Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 165-nél alacsonyabb csajok, akik a társkereső adatlapjukon +175-ös pasit jelölnek meg, milyen logika alapján teszik?
"Amúgy veled nem a magasságod a legnagyobb probléma, hanem ez a megkeseredettség."
Te sem nézed hülyének az embert úgy látom... Nálad full KO lennék a magasságom miatt, de azért nyugtatgatsz, hogy nem a magasságommal van a baj. Hát köszi ezt a képmutatást.
Bírom az ilyen idióták válaszait mint a 73% nőnemű.
"nem a magasságoddal van baj csak nem kellesz mert nem vagy elég magas".
Ez kb. olyan duma mintha egy férfi azzal rázna le valakit, hogy "gyönyörű lány vagy, csak számomra vagy túl ronda". :D
Napi 15 levelet kapok. Muszaj szurnom az embereket.
N/35
Kérdező, nincs benne logika. Valahogy ez a 175 cm az a válaszvonal ahonnan az emberek magas vs alacsonyba sorolják az úrakat, ahogy a 165 alatti lányokat is alacsonynak, afelett meg már magasabbnak.
Ilyenkor jönnek a kérdések a fiúktól: 175-tel magasak v alacsonyak? :D
Én is kérdezem, én 165-tel most alacsony vagyok, vagy magas már? :D
Sajnálom hogy "alacsony" vagy, meg minden hímneműt aki alacsony, ez akármi akármit mond, megnehezíti a társkeresést. Nekem is csak magas fiúm volt, a vőlegényem is nagyon magas. Felszínes vagyok ilyen téren lehet, bár amikor anno szakközépbe alacsony fiúnak próbáltam a szeme elé kerülni és bevágódni nála, kb 3-ból 3 észre se vett, tehát akkoriban nem érdekelt a magasság úgy gondolom.
Mert az tetszik és kész.
Ha te izomtalan pasi vagy, attól még te is egy jó alakú csajt akarsz, nem egy túlsúlyos, plöttyedtet. Most akkor te is ennyi erővel milyen jogon? Csak mert neked is ez tetszik. A személyes preferenciák miatt nem kell magyarázkodni sem magyarázatot követelni.
"Amúgy veled nem a magasságod a legnagyobb probléma, hanem ez a megkeseredettség."
Hogyne lenne megkeseredett, ha ti nők ennyire felszínesek vagytok, és mind visszautasítjátok azért, mert alacsonynak merészelt születni.
Kérdező, a világ kifogyott belőle, mert a hormonbeteg 180 feletti magasságú dagadt pattanásos ronda nők, akik egész nap rinyáltak elfogyasztották, mert nem kellettek a férfiaknak.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!