy kihasználni általában, hogy jaj, de szeretlek, aztán egy dugás után otthagyják őket, és ált. nem a férfi marad magára egy gyerekkel.

De ettől nem r...ozom le azt a nőt, aki kezdeményez, mert szíve JOGA. Aki ezért r...oz, az tényleg hülye p...a.

(de férfiakból is az, aki az egyenjogúságban odáig jut el, hogy höjj, kezdeményezzenek nálam a nők, de ha a nője férjül kéri, akkor már bőg, hogy őt férfiatlanították, meg egyértelmű nála, hogy a nő házimunkázik és marad otthon a gyerekkel)

2018. ápr. 25. 11:50
 66/82 anonim ***** válasza:
50%
64, Hol írtam én ilyen? A második bekezdésemet a feminizmusotokra értettem.
2018. ápr. 25. 14:55
 67/82 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ekkora feneket keríteni a kezdeményezésnek? Egyrészt a legtöbbször még mindig a nők kezdeményeznek, csak észre kell venni, másrészt hozzám is jöttek már oda félreérthetetlen módon bulikban, mégse lett semmi a dologból. Attól, hogy a nő kezdeményez, még nem lesz automatikusan szex/kapcsolat, a kezdeményezés csak az ismerkedés legeleje és talán a legkönnyebb része is.
2018. ápr. 25. 14:59
 68/82 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerinted azért pusztulunk el mind, mert az emberek egy része egyenrangúnak tartja a nőt és a férfit?

2018. ápr. 25. 17:07
 69/82 anonim ***** válasza:
38%
68, Ezzel nincs is gond, viszont a feminizmus első hullámával ezek a dolgok már rég megvalósultak. Megkaptátok a szavazati jogot, munkához való jogot és ugyanúgy tanulhattatok, mint a férfiak. Kb. eddig kellet volna, hogy tartson a dolog. Innentől kezdve már simán törvényileg kezelhetőek a problémás családi, munkahelyi esetek. Én nem vagyok híve semmilyen jellegű diszkriminációnak, a feminizmus innentől kezdve pedig a nőkkel való kivételezés.
2018. ápr. 25. 18:28
 70/82 anonim ***** válasza:
100%
69: azért még messze nincs teljes egyenjogúság, és nemcsak ezt a három dolgot jelenti. Persze a turbófeminizmust, feminácizmust én is elítélem, amikor már azon megy a vekengés, hogy a családalapítás nőellenes dolog, a nőnapra kapott virág szexista dolog meg egyéb marhaságok. De pl. az, hogy rengeteg helyen még fejlett országokban is a nő ugyanazon a munkahelyen ugyanazért a munkaért kevesebb pénzt kap, mint a férfi; hogy hiába tiltott elvileg, még mindig minden 2. állásinterjún megkapja a nő, hogy mikor szádékszik gyereket szülni vagy kivel és hol lakik (velem együtt pl. 4 nőismerősömtől volt megkérdezve állásinterjún, hogy kivel, hol lakik, volt, ahol kommentálták is!!!... férfiakkal ilyet nem igazán tesznek). Meg az általános gondolkodásban: hogy nem, nem kizárólag a nő DOLGA otthon a takarítás meg a gyereknevelés abban az esetben, ha a nő is dolgozik, és ne legyen csak azért egyeértelmű, hogy a nő marad otthon a gyerekkel még akkor is, ha a nő keres többet, mert jaj, akkor a férfit megfosztják a férfiasságától és mégis mit szól a Jocó haverom meg a Gazsi a melóban.
2018. ápr. 25. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!