Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az érzékenység egy férfinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzékenység egy férfinál előny vagy hátrány?

Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi, hogy a nők mennyire kedvelik az érzékenyebb férfiakat. Főleg az olyanoknál, akiknél eleinte vagy épp a külső alapján nem látszik.
2018. márc. 16. 17:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Ismert tény( nem mindenkire igaz ez se) hogy a nők az olyan férfiakat szeretik a legjobban, akik tudnak komolyan lenni amikor kell, de ha kell viccesek, érzékenyek is

Az érzékenység nem szégyen, de ha azért ha valaki minden hülyeségen sírni kezd, az esélytelen egy nőnél szerintem

2018. márc. 16. 17:23
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Hátrány, mert rosszul fogja viselni a rengeteg visszautasítást.
2018. márc. 16. 17:27
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Mennyire érzékeny? Mert nőnél sem fogadom el, ha mindenen elsírja magát.
2018. márc. 16. 17:32
 4/16 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen mértékben, és formában.
2018. márc. 16. 17:34
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Bizonyos mértékig nekem igényem is, hogy a férfi érzékeny legyen, szóval ha ez nem hisztiben, meg abban nyilvánul meg, hogy a tv macin is elsírja magát, akkor előny.
2018. márc. 16. 17:36
 6/16 anonim ***** válasza:
42%

Hátrány...

... amire persze jönnek a női válaszok, hogy nem. A kérdésem: Nőként hányszor élték át, hogy az érzékenységük miatt férfiként elutasították őket vagy máshogy kezelték? Nos, egyszer sem.

A környezetemben azt látom, hogyha egy férfi érzékenyebb, akkor nem tartják férfinak. Ha itt egy férfi leírja életének egy érzékenyebb részét, hogy pl. rosszul esik neki valami, a női válaszolók elég nagy része azonnal lúzerezi. Akkor miről beszélünk?

Személyes tapasztalatom: Érzékeny vagyok, amit leginkább a közvetlen környezetem tud. Ismerkedésnél ha akárcsak egy kicsit is mutatok ebből, azonnal menekül minden lány és repülök a barátzónába. Akkor miről beszélünk?

2018. márc. 16. 17:47
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Hátrány!!
2018. márc. 16. 17:48
 8/16 anonim ***** válasza:
9%
Ha ez mondjuk sértődékenység formájában nyilvánul meg, akkor hatalmas hátrány. Nincs kiábrándítóbb, mint egy hisztis, sértődős kisfiú. Ha viszont olyan értelemben érzékeny, hogy nem egy totális érzelmi analfabéta, akkor még pozitívum is. Csak ne vigye túlzásba, nálam ne legyen érzékenyebb, érdekes lenne, ha nekem kéne vigasztalnom egy szomorú film közben😀
2018. márc. 16. 17:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Tetszik, ha egy férfi érzékeny! Bár legtöbbször az szokott lenni, hogy saját magára érzékeny (mimóza lélek...), de ez csak saját tapasztalat. Akkor jó, ha a másikra, másokra is tud érzékeny lenni.
2018. márc. 16. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

Egyértelmű hatrány, persze a nőktől nem várhatunk őszinte választ, bár lehet hogy őszinte, csak hát a vonzalomnál az ösztön dönt.

Férfiként el kell rejteni az érzékenységet, még akkor is ha a nő a te gyereked veteti el... (true story)

2018. márc. 16. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!