Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később majd a párkeresésnél előny vagy hátrány lesz az, ha én eladom a szüzességem?
Mert eddig amit olvastam a direkt erre kitalált honlapon, hát az elég ésszerű volt nekem, miért ne adjam el az ártatlanságomat ezzel bebiztosítva vagy legalábbis a jövőmet, ha egy sima kapcsolatnak is ugyanúgy vége lenne, így meg kapok is érte pénzt.
De ezen csak gondolkodom.
Pusztán az érdekel, hogyha én ezt majd később elmondanám a szerelmemnek, vajon hogy reagálna, mert nem titkolnám, ha úgy döntenék.
Csak felvetés az egész.
18N
Hátrány lenne igen...olyannyira, hogy inkább megszakítanám a kapcsolatot veled, mert ebből az jönne le, hogy neked a pénz számít igazán.
De tudod nem egyformák az emberek, biztos találsz olyat, akinek ez belefér, ha meg nem akkor ráakaszkodsz valakire aki majd kitart. Ha egyszer már eladtad magad utána már könnyebb lesz a többi alkalommal.
Szerintem egy normális srácnak hátrány lenne, és nem azért, mert nem életed nagy szerelmével veszítenéd el a szüzességed, hanem azért, mert a pénz miatt tennéd meg.
De hát a prostik is ezt csinálják, pénzért eladják a testüket.
Kislány, nem adna a szüzességedért senki annyit, hogy bebiztosítsd a jövöd :D
Max a mesékben.
Troll.
A legtöbb szüzességét áruló lány szétkúrt trampli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!