Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha huszonévei elejét taposó nőként egyedül vagyok már két éve, akkor nagyon defektes lehetek?
Nekem van egy barátnőm, akinek hat éve nincs párja. 23 évesek vagyunk. Szép lány, okos, egyik legközelebbi barátnőm, nagyon értékes ember. Nála egyáltalán nem értem, mi a gond. Mert a hat év alatt kb csak 1-2 ember próbálkozott nála. Értetlenül állok előtte.
Ami nekem feltűnt - amellett, hogy valóban kedves lánynak tűnsz -, hogy nagyon próbálkozol. Ezek a kedvességek, ajándékok első, második randikon... Nem tudom. Nekem nagyon furcsa. Lehet kedveskedni, de ez inkább hat... nem is tudom... erőltetettnek. Főleg netes randiknál. Inkább csak lazulj el, engedd, hogy a férfi vezessen, és itt nem a szexre gondolok (én is konzervatív vagyok ilyen téren).
Nekem eddig egyetlen egy netes randim volt. Az oldalra csak fogadásból mentem fel, de rám írt egy szimpatikus srác, akinek végül válaszoltam, és találkoztunk. Én például szerettem volna, ha eljön az utcánking, nem pedig én trappolok be hozzá. Első randi után a felmegyek hozzá? kérdést élből elutasítottam. Ezek után kezdett komolyan venni. Előtte úgy is láttam rajta, hogy csak szex, aztán rájött, hogy nálam nem jön be, de mégis maradt. :-) Második randin sem jutott eszembe nekem mindenféle meglepetéssel készülni... Ismerkedtünk, beszélgetünk, sétáltunk. Pont ennyi volt.
Én ezt így nem érzem át, hogy őszinte legyek. Jegyben járok már, és előtte is mindig volt valaki/valakik, aki igyekezett felkelteni az érdeklődésem. Alapvetően azt mondják, van szexuális kisugárzásom is, gondolom, ez is segít. Meg én mindig is nagyon lazán, természetesen viselkedtem fiúk, férfiak mellett, mert velük nőttem fel, édesanyám barátnőinek mind fiai voltak. (Sose volt köztünk semmi.) Így megszoktam a jelenlétüket. Ezt azért mondom így, mert egyszer megjegyezte egy srác, hogy mennyire kellemesebb, hogy nem vagyok zavarban, nem értek félre mindent, nem kezdek el egy pillantásból esküvőről álmodozni, hanem lehet velem beszélgetni, viccelődni.
Szerintem nyugodj meg, és csak legyél. Nem kellenek ajándékok netes randiknál, meg leszervezni mindent. Engedd, hogy a férfi keressen, engedd, hogy ő teperjen. Sok sikert!
Mit rinyalsz, egy csomó férfi a te korodban még szűz.
Gondolom szűz neked se kéne.
Lehet, hogy túl modoros vagy, az az idegesítő fajta. Vagy körülményes, nem érted a vicceket, nem laza, még ilyenek.
Kérdés: amikor még voltál társkeresőn, hány levélre nem válaszoltál?
Ha ennyire nem jön össze, akkor biztos van valami olyan a háttérben, amire nem gondolsz, hogy az lehet az ok. Ha gondolod, írj vagy mutass képet vagy mittudomén, úgyse fogsz. Csak kíváncsi vagyok, meg szeretek nyomozni problémák után.
26F
Pedig a szexiség nagyon fontos. Vonzalmat kell kelteni. Egy kapcsolat elején ez a legfőbb dolog, ami összeköt. Muszáj ezeket a jelzéseket leadni, annyit, amennyit önmagadból kiindulva jónak érzel. Ha tudatosan a szexualitástól, akkor nem fog vonzónak tekinteni senki.
Persze nyilván... így megnő az esélye, hogy olyanba futsz bele, aki csak azt akarja. Nem kell megtenni, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!