Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bp-n ha nincs autóm az mekkora hátrány randizásnál ahhoz képest, ha lenne egy olcsó?
Nagy hátrány,ha nincs. Nekem amióta 17 múltam és letettem a jogsit folyamatosan van valamilyen autóm.Egyik sem volt drága mint 1 milla alatti. Kb azt mondom ,hogy egy férfi félember autó nélkül . A kocsi ad egy olyan szintű szabadságot amit semmilyen tömegközlekedés meg bicikli nem ad meg.
Én utaztam eleget bkv-n és köszönöm nem kérek a bűzlő maguk alá hugyozó csövesekből , az esti járatokon csoportokban késelő benéző etnikumból,akik jó esetben csak egymással üvöltenek és maguk alá hánynak. Nem kérek a cekkeres mammerekből akik kinéznek az üllőhelyekről, a szardinia effektusból ahol a sok influenzás a kabátomra folyatja taknyát nyálát. Na most ezt egyedül sem egyszerű elviselni általában csak fülessel és olvasgatva megy ,de egy randi keretében ezt elviselni ahol azért nem ártana egy nyugodt körülmények teremtése békés beszélgetés egymásra figyelés-szóval ez nálam nem pálya. Az sem ,hogy várni kell a hóban fagyban zuhogó esőben vagy éppen kánikulában a megállókban.
Kocsival órákat a dugóban a hülyék állnak. Aki kicsit is okos az tudja mikor eresztik be és ki a sok bambabirkát az irodából és azt az időintervallumot kerüli. De ha nem tudja, mert pont akkor kell menni ,akkor is ,kis városismerettel kikerüli zegzugolva kis utcákon kerülővel a nagyon beállt utakat. Nem kell hozzá wazze de aki akarja használja.Idejét nem tudom mikor álltam fél órát dugóban.
Parkolás nem téma ,én eleve kerülöm a kutyaszaros bűzős belvárost semmi dolgom ott,ha randi van soha nem oda beszélem meg.Ha mégis parkolási övezet van ,fizetem ez ilyen. Természetesen hozom viszem a lányt ha igény van rá háztól házig és ha spontán ötlet szerint el akarunk menni egy távolabbi helyre ,akár vidékre vagy valami kirándulós helyre ,nem tesz semmit, odamegyünk.Nem vagyok alkoholista,nem hiányzik az állandó italozás. És mindeközben nyugodtan csendben kellemes hőmérsékleten utazunk és beszélgetünk miközben nem lóg és viháncol a nyakunkban a fél város prolifelhozatala és időben gyorsan odaérünk ahová kell és nem kell km-eket gyalogolni sem a címig.
Ahogy magabiztosabb vagy.
Hogy jó neked?
"mintha meghívod egy italra, aztán meg metróztok."
Ha meno akarsz lenni, hivsz taxit.
"A csajoknak általában nincs kocsija, nem?"
Miert is ne lenne? Tengeteg noismerosomnek van, igaz, 30 koruliek, de jellemzoen a diak, vagy epoen dolgozni kezdo fiuknak sincs.
Kiröhögném azt, aki pesten belülre autót vesz.
N
"meghívod egy italra, aztán meg metróztok"
Uramatyám, ha már ennyire puccos vagy, hogy derogál a metró, akkor hívsz egy taxit azon a pár alkalmon. Problémamegoldás 0?
"A csajoknak általában nincs kocsija, nem?"
Miért ne lenne?
"Hogy menőbb egy járművel nem rendelkező buszra várakozás, vagy egy biciklivel mutatkozáss, vagy metrózás egy Citroenezésnél?"
A bicikli pl környezettudatos, ami mostanában kifejezetten menőnek számít.
Amúgy én pl teszek rá, hogy mi "menő", azt nézem, hogy mi ésszerű. Pesten belül dugóban ácsorogni kocsival nem éppen ésszerű az én szememben.
Utálom azokat, akiknek a menőség előrébb való a praktikumnál.
"Autót bérelni hogy megy, ha lemondja a csaj a randit már viszed is vissza szomorúan a kölcsönzőbe?"
Gondolom. És mi van akkor?
A kocsiban dugásról nem tudok nyilatkozni, szerintem bűn kényelmetlen lehet (mondjuk lehet, hogy csak azért gonolom, mert nekünk egy lapos kupénk van, amiben ez elképzelhetetlen - amúgy a külsején már csináltuk, motorháztetőn meg csomagtartón :D )
"Pont hogy ilyen ember aki a sötétben a buszra vár és látszik rajta hogy alacsony a jövedelme, általában nem egy nők álma akit olyan nagyon haza akarnak vinni."
Még mindig ott a taxi, ha ennyire parázol, hogy jujj ciki buszozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!