Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Audi, BMW, Merci inkább hátrány a rendes nőknél?
Engem jobban lázba hoz, ha lovad van.
2018. ápr. 11. 09:05
Vegyél egy cigánymerdzsót (tudod, a 200-as Merci), szerelj a tetejére egy hangszórót, és járd a várost, hogy "veszek tollat, vasat, akkumulátorokat!" Tapadni fog rád a nép :D
2018. ápr. 11. 09:10
Lányok nekem LADÁM van ki jön el egy körre?
2018. ápr. 11. 09:14
Az bizony, nem azt gondolnám, hogy tele van pénzel, inkább a mentális különbség okozna gondot.
2018. ápr. 11. 09:21
az észhiány miatt néznélek inkább le... nem az autómárka teszi a férfit, te nagyon kevéssé ismered a női lelket, ha ezt feltételezed.
2018. ápr. 11. 09:28
Szeretem ezt az oldalt, mindig kiderül, hogy az audis, mercis pasiknak nem jut nő.
2018. ápr. 11. 09:32
Én még ha gazdag lennék se vennék a fent említett autók egyikéből sem, csak divatból és magamutogatás céljából. Bár manapság inkább lízingre veszik az autókat, hogy aztán évekig nyögjék a részleteket.
ON: Ismertem olyan nőt, aki kissé idegesen nekem esett, hogy ő neki BMW kell semmi más és hogy a magánház és a lakhatás megoldása már másodlagos probléma neki. Én mondtam neki, hogy akkor lakj az autódban, viszlát. Felnőni nehéz...
F
2018. ápr. 11. 09:37
Az Audi az mittelklasse autó,és mint minden autó márkának vannak felső kategóriás modelljei is.
2018. ápr. 11. 09:54
Akkor a szép arc,vékonyság hátrány a RENDES férfiaknál?
Amúgy aki ennyire nőgyülölő,hogy amelyik nőnek olyan igényei vannak aminek ő nem tud megfelelni,vagy nála jobb pasival jön össze az már nem is lehet rendes,az minek akar ismerkedni?
Szerinted az a rendes,helyes hogy ha valaki elért valamit és megdolgozott azt le kell nézni? És akinek van pénze az szerinted tutira megcsalja a barátnőjét.Nem azt vetíted ki másra hogy te megcsalnál mindenkit ha lenne pénzed? Az általánosításból, mások hibáztatása meg a mártírkodás NEM HELYES,RENDES gondolkodás,ezért a helyes gondolkodású,"egyetemes"nők az olyanokat nézik le mint te, nem azt aki jó anyagi körülményeket teremtett magànak.Ideje lenne kihúzni a fejed a seggedből, és nemcsak másban keresni a hibát.
21/N/"egyetemes"
2018. ápr. 11. 09:57
Mercim van nem is kicsi ,nem is régi ,és bizony nagyon sokat számít, ha randira azzal állítok be , de simán utcán is rámmosolyognak kacérkodnak a lányok mikor nyáron krúzolok vele fel is szedtem már néhányat buszmegállókból aztán ott már sínen voltam.Meg regisztráltam csak poénból telekocsira aztán ott is bele lehet futni kiéhezett nőkbe akik ismerkedni akarnak. Van egy 2 órás út addig beszélünk erről arról a kocsit is megkergetem hogy lássa mit tud,a végén meg ha siet éppen megmondja hogy máskor is szeretne találkozni, és legközelebb már kúrálom is.3 ilyen kapcsolatom volt csak így. De szórakozóhelyeken is számít mivel viszed haza a nőt egy szakadt fiestaval vagy egy luxuskocsival . "Rendes" nő mai anyagias világban meg nincs,90 %-uk kapható a jóra a többit meg meghagyom a lúzereknek.
2018. ápr. 11. 10:03
Kapcsolódó kérdések: