Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzékenység egy férfinál előny vagy hátrány?
Ismert tény( nem mindenkire igaz ez se) hogy a nők az olyan férfiakat szeretik a legjobban, akik tudnak komolyan lenni amikor kell, de ha kell viccesek, érzékenyek is
Az érzékenység nem szégyen, de ha azért ha valaki minden hülyeségen sírni kezd, az esélytelen egy nőnél szerintem
Hátrány...
... amire persze jönnek a női válaszok, hogy nem. A kérdésem: Nőként hányszor élték át, hogy az érzékenységük miatt férfiként elutasították őket vagy máshogy kezelték? Nos, egyszer sem.
A környezetemben azt látom, hogyha egy férfi érzékenyebb, akkor nem tartják férfinak. Ha itt egy férfi leírja életének egy érzékenyebb részét, hogy pl. rosszul esik neki valami, a női válaszolók elég nagy része azonnal lúzerezi. Akkor miről beszélünk?
Személyes tapasztalatom: Érzékeny vagyok, amit leginkább a közvetlen környezetem tud. Ismerkedésnél ha akárcsak egy kicsit is mutatok ebből, azonnal menekül minden lány és repülök a barátzónába. Akkor miről beszélünk?
Egyértelmű hatrány, persze a nőktől nem várhatunk őszinte választ, bár lehet hogy őszinte, csak hát a vonzalomnál az ösztön dönt.
Férfiként el kell rejteni az érzékenységet, még akkor is ha a nő a te gyereked veteti el... (true story)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!