Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak olyan nők, akik az egyenjogúságért sírnak, de a kezdeményezést a férfi dolgának tartják? Ez milyen logika? És miért r|bancozzák le sokan ezek közül a nők közül azokat, akik mégis kezdeményezésre vetemednek nő létükre?
# 22/
Melyik kommentemben siránkoztam. Rengeteg lány barátom van, az sem érdekel, ha ribisebb életű, ha amúgy jó fej.
Ti siránkoztok.
Kicsit unalmas már ez a férfigyűlölet az oldalon a siránkozó femináciktól, mert csúnyák, és egy ideje nem voltak leápolva...
Puzsérnak amúgy jó írásai vannak a feminizmusról.
Gondolom ő is siránkozó szűzfiú. Ti meg ezzel a 2 szóval intéztek el mindent ezen az oldalon, ha már itt tartunk. Érvek semmi :D
"Legalábbis feléd nem. :)"
Rengetegen kezdeményeznek felém, ne rajtam éld ki hazugságokkal a szar életed miatt kialakuló frusztrációdat csúnyika.
"Gondolom a gyógyszerfüggő, 100 regisztrációs femináci csajunk"
A 75%-os pl. biztos hogy szivárványka.
Az, ami a kérdésben van.
Gondolom az a bajuk, hogy egy belevaló csaj elveszi előlük a crush-ukat
#25 miért ne? Pont kéznél vagy, és láthatóan nem osztott neked ész bő kézzel az úr, mondhatni könnyű préda vagy :D
Egyébként mikor írtam a választ, még nem tudtam hogy nőnemű vagy (egyébként milyen jó, hogy ezen az oldalon mindenki úgy választhatja meg a nemét ahogy akarja, mert azt hiszi, hogy ezzel könnyebben alátámaszthatja az érvelését, de ez csak illúzió, nemtől függetlenül beszélsz hülyeségeket, és személyeskedsz alpári mödon. Az utóbbit én is, de ezt a szar kérdést mégsem én tettem fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!