Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek alapján jöhetnék rá, hogy szimpatikus vagyok-e egy lánynak vagy sem?
Sziasztok!
19 éves fiú vagyok és bevallom őszintén soha sem beszélgettem lányokkal és ezen a téren nagyon tapasztalatlan vagyok. És persze barátnőm sem volt még soha sem. A másik dolog pedig,hogy egy kicsit félek a nőktől mert nem igazán tudom,hogy miről is lehetne velük beszélgetni. Sajnos nagyon csendes,visszahúzódó és sajnos a szavak embere sem vagyok ami még jobban megnehezíti a dolgomat.
A kérdésem az lenne,hogy milyen jelek alapján jöhetnék rá,hogy szimpatikus vagyok-e egy lánynak vagy sem?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 19/F
Ha keresi a társaságod, bekapcsolódik a beszélgetésbe, magától is keres, akkor egészen biztosan szimpatikus vagy neki.
Ha érdeklődik irántad, kérdezget téged az érdeklődési körödről, múltadról, bármiről, ami veled kapcsolatos - akkor nyert ügyed van.
21/L
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszaitokat :)
És olyankor mi a teendő ha szó szerint levegőnek néznek a lányok? Nagyon sokszor van olyan érzésem,hogy keresztülnéznek rajtam akkor én úgy gondolom,hogy senkit sem érdeklek.
Lányokkal pedig sajnos nem szoktam beszélgetni mert sajnos félek a nőktől. A lányok nem keresik az én társaságomat és én sem az övékét.
Szia!
Csak a probléma sajnos ott kezdődik,hogy mivel nincsen önbizalmam ezért úgy állok hozzá az egészhez,hogy mit is akarok én tőle egy ilyen szerencsétlen mint én. És persze oda sem merek menni egyetlen egy lányhoz sem. Ezt a félelmemet sajnos nem tudom legyőzni. A másik dolog pedig,hogy annyira bamba vagyok a nőkhöz,hogy soha sem veszem észre ha talán szimpatikus vagyok valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!