Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a 165-nél alacsonyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a 165-nél alacsonyabb csajok, akik a társkereső adatlapjukon +175-ös pasit jelölnek meg, milyen logika alapján teszik?

Figyelt kérdés
Előre szólok, nem vagyok kíváncsi az olyan kommentekre, hogy "Téged mit foglalkoztat/Mindenkinek megvan a saját ízlése" stb., mert igenis van rá logikus magyarázat. Én 170 vagyok és arcra sztem helyes, de évek óta nem tudok online ismerkedni (nem mintha a való életben könnyebb lenne), mert minden nő szinte kivétel nélkül az adatlapján 175-ös magasságot ad meg minimumként (vagy nagyon néha 173/174). Mi értelme van egy alacsony nőnek így kigolyóznia egy olyan - egyébként lehet, hogy mindenben passzoló - pasit, aki egy paraméterben alulmúlja az illető nő ideálját.

2018. ápr. 14. 13:25
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
42%
#19 Még szerencse, hogy a férfiak nem felszínesek.
2018. ápr. 14. 14:26
 22/54 anonim ***** válasza:
71%

Nálam a magasság az, amitől minden más elfogadható.

Ha magas, akkor lehet nagyobb darab vagy vékonyabb, tök mindegy, hogy milyen a haja vagy van-e, tök mindegy az arcszőrzet, még az arcában is meglátom a szépet, ha nem klasszikus szépség.

Nem döntés volt, így vagyok összerakva.

2018. ápr. 14. 14:27
 23/54 anonim ***** válasza:
17%
#21: Csinálj egy ronda férfi és egy ronda nő tinder profilt. Nem értem, hogy miért fáj egy csomó nőnek, de kb. minden azt mutatja, hogy a férfiak kevésbé felszínesek.
2018. ápr. 14. 14:29
 24/54 anonim ***** válasza:
76%

De vajon miért? Talán mert nektek semmi rizikó nincs a szexben. Mindig ti hozzátok fel a teleszart csizma hasonlatot, de tovább gondolni nem tudjátok, hogy nem akarja minden nő, hogy ocsmány fazonok az ocsmány farkukkal telegetzizzék őket.

Ha vulgárisan megértitek.

2018. ápr. 14. 14:34
 25/54 anonim ***** válasza:
31%
#21 Vajon miért van az, hogy az utcán rengeteg ronda nőt lehet látni jóképű pasival, ronda férfit viszont egyáltalán nem lehet látni nővel?
2018. ápr. 14. 14:39
 26/54 anonim ***** válasza:
73%

Fene tudja, mit szőröznek pár centin. Az én 158 centimhez te is magas lennél, szóval nekem hótmindegy lenne.

Egyet mondok csak: ez ne érdekeljen. Ne ismételgesd magadban, hogy mind hülye, mert a végén elhiszed, és nem lesz erőd megkeresni a neked való nőt.

2018. ápr. 14. 15:22
 27/54 anonim ***** válasza:
28%
#24: Elmondanád, hogy egy nőnek mégis mivel van nagyobb rizikója? És jelen kérdés a társkeresés kategóriában van, nem a szex kategóriában.
2018. ápr. 14. 15:30
 28/54 anonim ***** válasza:
67%
163 centi vagyok, igenis preferálom a 175 centi felettieket, lehet megkövezni. Viszont attól még hogy preferálom, ha esetleg lenne társkeresős profilom (ami nincs) és ezt írnám ki minimum "elvárásnak", attól még egyáltalán nem venném zokon, hogy egy 170 centis pasi, aki amúgy az adatlapom alapján tök sok hasonlóságot lát köztünk, rám írna. Ha amúgy szimpatikus és tetszik és minden klappol, akkor ilyen piszlicsáré dolgon nem akadnék fel, amíg magasabb nálam. Ez részemről kb ugyanolyan preferencia, mint az, hogy legyen diplomás, nem olyan szintű "követelmény", mint hogy pl legyen munkája meg jövőképe. Szerintem nem kell megijedni a számoktól, amiket kiírnak, biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki így gondolkodik.
2018. ápr. 14. 15:36
 29/54 A kérdező kommentje:
#28: És ha már mindenkitől megkérdeztem, te is elárulnád nekem, hogy számodra mi (miért) a különbség egy 170 és 175 centis pasi között, mikor - ahogy írod is - mindkettő MAGASABB nálad?
2018. ápr. 14. 15:39
 30/54 anonim ***** válasza:
35%

Ösztönállati késztetés,mert elvileg a magasabb pasi tömegesebb és nagyobbat tud ütni,ha jön az ellenség és a gyenge nőnek mikor rá kell uszítani a pasiját a másikra,akkor elvileg a nagyobbnak százalékosan több esélye van győzni,ezzel megvédenie a nőjét.Gyakorlatilag ez nem így van ,kismillió egyéb tényező dönt ,de ezt hiába magyaráznád,a nők válasza erre az hogy nekik ez tetszik és kész.Ezek kódolt dolgok,ahogy az is hogy a kamasz fiúnak a női nemiszervre, mellre áll fel .Ez a forma is genetikailag kódolt és aktiválódik megfelelő időben.

Ez ugyanaz mikor a férfiak többsége a szélesebb csípőjű csöcsös nőket (homokóra) kedveli mert a terhességet jobban kihordja és több a teje.

Nyilvánvaló napi tapasztalat ,hogy aki nem felel meg az ideálnak az is el fog kelni előbb vagy utóbb mert az emberi társadalomban rég a kontraszelekció érvényesül és kénytelenségből jobb híján a túlélési szempontból a természetben legrosszabbnak számító egyedek is megtalálják a párjukat..mert már megvéd a civilizáció a törvények meg a pénz.

2018. ápr. 14. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!