Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha még mindig nem volt barátom, nem szexeltem, nem voltam szerelmes? L/20
20 éves lány vagyok és még nem csókolóztam,nem szexeltem nem volt párkapcsolatom és szerelmes sem voltam soha. Sok srác tetszett, sok férfit jóképűnek találtam már,de az önmagában kevésnek bizonyult. Nem igazán randizgattam. Két férfival találkozgattam tavaly még. De abból nem lett semmi,mert nagyon mások voltunk, máshogy gondolkodtunk kb mindenről, és az egyikük kimondottan unszimpatikus volt, mert ahányszor találkoztam vele éreztem a negatív energiákat és folyton csak másokról beszélt kioktatóan ő persze tökéletes. Na aztán most volt megint 2-3randim három sráccal is. Azonnali találkát beszéltünk meg,mert én neten nem ismerkedem soha! Nem írogatok senkinek se napokig,hetekig,főleg úgy hogy azt sem tudom hogy nézki,valóban annyi idős amennyinek mondta magát stb. Azt tapasztaltam,hogy NEKEM kell vezetnem a beszélgetést. Én alapvetően egy nagyon csendes,visszahúzodó lány vagyok. De kénytelen vagyok átvenni az irányítást,mert mindenki azt várja személyesen is,hogy kérdezzek. Ezt tettem,de sokszor spontán voltam inkább és beszéltem mindenről ami eszembe jutott. Egy ember sem érdeklődött irántam, ellenben magukról nagyon sokat meséltek! Én semmit nem tudtam mondani. Egyszerűen érdektelenek voltak, de jóléreztük magukat (gondolom) mert mindenki akart következő randit és következőt. Valaki írta is,hogy jól érezte magát velem stb. Én viszont pár ilyen eset után nem találkoztam velük tovább,mert semmi értelmét nem láttam. Most kicsit megint inkább hanyagolom ezt. Nem sietek sehova igazából. Meg nem is igazán párkapcsolatot szeretnék mostanra. Hanem csak szeretnék szexelni. De nem tudom,hogy amúgy mit gondolna erről a többség. Hogy ennyi idősen még mindig szűz vagyok. Senki nem tudja amúgy. Egyiküknek sem mondtam el.
Hogy mi az oka annak,hogy ez vagyok..tényleg csak annyi,hogy amúgy későn érő típus voltam,19-20 évesen kezdtek el érdekelni a srácok IGAZÁN. De előtte valahogy nem..
Nincsen önértékelési problémám sem. Elégedett vagyok magammal. Rengeteg barátom van, sportolok,sulizom. Csak éppen barátom nem volt még soha.
Szerintetek ez sok emer kedvét elvenné az ismerkedéstől? Ha tudnák rólam? És úgy hogy most inkább majd szexet szeretnék csak? Nem szexkapcsolatot. Csak 1-2 alkalmat,hogy megtapasztalja milyen ez. Várni nem akarok tovább!
Szexet már akartak tőlem, de nem tudták,hogy szűz vagyok. És akkoriban azokat ki is iktattam akik csak arra mentek volna. Most ha valaki tetszik,szimpatikus az elég lesz. Nem érdekel milyen ember, nem érdekelnek a dolgai. Akkor mehetne a szex.
Nem sietem el. Már két éve próbálkozom.

az nagyon bejön hogy eddig vártál az igazira..
de hogy most meg csak szex..az meg nem jön be
különben elképzeltem milyen ronda vagy :)
Miért meddig várjak az igazira? Még x évet? Áh nem!
De a szex meg egyszerűen nagyon érdekelne már. És lehet abban lehetne most már részem. :)

Kevés csávó dobna szerintem amiatt hogy szűz vagy. (vagy nem szexelnek veled)
Szerintem egy utolsó esélyt adhatnál a kapcsolatnak, vagyis a lehetőségének.
Biztos áldozatokkal jár, de nem rossz egy ember mellé odabújni, megölelni vagy vele felkelni ha tényleg szereted:)
Kicsit azért sajnálom a dolgot mert rendes lánynak tűnsz, és azért rossz hogy eddig jutott a dolog.
Kívánom hogy ne bánd meg ahogy döntesz:)

Nem gáz!
Én 21 voltam, amikor először csókolóztam, 22 az első szexnél.
Szerintem legyél ilyen őszinte ismerkedésnél is.

