Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 165-nél alacsonyabb csajok, akik a társkereső adatlapjukon +175-ös pasit jelölnek meg, milyen logika alapján teszik?
"Elmondanád, hogy egy nőnek mégis mivel van nagyobb rizikója? És jelen kérdés a társkeresés kategóriában van, nem a szex kategóriában."
Aha, és te felhozod a Tindert, mint baszótárs keresőt, és hirtelen nem része a szex a társkeresésnek? Annyira a nők ellen vagy, hogy néha nem olvasol figyelmesen, vagy a logika ellen magyarázol.
#34: Tinder...
"A Tinder okostelefonokra kifejlesztett társkereső alkalmazás, amely 2012-ben jelent meg. Az alkalmazás helymeghatározás segítségével talál potenciális partnereket a felhasználónak, akik azt a rendelkezésre álló információk alapján balra ("nem érdekel") vagy jobbra ("érdekel") húzhatják. Ha az érdeklődés kölcsönös, akkor a társkeresés sikeresnek mondható."
- by wiki
De a tinder.com sem írja sehol, hogy szexpartnerkereső. Az egy dolog, hogy jó páran csak szexet keresnek rajta. Pont, mint a világ összes társkeresőjén... Attól még nem csak szexpartnerkereső.
Nem, egyáltalán nem vagyok a nők ellen, maximum az itteni veled egy szinten lévő, piroskézre élvező, 0 bitesek ellen. Mesélnél még a logikáról?
Na te nagyon okos, sok empátiával megáldott aki ezt válaszolta: "Mert az tetszik és kész.
Ha te izomtalan pasi vagy, attól még te is egy jó alakú csajt akarsz, nem egy túlsúlyos, plöttyedtet. Most akkor te is ennyi erővel milyen jogon"
Ha izomtalan szerencsétlen még edzet és nagyban tőle függ, kigyúrhatja magát és el is hízhat, de hogy a fenébe nő 15 centit, TE? Olyan dolog miatt zársz ki rengeteg férfit, amiről tulajdonképpen nem is tehet. Nagyon el vagytok szállva, de egyszer lejár a szerencsétek, ezt ne felejtsétek el.
Én se értem, én 160 cm vagyok, de ha egy srác magasabb nálam olyan 5 cm-el akkor már az nekem teljesen jó.
Amúgy lehet, hogy azért, mert sokszor hordanak magassarkút.
Nem írja a Tinder, de mindenki tudja. Minthogy ne menj be a Hős utcába. Azt sem írják a wikin.
És továbbra sem része a szex a társkeresésnek? Szerinted ha valaki flörtölget veled, és randizgattok, az nem a szex fele halad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!