Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tisztelt nők, milyen lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztelt nők, milyen lenne, ha valaki bevallaná, hogy szerelmes belétek?

Figyelt kérdés
Tetszene nektek és kedvelnétek valamennyire persze (egyedülállók lennétek), de nem ismernétek olyan jól egymást. Örülnétek? Vagy nagyon nem tartanátok romantikus, vonzó lépésnek, ami után jó lenne ismerkedni vele? Ismerkednétek vagy barátkoznátok vele? Messziről kerülnétek ezek után?

2018. febr. 27. 20:25
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy ki tenne ilyen vallomást.
2018. febr. 27. 20:27
 2/30 anonim ***** válasza:
75%
rossz ötlet. nem kell ajtóstól rohanni a házba. engem elriasztana. el is riasztott így pár férfi.
2018. febr. 27. 20:28
 3/30 anonim ***** válasza:
85%

Ha vonzódnék hozzá amúgy is, akkor jól esne. Szívesen ismerkednék vele.

Ha semleges lenne mint férfi, akkor taszítana egy ilyen vallomás. Nem tudnék mit kezdeni vele, tehát kerülném.

2018. febr. 27. 20:29
 4/30 anonim ***** válasza:
88%
Ha ismerem és szimpatikus akkor jólesne persze. De más esetbe vagy kezdődő ismerkedésbe már csak azért sem jó ötlet mert semmi alapja nincs.
2018. febr. 27. 20:34
 5/30 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon függ ez a attól, hogy ki ez a személy.

Szerintem az sok viszont úgy általában, hogyha azt mondod neki, hogy szerelmes vagy belé, mert ha még nem ismered annyira jól, akkor ez inkább vonzalomnak számít.

Ha valamit akarnék valakitől, akkor a helyedben szimplán elhívnám valahová kettesben. Ebből pedig sok minden kiderülhet, neki meg leeshet, hogy te szeretnél tőle többet is.

Amennyiben mindenképpen szeretnéd neki elmondani, hogy úgy érzed, hogy szerelmes vagy, tedd világosan, őszintén, ne túl érzelgősen, ne túl hosszan, és utána várd meg még ő reagál.

Az a legszörnyűbb, mikor valaki nyomul és nem érti meg, hogy az érzései nem kölcsönösek. Remélem, hogy nálad ez nem így lesz, de azért jó erre is felkészülni.

Ha engem kérdezel, én az elhívós változatra szavazok.

2018. febr. 27. 20:35
 6/30 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon nem jó taktika ismeretlennél tapasztalatból mondom. Ahogy írják, taszító lehet és ijesztő. Ha felnőtt férfi vagy, akkor pedig alapvetően nem kéne - sajnos tudom, hogy lehet-, szerelmes lenni egy idegenbe. :) Ismerd meg kicsit, majd hívd el valahová.
2018. febr. 27. 20:42
 7/30 anonim ***** válasza:
50%
Ijesztő! És komolytalan!
2018. febr. 27. 20:44
 8/30 A kérdező kommentje:
Mindig ide lyukadnak ki a válaszok, hogy jól kell ismerni a másikat. Én nem szándékosan vagyok szerelmes, kevésszer is voltam, de nekem ehhez nem kell ismerni a másikat, elég pár szó, mondat, és szerintem ez sok embernél van így, van, aki szinte már első látásra szerelmes lesz. Ez nálunk így működik, nem tehetünk ezért vagy ellene.
2018. febr. 27. 21:33
 9/30 anonim ***** válasza:

Megértem, én is ilyen típus vagyok. Ha valakihez elkezdek vonzódni, akkor utána mindegy mit csinál, nem tud kiábrándítani magából, illetve csak nagyon-nagyon nehezen. Hozzáteszem ez nem vezet sok jóra egyébként, ha esetleg beteljesül az a bizonyos áhított kapcsolat.

Akkor se támadd le ezzel. Akkor inkább mond azt, hogy "nagyon vonzónak talállak és szeretnélek jobban megismerni. Lenne-e kedved...."

Vagy valami ilyesmi. :)

2018. febr. 27. 22:07
 10/30 anonim ***** válasza:

nem az a baj, hogy rögtön szerelmes leszel. hanem az, hogy bevallod.

ehelyett flörtölj, bókolj, az pont elég. majd 2 hónapos kapcsolat után valljál szerelmet, ha látod rajta, hogy őt is tényleg érdekled.

2018. febr. 27. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!