Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Audi, BMW, Merci inkább hátrány a rendes nőknél?

Figyelt kérdés
Nincs autóm, de majd szeretnék venni valamelyiket ezekből. Annyi a kérdésem, hogy a rendes helyesen gondolkodású egyetemes nőknél ez inkább probléma? Le fognak nézni, hogy ez is egy proli Audis köcsög akivel nem érdemes kezdeményezni, mert tele van pénzzel és megcsal? Lehetőleg nők írjanak.

2018. ápr. 11. 07:03
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
.
2018. ápr. 15. 07:53
 42/44 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy hátrány, de nem előny.

Énnekem férfiként az említett kocsikban ülőkről ez jut eszembe: "vajon mit kompenzál? Kicsi a kukija? Nem áll fel? Verték az osztálytársai, és így akarja megmutatni? Egy lepukkant családban lepukkant helyen nőtt fel, és meg akartja mutatni, hogy ő de kiemelkedett?"

Mert ezek az autók bizony kompenzációra valók, mert semmiben sem kiemelkedők, de ahhoz képest drágák. Nők is vannak akik ilyenekkel kompenzálnának, egy "barátnőm" mindrnáron rá akart venni egy ilyen vásárlására, amit én prolipresztízsautónak hívok, mert az anyagi gondokkal küszködő, és hasonló családból származók, meg az ügyeskedő újgazdagok ájulnak el ezektől...

A legtöbbet hitelre veszik, vagy úgy hogy utána évekig szárazkenyéren élnek, és "ötezeré kérek bele" centizik ki a benzint, de a butácska golddiggereket bizony simán meg lehet fektetni velük, ezért tényleg nem várható hűség, de az említettek azért is megpróbálják :)

Egy rendes (ritka, a legtöbb aki ezt mondja az nem az, hanem ugyan olyan lenne élesben mint akiket leszól) nő, magasról tesz az ilyen kocsikra, sőt ha nagyon mutogatod, emberkedsz vele, gáznak fog tartani.

2018. ápr. 23. 20:02
 43/44 anonim ***** válasza:
Nekem audaik voltak eddig csak. A3 1,6 -1997es a4 1,9tdi1996. Kettő együtt nem ért egy milliót. Mind a ketőt 15 éves kora után vettem. Kb ugy ìrnám le a dolgot: 5éves koreai olyan megbìzható mint egy 15éves audi. Imádtam őket de mint mondtam egy Kia ceed jobb megjelenésű 5évesen. Igen bárki vehet 80as 100as A3/A4/A6os audit manapság
2018. ápr. 23. 20:34
 44/44 anonim ***** válasza:

Latszik h aki kiszall belole egy proli, vagy jol szitualt ember, plusz az is lenyeges h milyen modellje van az adott markabol. Am

javareszt olcso osregi kaki minosegueket latok beloluk, de nehany telepi ocska proli lanynak mindegy ki a pasas csak tudjom fotozkodni az autoval.

2018. ápr. 23. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!