Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Audi, BMW, Merci inkább hátrány a rendes nőknél?

Figyelt kérdés
Nincs autóm, de majd szeretnék venni valamelyiket ezekből. Annyi a kérdésem, hogy a rendes helyesen gondolkodású egyetemes nőknél ez inkább probléma? Le fognak nézni, hogy ez is egy proli Audis köcsög akivel nem érdemes kezdeményezni, mert tele van pénzzel és megcsal? Lehetőleg nők írjanak.

2018. ápr. 11. 07:03
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
13%

20 jól mondja,teljesen így van.

Egy igazi szexi nőnél számítani fog,hogy milyen verdával állítasz oda.

Nekem még csak egy VW Passatom van,de ez is új kocsi,és sokkal könnyebb plusz látják,hogy széles a vállam a hátam akkora mint egy dokmelósnak,vastag izmos combok,keres hátsóm végük van.

Plusz ha olyan dumád hozzá amit kifejlesztettél akkor garantált a hatás.

Nekem is sokkal kevesebbet kell beszélgetni,mert ott a kocsi,karóra,megfelelő ruhatár,haj belőve,napszemcsi.

Rendes nő alatt szerintem a kövit érted kérdező szerény,ilyen tedd ki hadd hűljön,megalszik a tej a szájában és fogalma sincs hogyan kell jó szeretőnek lenni az ágyban,ismeri a misszionárius pózt és csókolom,mellette nem a szexi külsőről híresek,így én is meghagyom másnak a ,,rendes" nőket.

2018. ápr. 11. 10:43
 22/44 anonim ***** válasza:
57%

20-as, gondolom, üresfejű plázap icsákról vontad le a messzemenő következtetéseidet.

Te is bevallod, hogy a kocsid nélkül nem kaptál volna nőt, és nem "kúrálgathatnád" már a második randin.

Nem érzed magad szánalmasnak?

Aztán meg a te fajtád jön azzal, hogy "jaj, nincs egy normális nő".

2018. ápr. 11. 11:36
 23/44 anonim ***** válasza:
77%

Nekem Audi van, méghozzá azért, mert ez az autómárka a kedvencem. Engem az marhára nem érdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem. Ha pedig a kérdésben szereplő rendes nőről van szó, akkor az önmagad miatt fog szeretni téged és nem fogja érdekelni, hogy milyen autód van. Ezzel meg is válaszoltam a kérdést.

Van olyan ismerősöm is, aki a pénzével, meg a kocsijával játssza az agyát és pár havonta váltogatja a nőit, de ő pont az ilyen nőkre hajt. Zsák a foltját megtalálja.

2018. ápr. 11. 11:49
 24/44 A kérdező kommentje:
Egyik egyetemista haverom mondta ezt, hogy ilyen autóval csak a pénzéhes libák fognak érdeklődeni utánam a többiek szemében meg inkább rosszabb mintha vennék egy Skoda Fabia-t.
2018. ápr. 11. 11:52
 25/44 anonim ***** válasza:
66%

"Egyetemes no" :D

"Rendes helyesen gondolkodasu ...."

Diplomas nokent mondom,hogy mar a magyar nyelvtan es a magyar nyelv hianyos ismerete kizaro ok. Ilyen szintnel mar tiltom az illetot.

Lehet Audi nelkul is prolinak gondolni valakit... :D

2018. ápr. 11. 13:12
 26/44 anonim ***** válasza:

Vegyél egy bugattit , azzal villoghatsz. De egy trabanttal nagyobb az esélye hogy megnéznek😉

F.

2018. ápr. 11. 13:49
 27/44 anonim ***** válasza:

Az egyetemes nők buknak az ilyen kocsikra, főleg ha a profilfotón egy nagy hal van a kezedben és a kocsi a háttérben.

Az egyetemisták már nem annyira, mert tudják hogy értelmes ember nem vesz használtan ilyen kocsit mert csak egy pénztemető. Akinek nincs pénze de esze igen az japán használt kocsit vesz.

2018. ápr. 11. 15:22
 28/44 anonim ***** válasza:
27%

"Az egyetemisták már nem annyira, mert tudják hogy értelmes ember nem vesz használtan ilyen kocsit mert csak egy pénztemető."

Tehát akkor CEO ismerősöm aki idősebb most vett egy Audi A6-st akkor nem értelmes.

Okés,majd mondom neki milyen hülye,tényleg egy idióta lehet :)))))))))

Érzed az iróniát.

Vagy akkor a 3 diplomás volt vezető kollégám(BME villanymérnök BSc,MSc, mérnök-közgazdász Corvinus) is szintén buta lehet mivel BMW-je van.

"Akinek nincs pénze de esze igen az japán használt kocsit vesz."

Japán kocsik ötforintot nem érnek,fapados ilyen gagyi anygból gyártott f_s a 90%-uk.

Toyota,Mitsubishi,Nissan egyik kulább mint a másik, ráadásul ezek nőies autók.

Lexus,Infiniti na igen azok már komolyabbak, de egy Audi akkor is Audi.

Majd egyszer ülj bele egy A6-os V6-os motoros quattroba.

Utána ítéld meg mekkora élmény egy olyan kocsiban ülni.

Ezzel szemben egy japánba beleülsz,semmi alig várom kiszálljak belőle,se bőr se esztétika.

Audi egy stílus amit tudni kell képviselni,jah és ők találták ki a négykerék meghajtást.

Ez valamit tükrözz.

2018. ápr. 11. 15:35
 29/44 anonim ***** válasza:

28-as

[link]

2018. ápr. 11. 16:03
 30/44 anonim ***** válasza:
Nekem mercim van. Nem elony de nem is hatrany
2018. ápr. 11. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!