Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem észre ha közeledik hozzám egy lány vagy szimpatikus vagyok számára?
Tág pupilla, csillogó szemek, mosolyogva néz, keresi a kommunikáció lehetōségét veled.
Sose felejtsd el a három lépést my son:
1.Szemkontaktus
2.Mosoly
3.Érintés
Ez ebben a sorrendben így jön? Ha az érintésre kicsit lassan, mondjuk pár hónap múlva reagál a férfi, akkor lehet, hogy késő?
#5-ösnek
Mondjuk úgy, hogy ez így sorrendben jól tud működni és nincs nemhez kötve, velem ezt már kezdte el nő és én is nővel.Szerintem akkor működik jól és válik szórakoztatóvá ha oda-vissza megy a labda.
"Ha az érintésre kicsit lassan, mondjuk pár hónap múlva reagál a férfi, akkor lehet, hogy késő?"
Ha reagál akkor elméletileg nincs késő mert abban az időpillanatban nyitott rád.Hogy miért várt ilyen sokáig?Az az ő magánügye, nem érdemes vele bonyolítani a dolgokat, de ez csak az én magánvéleményem.:)
Nem csoda, hogy nem vesznek észre, de ezen az érzésen lehet változtatni ha hajlandó vagy rá.
Egyébként milyen a férfi mintád?Apádról mit tudsz elmondani?Anyád tiszteli apádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!