Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tisztelt nők, milyen lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztelt nők, milyen lenne, ha valaki bevallaná, hogy szerelmes belétek?

Figyelt kérdés
Tetszene nektek és kedvelnétek valamennyire persze (egyedülállók lennétek), de nem ismernétek olyan jól egymást. Örülnétek? Vagy nagyon nem tartanátok romantikus, vonzó lépésnek, ami után jó lenne ismerkedni vele? Ismerkednétek vagy barátkoznátok vele? Messziről kerülnétek ezek után?

2018. febr. 27. 20:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszoló véleményében is van igazság. Ha nem ismered csak felületesen a személyt felruházhatod különböző tulajdonságokkal amik lehet nem is igazak rá, csak a képzeletedben léteznek.

Ugyanakkor én pl. a hibáit, úgymond a kevésbé jó, rossz szokásait, tulajdonságait is megszeretem annak akibe beleszeretek. Sajnos nem egyszer fordult elő az életemben hogy reménytelenül szerettem meg férfit. Most is ilyen helyzetben vagyok.

2018. márc. 1. 17:51
 22/30 anonim ***** válasza:
58%
szerintem nem a tulajdonságait szeretjük meg az embernek, hanem őt, úgy, ahogy van. hogy milyen tulajdonságai vannak, azok mellékesek szinte. biztos, hogy érezzük, hogy milyen a másik, érezzük a lényegét, a lényét.
2018. márc. 1. 21:58
 23/30 anonim válasza:
100%
Jobban örülnék neki,ha közölné,hogy szimpatikus vagyok neki és szeretne jobban megismerni. Utána jöhet a vallomás... jóval utána.
2018. márc. 3. 08:30
 24/30 anonim ***** válasza:

Nem kell feltételes módban beszélni, történnek ilyen dolgok. Lehet, hogy jó érzés, de bizalmatlanul is fogadnám. Volt olyan barátom, aki az elején ömlengett arról, hogy “mennyire szeret”, semmit sem ért, manapság levegõnek nézzük egymást.

A szavak semmit sem érnek, tehát pusztán ettōl nem lesz szimpatikusabb senki sem, előbb inkább ismerjem meg. Tehát ha valaki pusztán csak ennyivel akar bevágódni nálam, azonkívül nincs semmi benne, az biztosan bukta:D Nem kerülném, csak naívnak tartanám, esetleg talán hazugnak:D

2018. márc. 3. 09:05
 25/30 anonim ***** válasza:

véletlenül több esetet is láttam metrón, utcán, hogy egy férfi kinézett magának egy nőt, és minden előzmény, flört nélkül lerohanta. nyilván nem szerelmet vallott a férfi, csak szinte letámadta a nőt. a nők mindig csak hüledeztek, és a vége az lett, hogy hoppon maradt a férfi.

Nekem is volt hasonló esetem, és is inkább csak megijedtem.

Egy semmiből jött szerelmi vallomás is csak riadalmat, megrökönyödést válthat ki. Kivéve persze, ha a nő is zakkant. De gondolom, hogy normális nőt szeretnél.

Nekem, mint nőnek nincs is annál jobb kezdet, mintha egy férfi, aki ha kicsit is tetszik, kicsit huncutan a szemembe néz, rámmosolyog, esetleg még rám is kacsint (a kacsintás az abszolút gyengém). Ha erre pozitívan reagálok, akkor már lehet lépni, persze lehet, h nem lesz belőle semmi, mert én is lehetek ugye foglalt, meg stb. De pl. nemrég ilyesmivel sikerült engem behálóznia valakinek, pedig nem is érdekelt eredetileg egyáltalán.

2018. márc. 3. 10:01
 26/30 A kérdező kommentje:
Azért remélem, vannak olyan értelmes nők is, akik nem zakkantak, de tudják, hogy lehet valaki szerelmes beléjük attól, hogy nem ismeri őket annyira. Itt nem vadidegenekről van szó, hanem olyanokról, akik nap mint nap találkoznak, néha beszélnek egymással. És azt is tudnák, hogy esetleg ők is megszerethetnék később, ha adnak esélyt a dolognak.
2018. márc. 3. 11:39
 27/30 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy lehet valaki így szerelmes, én is voltam már így szerelmes, sőt, az esetek többségében így, de ez akkkor sem a menete a dolgoknak, hogy szerelmet vallj első körben. Már ha sikerre akarod vinni a dolgokat. Először flörtölni kell. Nem is randizni, mert szerintem, legalábbis nálam, és még sokaknál, a flörtöléssel többel el lehet érni, mint beszéddel.
2018. márc. 3. 12:15
 28/30 Gálik Sarolta válasza:
Nem vagyok egyedülálló, de ha az lennék, egy esélyt biztosan adnék. :-)
2018. márc. 3. 14:02
 29/30 anonim ***** válasza:

Mióta ismered a hölgyet? Csak azért kérdezem mert én is így voltam, úgy 1 éve megismertem valakit, eleinte nem éreztem semmit iránta, aztán egyik napról a másikra megváltozott minden,szép lassan beleestem, pedig én sem ismerem őt teljesen,de nagyon szeretném jobban megismerni. Nemcsak a külseje,a belső tulajdonságai is tetszenek.

Nálam is az a gond, hogy nehezen megy a kapcsolatteremtés.Nem vagyok valami határozott.Én is gondolkoztam már ezen, hogy le kellene írnom,mert élőben nem vagyok képes elmondani neki.Eszembe se jutnának a szavak, annyira könnyen zavarba jövök. Te szóban mondanád el neki?

2018. márc. 3. 17:28
 30/30 A kérdező kommentje:
Én több éve ismerem, és nálam is sok idő után jött ez, igazából akkor beszélgettünk picit, addig nem igazán. Szóban mondanám el, persze, de talán le is írnék neki pár dolgot egy szerelmes levélben.
2018. márc. 3. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!