Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 165-nél alacsonyabb csajok, akik a társkereső adatlapjukon +175-ös pasit jelölnek meg, milyen logika alapján teszik?
#50: Szóval, 0 információval rólam megállapítod, hogy nem vagyok boldog? És én vagyok negatív? :D Ember, nem érzed a dologban a logikai hibát?
Attól, hogy realista vagyok és látok bizonyos helyzeteket, még boldog vagyok. És imádja bennem a barátnőm, hogy nem szabópéter szinten gondolkodom a dolgokkal kapcsolatban. Ha gondolod, Pécsen összefuthatunk egy sörre és meglátod, hogy boldog vagyok! :D
#52: Nem, egyáltalán nem ekézem mindenhol a nőket. Az, ha épp egy nő olyat csinál, amiről leírom a negatív véleményem, nem ekézés. Sőt, ha megnézed az ilyen hozzászólásaim, elég sokszor a nők EGY RÉSZÉRŐL írom a dolgot és ezt hozzá is teszem. Szerintem vannak normális és király csajok, de azért nézzük már meg ezt az oldalt: Nem ez a jellemző rá.
Nem, nem nyomom mindenhol a negatívságom, gyönyörűen átsiklottál azokon a válaszokon, amikor tök jó tanácsokat adtam és teljesen pozitívakat. Csak azokhoz minőségi kérdés is kell. A legtöbb kérdés problémás dolgokra kérdez rá, amikkel kapcsolatban jó, hogy a többség negatív dolgot ír. Szabópéter szintjére meg bocs, hogy nem süllyedek.
Az én boldog életem és párkapcsolatom maximum a te beszűkölt és előítéletes világodban hiteltelen. Ha Kaposváron jársz, nyugodtan elkísérhetsz engem és a barátnőm egy randira! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!