Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha még mindig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha még mindig nem volt barátom, nem szexeltem, nem voltam szerelmes? L/20

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és még nem csókolóztam,nem szexeltem nem volt párkapcsolatom és szerelmes sem voltam soha. Sok srác tetszett, sok férfit jóképűnek találtam már,de az önmagában kevésnek bizonyult. Nem igazán randizgattam. Két férfival találkozgattam tavaly még. De abból nem lett semmi,mert nagyon mások voltunk, máshogy gondolkodtunk kb mindenről, és az egyikük kimondottan unszimpatikus volt, mert ahányszor találkoztam vele éreztem a negatív energiákat és folyton csak másokról beszélt kioktatóan ő persze tökéletes. Na aztán most volt megint 2-3randim három sráccal is. Azonnali találkát beszéltünk meg,mert én neten nem ismerkedem soha! Nem írogatok senkinek se napokig,hetekig,főleg úgy hogy azt sem tudom hogy nézki,valóban annyi idős amennyinek mondta magát stb. Azt tapasztaltam,hogy NEKEM kell vezetnem a beszélgetést. Én alapvetően egy nagyon csendes,visszahúzodó lány vagyok. De kénytelen vagyok átvenni az irányítást,mert mindenki azt várja személyesen is,hogy kérdezzek. Ezt tettem,de sokszor spontán voltam inkább és beszéltem mindenről ami eszembe jutott. Egy ember sem érdeklődött irántam, ellenben magukról nagyon sokat meséltek! Én semmit nem tudtam mondani. Egyszerűen érdektelenek voltak, de jóléreztük magukat (gondolom) mert mindenki akart következő randit és következőt. Valaki írta is,hogy jól érezte magát velem stb. Én viszont pár ilyen eset után nem találkoztam velük tovább,mert semmi értelmét nem láttam. Most kicsit megint inkább hanyagolom ezt. Nem sietek sehova igazából. Meg nem is igazán párkapcsolatot szeretnék mostanra. Hanem csak szeretnék szexelni. De nem tudom,hogy amúgy mit gondolna erről a többség. Hogy ennyi idősen még mindig szűz vagyok. Senki nem tudja amúgy. Egyiküknek sem mondtam el.

Hogy mi az oka annak,hogy ez vagyok..tényleg csak annyi,hogy amúgy későn érő típus voltam,19-20 évesen kezdtek el érdekelni a srácok IGAZÁN. De előtte valahogy nem..

Nincsen önértékelési problémám sem. Elégedett vagyok magammal. Rengeteg barátom van, sportolok,sulizom. Csak éppen barátom nem volt még soha.

Szerintetek ez sok emer kedvét elvenné az ismerkedéstől? Ha tudnák rólam? És úgy hogy most inkább majd szexet szeretnék csak? Nem szexkapcsolatot. Csak 1-2 alkalmat,hogy megtapasztalja milyen ez. Várni nem akarok tovább!

2018. ápr. 22. 08:14
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Teljesen aterzem, amit irsz kerdezo, bennem is ugyan ezek a dolgok kavarognak. Meg szuz vagyok, bar en mar jo pardzor csokoloztam. :D

Nalm elvileg az a plusz baj, amellett, hogy nalam is csak olyanok a fiuk, hogy nem is irnak, meg semmi, aztan amikor mondom, hogy nekem ez nem jo, akkor jo a vadaskodas, hogy de neki tetszik meg ne rontsam el ezzel...

En is most csak ilyen szex dolgot keresek egy fiuval, mert azt latom, hogy nincs is nagyon ertelme egy kapcsolatnak. Ugy is csak olyan lesz melletted, akinek valaki kell, nem te stb.

Megjegyzem, az utolso hozzaszolo meg biztos valami nyomi fiu, aki irigykedik, hogy modvan, nekunk pncink van, es szetrakjuk, akkor mekkora ribbencsek leszunk stb. Olyan vilagtalan eloitelestes senkivel kene osszejonni, mint o...

Innen meg nehogy talalkozz valakivel! Nagyon nyomoronc az emberekek! Az meg nem fog menni, hogy rogton szexre menj fel a lakasara! Elotte meg kell ismerned, talalkozzatok csak egy kavezoban vagy valami.

2018. ápr. 22. 11:38
 22/43 A kérdező kommentje:

Köszi 21-es.

Eszembe se jutott innen beszélni bárkivel főleg úgy hogy most ismerkedem már egy sràccal személyesen. :)

A rágalmazásra nem reagálok,nem sértődöm meg. Nem veszem magamra.

Na de akkor sok sikert neked. :)

2018. ápr. 22. 11:47
 23/43 anonim ***** válasza:

"En is most csak ilyen szex dolgot keresek egy fiuval, mert azt latom, hogy nincs is nagyon ertelme egy kapcsolatnak. Ugy is csak olyan lesz melletted, akinek valaki kell, nem te stb. "

Nagyon hülyék vagytok mindketten, ugye tudjátok? Tele van a korosztályotok olyan komoly, normális fiúkkal, aki kapcsolatot akar. Csak kicsit túl kéne látni a sok élsportoló szépfiún is.

"Megjegyzem, az utolso hozzaszolo meg biztos valami nyomi fiu, aki irigykedik, hogy modvan, nekunk pncink van, es szetrakjuk, akkor mekkora ribbencsek leszunk stb."

