Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később majd a párkeresésnél előny vagy hátrány lesz az, ha én eladom a szüzességem?
Mert eddig amit olvastam a direkt erre kitalált honlapon, hát az elég ésszerű volt nekem, miért ne adjam el az ártatlanságomat ezzel bebiztosítva vagy legalábbis a jövőmet, ha egy sima kapcsolatnak is ugyanúgy vége lenne, így meg kapok is érte pénzt.
De ezen csak gondolkodom.
Pusztán az érdekel, hogyha én ezt majd később elmondanám a szerelmemnek, vajon hogy reagálna, mert nem titkolnám, ha úgy döntenék.
Csak felvetés az egész.
18N
fujjmá..
ne csinálj ilyen gyökérségeket..
Csak szerelemért add oda!
Én olyan vagyok mint a politikusok, a pézbe vagyok szerelmes
A nem dehogy😅😂
De most nem lenne jo egy kis plusz penz
Nem értem a koncepciót. A cindarella egy qrva közvetítő szolgáltatás...
1-2000 euróból akarod megalapozni a jövődet? Egy lefingott Opel Astrát veszel belőle aztán szevasz.
Na meg ezért keményen meg kell dolgozni. Ha ennél többet kérnél akkor el kell viselned, hogy a roppantás után egyből floppogjál a farkán. Olyan keményen meg fogja kúrni az érzékeny traumás puncidat, hogy elájulsz.
Ott nem utasíthatod már vissza ha fáj, ha nem.
Úgy fog kinézni a muffod, mint a kutyaviadalokon szétmarcangolt pidbú száj...
Azt ebből akarod a jövőd megalapozni?
Kislány, ahhoz bizony masszív ku...vának kell lenned, és nem fél órára.
...
Amúgy kamukérdés
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!