Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha még mindig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha még mindig nem volt barátom, nem szexeltem, nem voltam szerelmes? L/20

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és még nem csókolóztam,nem szexeltem nem volt párkapcsolatom és szerelmes sem voltam soha. Sok srác tetszett, sok férfit jóképűnek találtam már,de az önmagában kevésnek bizonyult. Nem igazán randizgattam. Két férfival találkozgattam tavaly még. De abból nem lett semmi,mert nagyon mások voltunk, máshogy gondolkodtunk kb mindenről, és az egyikük kimondottan unszimpatikus volt, mert ahányszor találkoztam vele éreztem a negatív energiákat és folyton csak másokról beszélt kioktatóan ő persze tökéletes. Na aztán most volt megint 2-3randim három sráccal is. Azonnali találkát beszéltünk meg,mert én neten nem ismerkedem soha! Nem írogatok senkinek se napokig,hetekig,főleg úgy hogy azt sem tudom hogy nézki,valóban annyi idős amennyinek mondta magát stb. Azt tapasztaltam,hogy NEKEM kell vezetnem a beszélgetést. Én alapvetően egy nagyon csendes,visszahúzodó lány vagyok. De kénytelen vagyok átvenni az irányítást,mert mindenki azt várja személyesen is,hogy kérdezzek. Ezt tettem,de sokszor spontán voltam inkább és beszéltem mindenről ami eszembe jutott. Egy ember sem érdeklődött irántam, ellenben magukról nagyon sokat meséltek! Én semmit nem tudtam mondani. Egyszerűen érdektelenek voltak, de jóléreztük magukat (gondolom) mert mindenki akart következő randit és következőt. Valaki írta is,hogy jól érezte magát velem stb. Én viszont pár ilyen eset után nem találkoztam velük tovább,mert semmi értelmét nem láttam. Most kicsit megint inkább hanyagolom ezt. Nem sietek sehova igazából. Meg nem is igazán párkapcsolatot szeretnék mostanra. Hanem csak szeretnék szexelni. De nem tudom,hogy amúgy mit gondolna erről a többség. Hogy ennyi idősen még mindig szűz vagyok. Senki nem tudja amúgy. Egyiküknek sem mondtam el.

Hogy mi az oka annak,hogy ez vagyok..tényleg csak annyi,hogy amúgy későn érő típus voltam,19-20 évesen kezdtek el érdekelni a srácok IGAZÁN. De előtte valahogy nem..

Nincsen önértékelési problémám sem. Elégedett vagyok magammal. Rengeteg barátom van, sportolok,sulizom. Csak éppen barátom nem volt még soha.

Szerintetek ez sok emer kedvét elvenné az ismerkedéstől? Ha tudnák rólam? És úgy hogy most inkább majd szexet szeretnék csak? Nem szexkapcsolatot. Csak 1-2 alkalmat,hogy megtapasztalja milyen ez. Várni nem akarok tovább!

2018. ápr. 22. 08:14
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Ilyen kreatív kamut sem olvastam még itt mostanság. :D 173/57 vagy, csinosnak tartott nő és még senki sem keltette fe laz érdeklődésedet, ugyan már! Mese habbal.
2018. ápr. 22. 13:26
 32/43 anonim ***** válasza:

"Hallod, akkor csak a jó pasik kellenek nekünk, akik jobban, mint Brad Pit!!! Plusz legyen háza, kocsija, de ne egy szakadt Suzuki, meg vagy 20 centis farka, ja... és 185 cm legalább!

Így megfelel, helyreáll a lelki békét és örülsz, hogy most már adtam neki alapot, hogy szidalmazz minket? :DD"

Nem kell adni, enélkül is látom, hogy kb. erre van szükségetek, így néz ki nálatok az ideális jelölt :) Mert nyitva tartom a szemem, és mert ismerek elég sok lányt.

De tudod mit, ne nekem nyivákoljál, hanem nézzünk egy kis statisztikát:

https://www.youtube.com/watch?v=lY8rzo4Ik4M

Tudom, hogy a kis lánylelkednek a csúnya, száraz számok és tények nagyon bántóak, és téged a saját, hülye szubjektív benyomásaid érdekelnek, de tudod, a világ működését a statisztikák írják le. Érdekes, hogy a statisztikák szerint a tinder, mely nagyon letisztultan megmutatja, mik a párkeresési különbségek, abszolút a nőknek kedvez, és a nők a férfiak 85%-át a preferenciaskálájuk alsó 15%-ába sorolják.

Magyarán nem az én fejemből pattant ki, hogy nektek csak a szuperpasi a jó, hanem ez az igazság, csak neked kényelmetlen szembenézni vele. Gondolom azért, mert egyszerűbb a másik nem töketlenségét, éretlenségét, hülyeségé, szexmániáját, vagy mit tudomén, mit hangoztatni, mint beismerni, hogy pontosan ugyanolyan sekélyesek, manipulálhatók, felszínesek és előítéletesek vagytok, mint amilyennek minket állítotok be.

2018. ápr. 22. 13:41
 33/43 anonim ***** válasza:

"Ilyen kreatív kamut sem olvastam még itt mostanság. :D 173/57 vagy, csinosnak tartott nő és még senki sem keltette fe laz érdeklődésedet, ugyan már! Mese habbal."

Bizonyára volt egy csomó, csak azok a felső 1%-ba tartozó alfahímek, akiknek meg ő nem kellett :) Amikor egy nő azon nyavajog, hogy nincs pasija, az lefordítva annyit tesz, hogy kikosaraz 10-ből 9 érdeklődőt, aztán szomorkodik, hogy az álompasi az pont nem neki jut.

2018. ápr. 22. 13:42
 34/43 A kérdező kommentje:
Olyan RENGETEG volt aki akart tőlem valamit. De egy valamit (szerintem) szex. Nem lett kimondva,meg lehet mást akartak,de folyton olyan érzésem volt,hogy csak arra mennek és erre utaló jelek voltak is. De ezt gondoltam nem írom le, mert minek. Nem erre irányult a kérdésem.
2018. ápr. 22. 13:50
 35/43 anonim ***** válasza:

Hat figyelj, ha mar a statisztikak is ezt mondjak, bocs, a youtuboes krealmanyokatra nem szannek idot, akkor mirol beszelunk? :D

Ha annyira magatol ertetodo ez neked, mint az univerzum egyik alapszabalya, akkor minek rinyalsz? Fogadd el es kesz. Ez van, neked ezt dobta a gep, valoszinuleg nem a genediet kell tovabborokitened, hajem mast kell hagynod az utokornak.

2018. ápr. 22. 13:54
 36/43 anonim ***** válasza:

"Olyan RENGETEG volt aki akart tőlem valamit. De egy valamit (szerintem) szex. Nem lett kimondva,meg lehet mást akartak,de folyton olyan érzésem volt,hogy csak arra mennek és erre utaló jelek voltak is."

Volt ilyen érzésed, aha. Arra gondoltál már, hogy meg kéne ismerni, beszélgetni kéne vele, felvetni, hogy te komoly lány vagy, és kicsit várnál a szexszel, de megismernéd a családját, és megnézni, erre hogyan reagál? De idáig már nem jutottál el a gondolkodásban, mi?

Amúgy se értem, hogy miért baj az neked, ha ez igaz. Itt írod, hogy csak szexet akarsz. Akkor meg? Ezek a fiúk pont azt ajánlották neked, amire szükséged van. Mit akarsz te tulajdonképpen?

2018. ápr. 23. 12:51
 37/43 anonim ***** válasza:

"Ha annyira magatol ertetodo ez neked, mint az univerzum egyik alapszabalya, akkor minek rinyalsz? Fogadd el es kesz. Ez van, neked ezt dobta a gep, valoszinuleg nem a genediet kell tovabborokitened, hajem mast kell hagynod az utokornak."

Jaj, de cuki vagy :) Az megvan, hogy te fonnyadt, senkinek nem kellő nyanya leszel akkor, amikor én még bőven termékeny leszek? Tessék, ezt dobta a gép, bocsika. Hogy tetszik? Egyébként se leszel annyira kelendő 40 fölött, mint én. Tudod, nekem kicsit több időt adott a természet, hogy kiéljem magam. Ez van, ezt dobta a gép.

Nem gondolnám egyébként, hogy ne lenne lehetőségem majd szaporodni, de azért köszönöm a bizalmat! :)

2018. ápr. 23. 12:53
 38/43 anonim ***** válasza:
És hogy valami hasznosabbat is írjak: az, hogy ezt dobta a gép, nem törvényszerű. Nem természetes, hanem sok dologból tevődik össze, hogy a fiatal nők ennyire felértékelődtek - fogamzásgátlás, a nők betőrése a munkaerőpiacra, egyenjogúsági mozgalmak, stb. Nem a gép dob dolgokat, hanem az van, amit az emberek kialakítanak, társadalomként. Ennyiben jogos a hőbörgésem, mivel tudnánk rajta változtatni. És meggyőződésem, hogy egyébként változik is, csak kb. 30-35 felett. Addig tart a nőknek ez az előnye. Utána már felénk lejt a pálya. De amúgy a normális nevelés is sokat segítene rajtatok.
2018. ápr. 23. 12:56
 39/43 anonim ***** válasza:
Hat akkor sok szerencset a varakozashoz. :) De megjegyzem, a huszasoknak ugysem fogsz kelleni oregen, max a haromgyerekes, elvalt anyukak maradnak neked. ;)
2018. ápr. 23. 17:30
 40/43 A kérdező kommentje:

Te beteg vagy. Mondtam,hogy régebben párkapcsolatot akartam akkor azért utasítottam el aki csak szexet szeretett volna.

Most viszont nem vágyom már kapcsolatra. De ezzel a sráccal alakulóban van most már valami tényleg. Ma találkoztunk.

Szerintem kezeltesd amúgy magad. Ne idegeskedj,csak egy tanács volt.

2018. ápr. 23. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!