Azt mondod, irigykedem arra, hogy nektek elég szétrakni a lábatokat és lesz szex? Hát igen, ráhibáztál erre tényleg irigykedem. A szex a legnagyobb erőforrás az ember életében. Kicsit dühít, hogy nekem a belem ki kell dolgoznom érte, és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor lehetett benne eddig részem úgy, hogy 20 éve vágyom rá, nektek pedig minden második napra jut, ha akarjátok. Nem is tudom, mi a dühöm oka :) Ja, tudom, az egészről biztos csak én tehetek. De nem azért ám, mert fiú vagyok meg nem vagyok adonisz, meg gátlásaim vannak, neeeem... biztos már eleve ilyen voltam mindig! Ilyennek születtem! Nem tudok beszélni a lányokkal! Meg csak vicsorgok rájuk, soha nem mosolygok, azért nem jut nekem! Jól meg is érdemli a szemét, szemét, megkeseredett fiúja! :))) Nem ám az a baj, hogy a nők igényeivel nem lehet lépést tartani, véletlenül se. Csak merő véletlen, hogy csak ezen az oldalon vagy kb. több száz olyan fiú, akinek ugyanez a problémája. Véletlenül se ti vagytok a hibásak! :)

"Olyan vilagtalan eloitelestes senkivel kene osszejonni, mint o... "

Legalább nekem megy a helyesírás és a fogalmazás.

2018. ápr. 22. 12:12
 24/43 anonim ***** válasza:

Ja, koszi. Nem csak az elsportolokat vesszuk eszre. Hanem sajnos az olyan megkeseredett emberek kozul kell valogatni, mint te, akik szerint a nok a szemet qvak es miattuk nincs szex, kapcsolat :D Miert ne valogathatnank? Jojjen osszemondjuk veled sajnalatbol? Hm, az jobb? Utana ha van egy jobb, akkor maradjak melletted, hogy valaki fogja majd a kicsi kacsod?

Ja tudom tudom. Velem, ilyen felszines libaval nem jonnel ossze, meg minden egyeb valaszthato jelzot felfogsz majd sorolni :D

Eskuszom, ha egy elsportolo elhivna randizni, meg el is vennem. :) Osszetennem a ket kezem egy ertelmes es jo kulseju pasiert vegre.

2018. ápr. 22. 12:16
 25/43 A kérdező kommentje:
A sikertelenségeid miatt ne a Nőket okold szerintem. És bocsánat,hogy eddig számomra helyes sráccal találkoztam csak az az aki vonzó. Igen, pl ez a srác is sportol és helyes. Én is sportolok. Mi baj van ezzel basszus? Ronda vagy akkor változtass rajta. Nem randizok hájas nő gyűlölő hiszti géppel. Bocsássa meg mindenki nekem hogy nem érdekelsz.
2018. ápr. 22. 12:20
 26/43 A kérdező kommentje:
Na igen és én most tök véletlen futottam bele egy fitebb srácba. Mert sokuk átlagosan néznek ki és nem is helyesek,de megadom a lehetőséget aki kicsit is "tetszil" valamiért.
2018. ápr. 22. 12:23
 27/43 anonim ***** válasza:

Lol, bírom, hogy kapálóztok, hogy ellentmondjatok nekem, de csak az én igazamat bizonyítjátok. Nektek nem csak a helyes sportolók kellenek, csak történetesen valahogy mindketten csak helyes sportolókkal jöttök össze. De érdekes! :))

Nem vagyok ronda, köszönöm a bizalmat. Tök átlagosan nézek ki. Csak nektek nem kell az átlagos. Az van, hogy legyen vagy nagyon magas, vagy nagyon izgalmas.

2018. ápr. 22. 12:34
 28/43 A kérdező kommentje:
Jajj ne nyavogj mar basszus!
2018. ápr. 22. 12:44
 29/43 anonim ***** válasza:

Nem nyavajgok, csak az itteni vicces kommentjeitek tökéletesen szemléltetik a problémát. A ti fejetekben a jó pasi kb. Brad Pittnél kezdődik, minden más az átlagos, és ennek megfelelően nem is kell, mert hát nem is olyan fontos, hogy pasi legyen ugyebár. Minket meg hajt a vérünk, vágyunk a nőre, de az eszement szelekciótok miatt alig jutunk hozzá. Eközben minden férfikorosztály a huszonéves nőkre hajt, így ők dúskálnak, a korombeli fiúk meg azt se tudják, mit csináljanak, hogy végre észrevegye őket a másik nem, akiknek láthatólag nem kellenek.

Mindezt az egészet aztán ti úgy tálaljátok, hogy vagyunk mi, a normális csajszik, akiknek nincsenek nagy igényeik (nincs a nagy ló**szt), meg vannak a nyivákolós pasik, akik neeeem éééértjük, hogy miéééért nyavajognaaaaak aaaannyit. Miért, miért, majd megtudod, ha kivénhedt, senkinek nem kellő nyanya leszel. Azért, cukipofa, mert nekünk tenni is kell valamit a kapcsolatért, nem elég az, hogy puncink van, tudod?

2018. ápr. 22. 12:53
 30/43 anonim ***** válasza:

Hallod, akkor csak a jó pasik kellenek nekünk, akik jobban, mint Brad Pit!!! Plusz legyen háza, kocsija, de ne egy szakadt Suzuki, meg vagy 20 centis farka, ja... és 185 cm legalább!

Így megfelel, helyreáll a lelki békét és örülsz, hogy most már adtam neki alapot, hogy szidalmazz minket? :DD

2018. ápr. 22. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!