Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt nők, milyen lenne, ha valaki bevallaná, hogy
szerelmes belétek?
11/30 A kérdező kommentje:
Csak az a probléma, hogy nagyon nehéz flörtölnöm vele, félénk vagyok stb. Ezért lenne ez egy megoldás kezdeti lépésnek.
mindenki írja, hogy rossz megoldás. kudarcra van ítélve. de te tudod, csináld, majd tanulsz a saját hibáidból. csak sajnos közben szalad az idő.
2018. febr. 28. 17:36
A hölgy már valamilyen módon kinyilvánította hogy szimpatikusnak, vonzónak talál? Gondolok itt ilyen apróságokra mint pl ha beszélgetsz vele hogyan reagál, pl. látsz-e a szemében valami szikrát? Magyarul szokott szemezni?:D
Szóval ha láttad rajta, hogy nem csak szimpatikusnak tart hanem jobban vonzódik hozzád, sztem csak akkor valld be neki hogy megkedvelted őt.
Ha teljesen közömbös, vagy hétköznapiasan viselkedik veled én nem árulnám, írnám meg eztmég neki.
2018. febr. 28. 17:46
De belegondolva mindig jobb így is bevallani mint semmitse lépni.figyelj lesz ami lesz:D
2018. febr. 28. 17:47
"de nekem ehhez nem kell ismerni a másikat, elég pár szó, mondat" - Az nem szerelem, csak fellángolás.
2018. febr. 28. 18:56
16/30 A kérdező kommentje:
Nálatok fellángolás. A magunkfajta meg nem érti, miért nem ismered fel a szerelmed pár mondatból. A többi sem lesz jobb.
2018. febr. 28. 19:10
a kérdezőnek igaza van abban, hogy a szerelem ösztönös dolog, egyrészt fizikai vonzalom, másrészt intuítív módon érzi az ember a másik lényegét. Ehhez tényleg nem kell töviről-hegyire ismerni a másik embert.
Pl hiába tudom, hogy valaki jó ember, művelt, segítőkész, akármi, hiába ismerem, attól még nem leszek belé szerelmes.
2018. febr. 28. 19:22
19/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó, bár ezzel nem igazán cáfoltad az elméletüket, tehát az sem igaz nyilván, hogy ha ismersz valakit, szerelmes leszel belé. De szerintem is megérzi az ember, hogy milyen a másik, akár egy-egy szóból is. Plusz ez egy ösztönös dolog, nem akaratlagos, nem úgy működik, hogy ha már eléggé ismered az illetőt, akkor elindul a szerelembe esés folyamata... sokkal hamarabb is elindulhat (vagy később), nem te döntöd el. De ez csak az én véleményem.
Engem egy szerelmi vallomás nagyon elriasztana. Előbb kezdjünk el járni és néhány hónap után mondja, ne akkor, amikor még egy csókot sem váltottunk. Ebből én azt szűrném le, hogy nem tudja mi a szerelem, csak túláradnak az érzései, és mivel nem ismerjük egymást rendesen ezért az érzései fele a fantáziáján alapul.
2018. márc. 1. 15:34
Kapcsolódó kérdések: