Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha még mindig nem volt barátom, nem szexeltem, nem voltam szerelmes? L/20
20 éves lány vagyok és még nem csókolóztam,nem szexeltem nem volt párkapcsolatom és szerelmes sem voltam soha. Sok srác tetszett, sok férfit jóképűnek találtam már,de az önmagában kevésnek bizonyult. Nem igazán randizgattam. Két férfival találkozgattam tavaly még. De abból nem lett semmi,mert nagyon mások voltunk, máshogy gondolkodtunk kb mindenről, és az egyikük kimondottan unszimpatikus volt, mert ahányszor találkoztam vele éreztem a negatív energiákat és folyton csak másokról beszélt kioktatóan ő persze tökéletes. Na aztán most volt megint 2-3randim három sráccal is. Azonnali találkát beszéltünk meg,mert én neten nem ismerkedem soha! Nem írogatok senkinek se napokig,hetekig,főleg úgy hogy azt sem tudom hogy nézki,valóban annyi idős amennyinek mondta magát stb. Azt tapasztaltam,hogy NEKEM kell vezetnem a beszélgetést. Én alapvetően egy nagyon csendes,visszahúzodó lány vagyok. De kénytelen vagyok átvenni az irányítást,mert mindenki azt várja személyesen is,hogy kérdezzek. Ezt tettem,de sokszor spontán voltam inkább és beszéltem mindenről ami eszembe jutott. Egy ember sem érdeklődött irántam, ellenben magukról nagyon sokat meséltek! Én semmit nem tudtam mondani. Egyszerűen érdektelenek voltak, de jóléreztük magukat (gondolom) mert mindenki akart következő randit és következőt. Valaki írta is,hogy jól érezte magát velem stb. Én viszont pár ilyen eset után nem találkoztam velük tovább,mert semmi értelmét nem láttam. Most kicsit megint inkább hanyagolom ezt. Nem sietek sehova igazából. Meg nem is igazán párkapcsolatot szeretnék mostanra. Hanem csak szeretnék szexelni. De nem tudom,hogy amúgy mit gondolna erről a többség. Hogy ennyi idősen még mindig szűz vagyok. Senki nem tudja amúgy. Egyiküknek sem mondtam el.
Hogy mi az oka annak,hogy ez vagyok..tényleg csak annyi,hogy amúgy későn érő típus voltam,19-20 évesen kezdtek el érdekelni a srácok IGAZÁN. De előtte valahogy nem..
Nincsen önértékelési problémám sem. Elégedett vagyok magammal. Rengeteg barátom van, sportolok,sulizom. Csak éppen barátom nem volt még soha.
Szerintetek ez sok emer kedvét elvenné az ismerkedéstől? Ha tudnák rólam? És úgy hogy most inkább majd szexet szeretnék csak? Nem szexkapcsolatot. Csak 1-2 alkalmat,hogy megtapasztalja milyen ez. Várni nem akarok tovább!

"Hat akkor sok szerencset a varakozashoz. :)"
Mire vagy ennyire kárörvendő? Úgy teszel, mintha bármi érdemed lenne abban, hogy nőnek születtél. Mondjam azt, hogy én meg kívánom, hogy csináljanak fel és hagyjanak ott? :)
"De megjegyzem, a huszasoknak ugysem fogsz kelleni oregen, max a haromgyerekes, elvalt anyukak maradnak neked. ;)"
Azok között is vannak elég jók. Amúgy ismerek olyat, aki ilyen korban is fiatal barátnőt tart. Nem mintha ez célom lenne.

"Te beteg vagy. Mondtam,hogy régebben párkapcsolatot akartam akkor azért utasítottam el aki csak szexet szeretett volna."
Tehát régebben párkapcsolatot akartál és elutasítottad azt, aki csak szexet akart, de mára már meggondoltad magad, és csak szexet akarsz, ezért elutasítod azt, akinek komolyak a szándékai. Értem. És persze én vagyok a beteg.
És akkor ezek után én vagyok a hülye, meg én kezeltessem magam, amikor leírom, hogy a korodbeli csajokban nincs önreflexió, fingjuk nincs, mit akarnak, és kiidegelik ezzel a velük egykorú, érett fiúkat...
"Most viszont nem vágyom már kapcsolatra. De ezzel a sráccal alakulóban van most már valami tényleg. Ma találkoztunk. "
Minek tetted fel ezt a kérdést?
"Szerintem kezeltesd amúgy magad. Ne idegeskedj,csak egy tanács volt."
Kösz, ha te mondod, biztos megfogadom.

"Meg mostanra már nincs is kedvem a komolyabb randikhoz,ahol pl párkapcsolatban gondolkodik mind két fél. Eddig nem jártam sikerrel. A szex viszont érdekel. Csak félek,hogy mi lesz,mennyi elutasításban lenne részem,ha tudnák,hogy szűz vagyok még."
Totál ugyanebben a helyzetben voltam ennyi idősen. Esküszöm, szóról szóra. Ugyanilyen csalódást keltő ismerkedéseim voltak, aztán egyszer elengedtem a vágyat, hogy én aztán csak komolyan ismerkedek. Egyetlen dolgot tartottam szem előtt, a biztonságot. Kicsit kínosan is érzem magam, ahogy erről írok, mert kacagtató visszagondolni rá, hogy mennyire komolyan vettem magam, de azért folytatom. :D Szóval nem szerelmet meg a férjemet kerestem többé, hanem csak a szórakozást, de azért nem felelőtlenül. Egy megbízható embert kerestem és egyszer csak találtam. Szerencse és türelem is kell ehhez. A harmadik találkozáson elmondtam, hogy szűz vagyok, mert addigra már nagyon elegem lett az állandó megfelelési kényszerből és a taktikusságból, őszinte akartam lenni. Nagyon jól esett elengedni a tervezést és a kombinálást, hogy mire mit reagálhat a másik és arra nekem majd mit kell mondani, mindent úgy csináltam, ahogy éppen jól esett. Nem bántam meg. :) Annyi szabadságot azért meghagytam magamnak, hogy azt sem jelentettem ki kategorikusan, hogy nem szeretnék párkapcsolatot, nem tettem lakatot a szívemre és ezt a másiknak is megmondtam. Egyszerűen nem célként vagy tervként lebegett előttem, hanem lehetőségként. Ez a felszabadult hozzáállás nem csak a könnyed szórakozást, hanem végül a távlati cél megvalósulását is elhozta, úgyhogy én csak biztatni tudlak arra, hogy kicsit engedj a gyeplőn.
A szüzességed miatt meg ne aggódj, nem hinném hogy túl sokan elutasítanának emiatt. Ha nem mutatod a tipikus szűz tinédzserlány allűröket akkor nem leszel emiatt kevésbé vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!