Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon találtam egy szimpatikus férfit. Szerintetek gáz ha egy lány ír elsőnek? És ha esetleg írok akkor hogyan kellene kezdeni? 23/L
Szerintem az gáz, ha egy nő nem veszi észre, hogy milyen évet írunk.
Nőként hogy kezd? Köszönj és ennyi. :D
Nehéz dolog, valószínűleg rengeteg levelet kap. Semmiképpen ne úgy kezdj, hogy “szia”, vagy “szia, mizu?”. Ne legyél sablonos, valami jó, kreatív szöveggel indíts, különben nem is válaszol majd.
Ja bocs, nem ide
Komolyan kezdem azt érezni, hogy a mai húszas-harmincas korosztály a lehető legfantáziátlanabb, legcselekvésképtelenebb, legönállótlanabb, legszociálisanalfabétább csürhe az emberiség történetében.
Eddig még a férfiak hisztiztek itt, most már a nők is kezdik?
Komolyan ennyire nehéz saját agyból előszopni, hogy mit írjatok a másiknak, vagy hogy legyen magatokhoz való értékrendetek?
Botrány, hogy egyesek mennyire világtalanok, ha valaki nem fogja a kezecskéjüket alapvető(!) dolgokban. Szomorú.
Párkereső oldalon nem gáz, ott bárki kezdeményezhet. Ezért van.
Nekem irtak már nők elsőre és olyan ügyesen átadták nekem az irányítást az ismerkedésünk folyamán hogy abszolút fel sem tűnt hogy ő írt rám először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!