Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bp-n ha nincs autóm az mekkora hátrány randizásnál ahhoz képest, ha lenne egy olcsó?
"meg kényelmesebb a csajoknak"
Akinek ez fontos szempont, annak van saját kocsija, nem?
Autó jól jön vidéki kiruccanásoknál, nagybevásárlásnál, rokonlátogatásnál.
Meg persze ahhoz is, hogy egy csúcsidőben megbeszélt randiidőpontban másfél órán keresztül üljetek a Könyves K. körúton a dugóban.
Belvárosban élek, eladtam az autóm a fent vázolt okok miatt. Ha fél évben egyszer nehéz dolgokat cipelek, szólok ismerősnek vagy hívok taxit.
N
Lassan 20 éve élek pesten... Öreg, ha neked az kellemes, hogy agygörcsöt kapsz a délutáni/reggeli/déli/mindenkori csúcsban, elkúrod a pénzed parkolójegyre, az üzemanyagköltséged felét állva pöfögteted el és mindig vissza kell járkálni oda, ahova letetted a kocsit, akkor egyrészt irigyellek, mert baromi türelmes ember vagy, másrészt hajrá, vegyél kocsit.
Én szeretek sétálni és spontán helyekre betérni. Meginni akár valami kis alkoholosat, vagy felugrani egy járatra, ami épp arra jár. Randiztam férfivel, aki kocsival jött, rám speciel nem tett túl jó benyomást, hogy az autóhoz volt láncolva. És hol a parkolójegyet figyelgettük, hogy mikor kell meghosszabbítani (mobilon keresztül intézte), vagy "várjál, a kocsi", vagy nem ihatott még rumos kávét sem, mert jaj, a kocsi.
Van, amikor a kocsi szabadság (bár nekem nincs, mostanában nem is érzek rá vágyat, hogy legyen), de ebben a helyzetben annyira éreztem, hogy meg van kötve a kezem, hogy szörnyű...
De kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!