Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 165-nél alacsonyabb csajok, akik a társkereső adatlapjukon +175-ös pasit jelölnek meg, milyen logika alapján teszik?
Nálam a magasság az, amitől minden más elfogadható.
Ha magas, akkor lehet nagyobb darab vagy vékonyabb, tök mindegy, hogy milyen a haja vagy van-e, tök mindegy az arcszőrzet, még az arcában is meglátom a szépet, ha nem klasszikus szépség.
Nem döntés volt, így vagyok összerakva.
De vajon miért? Talán mert nektek semmi rizikó nincs a szexben. Mindig ti hozzátok fel a teleszart csizma hasonlatot, de tovább gondolni nem tudjátok, hogy nem akarja minden nő, hogy ocsmány fazonok az ocsmány farkukkal telegetzizzék őket.
Ha vulgárisan megértitek.
Fene tudja, mit szőröznek pár centin. Az én 158 centimhez te is magas lennél, szóval nekem hótmindegy lenne.
Egyet mondok csak: ez ne érdekeljen. Ne ismételgesd magadban, hogy mind hülye, mert a végén elhiszed, és nem lesz erőd megkeresni a neked való nőt.
Ösztönállati késztetés,mert elvileg a magasabb pasi tömegesebb és nagyobbat tud ütni,ha jön az ellenség és a gyenge nőnek mikor rá kell uszítani a pasiját a másikra,akkor elvileg a nagyobbnak százalékosan több esélye van győzni,ezzel megvédenie a nőjét.Gyakorlatilag ez nem így van ,kismillió egyéb tényező dönt ,de ezt hiába magyaráznád,a nők válasza erre az hogy nekik ez tetszik és kész.Ezek kódolt dolgok,ahogy az is hogy a kamasz fiúnak a női nemiszervre, mellre áll fel .Ez a forma is genetikailag kódolt és aktiválódik megfelelő időben.
Ez ugyanaz mikor a férfiak többsége a szélesebb csípőjű csöcsös nőket (homokóra) kedveli mert a terhességet jobban kihordja és több a teje.
Nyilvánvaló napi tapasztalat ,hogy aki nem felel meg az ideálnak az is el fog kelni előbb vagy utóbb mert az emberi társadalomban rég a kontraszelekció érvényesül és kénytelenségből jobb híján a túlélési szempontból a természetben legrosszabbnak számító egyedek is megtalálják a párjukat..mert már megvéd a civilizáció a törvények meg a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!