Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Audi, BMW, Merci inkább hátrány a rendes nőknél?

Figyelt kérdés
Nincs autóm, de majd szeretnék venni valamelyiket ezekből. Annyi a kérdésem, hogy a rendes helyesen gondolkodású egyetemes nőknél ez inkább probléma? Le fognak nézni, hogy ez is egy proli Audis köcsög akivel nem érdemes kezdeményezni, mert tele van pénzzel és megcsal? Lehetőleg nők írjanak.

2018. ápr. 11. 07:03
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
29%

29,erre csak azt mondom sokat kell keresni és nem spórolni.

Én inkább élményt akarok mint,hogy lehet alacsony költségű a kocsi de nem ad olyan élményt.

A bevételt kellene növelni nem a kiadást csökkenteni - Robert Kiyosaki.

2018. ápr. 11. 16:07
 32/44 anonim ***** válasza:
Amúgy nagy autót Bmw-t,Audit,Mercit az vegyen aki tudja is kezelni.Utálom az utakon a sok kis 17-18 éves kamaszt fater verdájával,de közben nem mer 50-el többel menni vidéken főúton miközben a p..csája alatt egy olyan verda van amit hajtásra találtak ki,nem töpörgésre.Amúgy nekem 406-osom van,és asszony is imádja.
2018. ápr. 11. 16:59
 33/44 anonim ***** válasza:
vannak már egész kis motorokkal, kevés lóerőkkel is prémium autók.
2018. ápr. 11. 17:06
 34/44 anonim ***** válasza:
0%
22-es, figyelj báttya , engem nem érdekel hogy üres e feje a nőnek ,ha jól néz ki ,jól rázza magát,jó az ágyban ,én majd megtöltöm a fejét belényomom a tudást tövig :D Beszélgetni ,okosságokat kitalálni ott vannak a spanok ,a nő az másra való.Okostojás,túlkomplikáló, fridzsider nőket meghagyom a szerencsétleneknek akiket bepaliznak aztán elvetetik magukat . Egészségükre,éljenek velük boldogan 2 év múlva kocamalaccá válnak és kegyet gyakorolnak ha este szétteszik a lábukat, nekem nincs szükségem rájuk. Én bevillantom a jó verdát és hullanak a jóféle nők belé ,a nekem való élvezkedős szukák.
2018. ápr. 11. 22:16
 35/44 anonim ***** válasza:
45%

34-es

Akkor ezen nem fogunk összeveszni, sose leszel konkurrencia.

Nekem az okos, igényes, szép nők jönnek be, neked meg az üresfejű, ostoba libák. Ízlések és pofonok .....

Ha egy nőnek a vagyonom tetszik és nem az eszem vagy a külsőm akkor az jó lesz másoknak, az olyanoknak akik a hiányosságaikat pénzzel vagyonnal komenzálják.

2018. ápr. 12. 07:41
 36/44 anonim ***** válasza:
49%
#34 te szerintem az életben nem láttál még nőt közelről, és a legjobb autó, amiben ültél, apád fémezős Ladája.
2018. ápr. 12. 08:18
 37/44 anonim ***** válasza:

# 36

Na pont erről beszéltem, ha hiányzik az ész meg a külső akkor kompenzálni kell. Akkor tedd ha van hozzá pénzed.

2018. ápr. 12. 09:34
 38/44 anonim ***** válasza:

előző vagyok

bocsi a # 34 szólt

2018. ápr. 12. 09:36
 39/44 anonim ***** válasza:
Nálam hátrány lenne, mert arra gondolnék, hogy akinek ilyen jól megy, az kedvére válogathat a nőkben is. Tehát nálam hátrány lenne.
2018. ápr. 13. 09:43
 40/44 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de az.
2018. ápr. 15. 07:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!