Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha még mindig nem volt barátom, nem szexeltem, nem voltam szerelmes? L/20
20 éves lány vagyok és még nem csókolóztam,nem szexeltem nem volt párkapcsolatom és szerelmes sem voltam soha. Sok srác tetszett, sok férfit jóképűnek találtam már,de az önmagában kevésnek bizonyult. Nem igazán randizgattam. Két férfival találkozgattam tavaly még. De abból nem lett semmi,mert nagyon mások voltunk, máshogy gondolkodtunk kb mindenről, és az egyikük kimondottan unszimpatikus volt, mert ahányszor találkoztam vele éreztem a negatív energiákat és folyton csak másokról beszélt kioktatóan ő persze tökéletes. Na aztán most volt megint 2-3randim három sráccal is. Azonnali találkát beszéltünk meg,mert én neten nem ismerkedem soha! Nem írogatok senkinek se napokig,hetekig,főleg úgy hogy azt sem tudom hogy nézki,valóban annyi idős amennyinek mondta magát stb. Azt tapasztaltam,hogy NEKEM kell vezetnem a beszélgetést. Én alapvetően egy nagyon csendes,visszahúzodó lány vagyok. De kénytelen vagyok átvenni az irányítást,mert mindenki azt várja személyesen is,hogy kérdezzek. Ezt tettem,de sokszor spontán voltam inkább és beszéltem mindenről ami eszembe jutott. Egy ember sem érdeklődött irántam, ellenben magukról nagyon sokat meséltek! Én semmit nem tudtam mondani. Egyszerűen érdektelenek voltak, de jóléreztük magukat (gondolom) mert mindenki akart következő randit és következőt. Valaki írta is,hogy jól érezte magát velem stb. Én viszont pár ilyen eset után nem találkoztam velük tovább,mert semmi értelmét nem láttam. Most kicsit megint inkább hanyagolom ezt. Nem sietek sehova igazából. Meg nem is igazán párkapcsolatot szeretnék mostanra. Hanem csak szeretnék szexelni. De nem tudom,hogy amúgy mit gondolna erről a többség. Hogy ennyi idősen még mindig szűz vagyok. Senki nem tudja amúgy. Egyiküknek sem mondtam el.
Hogy mi az oka annak,hogy ez vagyok..tényleg csak annyi,hogy amúgy későn érő típus voltam,19-20 évesen kezdtek el érdekelni a srácok IGAZÁN. De előtte valahogy nem..
Nincsen önértékelési problémám sem. Elégedett vagyok magammal. Rengeteg barátom van, sportolok,sulizom. Csak éppen barátom nem volt még soha.
Szerintetek ez sok emer kedvét elvenné az ismerkedéstől? Ha tudnák rólam? És úgy hogy most inkább majd szexet szeretnék csak? Nem szexkapcsolatot. Csak 1-2 alkalmat,hogy megtapasztalja milyen ez. Várni nem akarok tovább!
Csak a barátaim,barátnőimtől kaptam kedves szavakat. De srácnak még sosem jöttem be, szerelmes sem volt belém senki. Pedig nem tartom magam rondának sem.
Szőke vállig érő egyenes hajam van.
173centi vagyok 57kg. Sportolok is, izmosak a karjaim :) amire még mondhatni büszke is vagyok. Zöld szemem van. Nem tudom..de nem is ez a fontos. Nem erre irányul a kérdésem úgy sem.

Örömmel vállalom a szüztelenítést! 😉
Leírásod alapján tökre szép lehetsz. 20 éves korodra már rengeteg bókot kellett volna hogy "elszenvedj". Szerintem valami gond mégis lehet veled.
Írtad hogy voltál jópár randin. Randi végén nem csókolóztál senkivel? Énminden randim végén csókolózom, még ha nem is akarom folytatni vele. De megcsókolom, hátha valami megváltozik bennem.

Vannak dolgok amikben eléggé hasonlítunk bár én nem randizgatok ennyit, de kb egy idősek vagyunk:)
Szerintem nem éri meg csak szexért valakivel összefeküdni, mondom ezt fiú/férfiként.
Jobb az ha valakit megszeretsz, mert anélkül elég személytelen a dolog, és emellett annyira nem is kellemes a szex az első alkalommal.
Szerintem adj még egy kis időt magadnak hogy megtaláljon akinek meg kell.
Nem egy ember van aki később bánta meg hogy rossz emberrel volt együtt először:) (jó persze akin 16 éves korára 10 srác ment keresztül az nyilván nem)
Köszi,igazad van részben. De nem akarok tovább "várni". Nem fog az ölembe pottyani senki sem. Igaz azért próbálkoztam,ezért nem vártam a csodát csak úgy.
Most az a "tervem",hogy valakivel pár találkozót megteszek,de annak keretében,hogy tudja,hogy szűz vagyok és csak szexelni szeretnék néhányszor (hosszabb távra nem kell szex..szexkapcsolat..szerető..nevezzük bárminek) ha szimpatikus,működik a kémia, és bízom benne,korrekt,érett,komoly akkor lemernék feküdni az illetővel. Lehet fájna az első,de nem baj! Ha nem lenne több alkalom az sem gond. De inkább többet szeretnék. Nem fontosak az érzelmek. Nem szükséges!!

Ha eddig csókra sem volt alkalmas férfi akkor hogy akarsz szexelni?
Az azért kicsit intimebb dolog mint egy csók.
Persze érthető hogy már várod a dolgot de ne kapkod el csak hogy túl legyél rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!