Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Később majd a párkeresésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Később majd a párkeresésnél előny vagy hátrány lesz az, ha én eladom a szüzességem?

Figyelt kérdés

Mert eddig amit olvastam a direkt erre kitalált honlapon, hát az elég ésszerű volt nekem, miért ne adjam el az ártatlanságomat ezzel bebiztosítva vagy legalábbis a jövőmet, ha egy sima kapcsolatnak is ugyanúgy vége lenne, így meg kapok is érte pénzt.

De ezen csak gondolkodom.

Pusztán az érdekel, hogyha én ezt majd később elmondanám a szerelmemnek, vajon hogy reagálna, mert nem titkolnám, ha úgy döntenék.

Csak felvetés az egész.

18N

2018. ápr. 6. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
Én azért adnék érte 2 Deákot... ;)
2018. ápr. 6. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

fujjmá..

ne csinálj ilyen gyökérségeket..

Csak szerelemért add oda!

2018. ápr. 6. 22:54
 13/17 A kérdező kommentje:

Én olyan vagyok mint a politikusok, a pézbe vagyok szerelmes

A nem dehogy😅😂

De most nem lenne jo egy kis plusz penz

2018. ápr. 6. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem a koncepciót. A cindarella egy qrva közvetítő szolgáltatás...

1-2000 euróból akarod megalapozni a jövődet? Egy lefingott Opel Astrát veszel belőle aztán szevasz.

Na meg ezért keményen meg kell dolgozni. Ha ennél többet kérnél akkor el kell viselned, hogy a roppantás után egyből floppogjál a farkán. Olyan keményen meg fogja kúrni az érzékeny traumás puncidat, hogy elájulsz.

Ott nem utasíthatod már vissza ha fáj, ha nem.

Úgy fog kinézni a muffod, mint a kutyaviadalokon szétmarcangolt pidbú száj...

Azt ebből akarod a jövőd megalapozni?

Kislány, ahhoz bizony masszív ku...vának kell lenned, és nem fél órára.

...

Amúgy kamukérdés

...

2018. ápr. 6. 22:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem kamukerdes azert csak tudom hogy kamu-e, csupan megkerdeztem mi lenne ha
2018. ápr. 6. 23:15
 16/17 anonim ***** válasza:
23%
Ha kiderülne a barátnőmről, hogy régen prosti volt, akkor már legalább legyen tapasztalt, ne olyan aki lélekben még szűz és finomkodni kell vele
2018. ápr. 7. 09:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én partneremről derülne ki, én ott hagynám. Nem haragudnék meg rá, ugyan úgy jóban lennénk, senkinek se mesélném tovább. Nem törnék felette pálcát, mert úgy gondolom, hogy mindenki azt csinál a testével amit csak akar. viszont aki az egyik legintimebb dolgot egy kapcsolatban csak úgy pénzé tett, abban nem tudnék megbízni. Bizalom nélkül pedig egy kapcsolat nem tart ki.
2018. ápr. 7. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!