Egyáltalán nem gáz szerintem, egyszerűen így alakult ha jól értem...
Nem baj, ha kezdő vagy, sőt, kifejezetten vonzó lehet egy férfinak, ha látja, hogy veled fedezi fel a szexualitást... ettől csak egyedinek, különlegesnek érzi magát a partnered ;)
Szóval, ettől nem kell félned :)
És hogy hasznos tanácsot is adjak... ha tetszik valaki vagy szimpatikus, akkor próbálj flörtjeleket adni (ennek komoly irodalma van...)
A nők eleve jobban felismerik ezeket, de sok fiú nem, így lehet, néha konkrétabban utalni (szemezés pl.)... de lehet, hogy az probléma, hogy túl szép vagy, és megijednek vagy azt hiszik, kapcsolatban vagy :D
Lehet ismerkedni Tinderen is... csak ne legyenek óriási elvárásaid... én például egy tök átlagos srác vagyok, nem vagyok magas, és alig van matchem: esélyt se adnak arra, hogy beszélgetést indítsak, és ha igen... egy randiig (nem szex, nem kapcsolat, csak egy randi, amikor még én fizetek neki egy kávét/sütit) és vért kell pisálni...
Szóval lehet, hogy egy képről nem is annyira vonzó srác fog téged meghódítani...
A lényeg, hogy a jövő bizonytalan, és te is találhatsz társat, megtapasztalhatod a szexualitást, nem kell kétségbeesned, különösen a leírás alapján... :)
Remélem, hasznosak lesznek a tanácsaim :)
25/F

"De a szex meg egyszerűen nagyon érdekelne már. És lehet abban lehetne most már részem. :)"
Tessék, magyarán már most is van valaki, aki ágyba vinne. Akkor miért itt teszel úgy, mintha naggyon kétségbeesett lennél? Menj, szexelj. Tőlünk kérsz rá engedélyt? Szexelj csak, aztán jöjj rá, hogy jajjjdemilyenszupicsodálatosfantasztikus dolog a szex, és legyél olyan fél év múlva, mint az összes hasonló, korodbeli, magát nagyon cukinak gondoló csitri kiscsaj, akik értelmetlen kliséidézeteket osztanak meg fb-on könnyező kiskutyákkal arról, hogy minden fájdalom után talpra kell állni, meg kézenfogós háttalállós képeket osztanak meg fb-on, meg tengerparton fürdőruhában kalappal pózolós egész alakos képet osztanak meg a gazellatestükről és aztán minden nyálcsorgató fiú "gyönyörű vagy!"-kommentjére benyomja a szívecskét, meg minden hétvégén elmegy bulikákba kikosarazni 100 fiút és hülyíteni egyet, akivel aztán nem fog találkozni. Aztán az utolsó stádium az lesz, hogy értetlenkedve és szemforgatva majd lecseszed a gyakorikerdesek.hu-ra kérdéseket kiíró fiúkat, akik panaszkodnak, hogy nekik nem megy a társkeresés, és nem jutnak szexhez, és a fejükhöz vágod, hogy büdös, ösztönlény állatok, mert csak a szex érdekli őket, és egyébként is, kapják már össze magukat, tiszta szánalmasak, mert baromi egyszerű szexhez jutni, elvégre neked is simán megy, hátakkormegmitpanaszkodnak. Közben majd megnyitsz egy élőflórás joghurtot, elmész jógázni vagy egy starbucksba, hogy elfeledd, mennyire hülyék és szánalmasak vagyunk.
Ja, bocs, kicsit előreszaladtam. Csak megvillant előttem a jövő egy pillanatra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!