Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 165-nél alacsonyabb csajok, akik a társkereső adatlapjukon +175-ös pasit jelölnek meg, milyen logika alapján teszik?
Mert az tetszik nekik és kész. Teljesen mindegy, hogy ízlés, ösztön, felszínesség vagy státusz szimbolum, konpkexus, mert ez csak az ő dolguk. Nem kérheted számon rajtuk.
Egyébként ez az általánosítás nem is igaz. Nagyon sok 170 centis férfit/fiút látni barátnővel.
Menj el egy bevásorló központba vagy egy forgalmasabb helyre és 10 perc alatt fogsz látni minimum 5 párt, ahol a nő magasabb. És baromi sokat, ahol egymagasak vagy alacsonyabbak, de a férfi 170 körül van.
#39: "Nem írja a Tinder, de mindenki tudja. Minthogy ne menj be a Hős utcába. Azt sem írják a wikin. "
Ja, a wiki nem írja, de a világot a reptiliánok irányítják... :D Durva, hogy egyesek még a Tinderről is képesek valami konteót legyártani és a tényeket, amik le vannak írva, lazán kamunak tartják... mercsak'.
"Menj el egy bevásorló központba vagy egy forgalmasabb helyre és 10 perc alatt fogsz látni minimum 5 párt, ahol a nő magasabb. És baromi sokat, ahol egymagasak vagy alacsonyabbak, de a férfi 170 körül van."
Egy órán át ültem egy lány barátommal egy térnél, egy beülős helyen, aki ehhez hasonlót mondott. Hát, nemhogy 10 perc alatt, de 1 óra alatt sem láttunk 5 ilyen párt...
#44: Csak feleslegesen hitegetni akar, aminek nem tudom mi értelme egy anonim oldalon. Én 70%-ban ilyen párokat szoktam látni, ahol a pasi +180 centi a csaj meg olyan 170 körüli. [link]
A maradék 25%-ban látok olyan párocskákat, ahol a pasi 175-178 körüli és csak 5%-ban látok olyat, mint ezen a képen: [link]
Állította valaki ennek az ellenkezőjét? Ettől még poén. Kb. mint mikor a dagadt keres sportos testalkatút.
Nem is sértésnek szántam a Törpillát. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!