Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bp-n ha nincs autóm az mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bp-n ha nincs autóm az mekkora hátrány randizásnál ahhoz képest, ha lenne egy olcsó?

Figyelt kérdés
Azért menőbbnek nézik, akinek van, meg kényelmesebb a csajoknak, nem?
2018. márc. 8. 21:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem értem randin minek inni, minek BKV-zni. Sokkal másabb a randi ha megisztok egy italt aztán hozzád vagy a további dolgára, vagy hozzá hazaviszed kocsival, mintha meghívod egy italra, aztán meg metróztok.

A csajoknak általában nincs kocsija, nem?

Hogy menőbb egy járművel nem rendelkező buszra várakozás, vagy egy biciklivel mutatkozáss, vagy metrózás egy Citroenezésnél?

Autót bérelni hogy megy, ha lemondja a csaj a randit már viszed is vissza szomorúan a kölcsönzőbe?

És a kocsiban dugás hogy megy, beszélgetsz egy új csajjal megkapod az elérhetőségét, elhívod egy italra, beszélgettek aztán nézze meg a kocsidat üljön be próbálja ki, aztán ott elkezdesz bókolni meg tapizni és nem szállnak ki?

2018. márc. 8. 22:00
 12/26 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem számít, bár nekem van.
2018. márc. 8. 22:00
 13/26 anonim ***** válasza:

Hát ha neked bejön ez az életvitel és az ilyen randik, csináld ezt. Biztos akad nő, akinek ez tetszik.

Nekem nem jönne be. Ha annyira szexelni akarok, 10 perc alatt hazaviszem, mivel a központban lakok. Leszarom a kocsikat, nekem ez csak kolonc.

2018. márc. 8. 22:05
 14/26 anonim ***** válasza:
Középiskolás koromban az osztály zöme megcsinálta a jogsit, a lányok is. Nekem nem volt rá időm, mert nyelvvizsgát csináltam, és ütköztek az időpontok, így a jogsi tolódott. Aztán úgy alakult, hogy a későbbiekben sem volt idő vagy pénz vagy egyik sem. Most 33 éves vagyok, nemrég kezdtem új munkahelyen, ez most stabilnak tűnik, a próbaidő után el akarom kezdeni a jogsit, mert jól jön, ha van, még ha autót éppen nem is tartok fenn, csak a bérautókat használom.
2018. márc. 8. 22:05
 15/26 anonim ***** válasza:
30%
Randira szigorúan kocsival!!! Ha gyalog, BKK-val, kerékpárral mész, igen nagy eséllyel fog körberöhögni a csaj és nem lesz folytatás.
2018. márc. 8. 22:11
 16/26 anonim ***** válasza:
35%

kocsiban dugás.

történik sok féle képen,de ami már többször ismétlődött.

randi után hazaviszem,aztán ha nem hív fel,akkor megkérdezem,hogy van-e kedve dumálni,van,akkor üljünk hátra.

csók,tapi és ekkor előveszem a merev farkam.

és ennyi.

2018. márc. 8. 22:17
 17/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, igaz ami igaz nyugati szemét, de!! sok behozott autó lenyomja a használt autó árakat. 10éves 1,4benzinest nem lelakott autót 750érteg lehet venni. Nekem volt egy 2007 seát cordobám (utolsó generació cordoba)tűzpiros,manuál klíma cds rádió ennyi extra na meg elektromosan behajtható tükör.Minden lánynak tetszett, 1iknek volt egy 12 éves yarisa többinek nem volt autója. Kicsit gyűjtögetsz ,nagyrésze megvan az árának....havi 50 et ha félre tudol tenni 1 jó év alatt megvan.
2018. márc. 8. 22:21
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Bp.-n nagyon sok embernek van autója, amit úgy hívnak: BMV=busz, metró, villamos:).
2018. márc. 8. 22:24
 19/26 A kérdező kommentje:

Na hát akkor a kocsiban több akció történik, mint a villamoson.

És ha hazaviszed kocsival akkor a háza előtt megállsz a lakótelepen és bárki elsétál, vagy kinéz egyik házban az ablakból látja h szexelnek az autóban? Meg minek kell beszélgetéshez hátraülni?

2018. márc. 8. 22:37
 20/26 A kérdező kommentje:

"Biztos akad nő, akinek ez tetszik."

Nekem nem jönne be. Ha annyira szexelni akarok, 10 perc alatt hazaviszem, mivel a központban lakok. Leszarom a kocsikat, nekem ez csak kolonc."

Hát épp az ellenkezője akad nehezen, akinek bejön hogy egy csávónak egy vasa sincs. Pont hogy ilyen ember aki a sötétben a buszra vár és látszik rajta hogy alacsony a jövedelme, általában nem egy nők álma akit olyan nagyon haza akarnak vinni.

2018. márc. 8. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!