Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is rosszul esik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is rosszul esik, ha látja, hogy az exe, vagy akivel össze akart jönni de nem sikerült, talált maga mellé valakit, míg ő tartósan (évekig) egyedül van?

Figyelt kérdés
Ez természetes, vagy velem van a baj?
2018. ápr. 1. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Mindenkivel így van szerintem. Ám valahol jó is, könnyebb elengedni.
2018. ápr. 1. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszautasitanak megprobalok elvagni minden kommunikaciot az adott lannyal, igy nem latom ezeket.
2018. ápr. 1. 15:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is így van.

Az exemmel 2éve szakítottam.

Már nem tudnék járni vele, a kezét sem fognám meg' pedig anno nagyon szerelmes voltam belé.

A napokban lett új kapcsolata.

Nekem sem esett jól, de 1-2óra alatt lehiggadtam.

Mår csak nevetek rajta :)) mert tudom hogy az új lány sem fogja tudni elviselni :D

Plusz volt egy pasi aki nagyon bejött- sosem jårtunk, de odáig voltam érte, s mivel Ö maga is jeleket küldött felém bàtorságot gyüjtöttem s megkértem hogy kisérjen el valahova, nos elmondása szerint nem ért rá.

Majd kiderült hogy más csajjal randizott :)))

Képzelheted- totál kiakadtam.

De azóta kiábrándultam a pasiból.

Ki lehet heverni ezeket, tapastalat!;)

25N

2018. ápr. 1. 15:35
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Elváltam és az exem már nagyon hamar újra férjhez is ment és meg is ellett. :D

De lexarom, egy boldog remete vagyok és remélem az is maradok sokáig. :)

Másoknak is azt mondom ne sajnáld mások bulldogságát, mert úgy se tart örökké és rengeteg lemondással jár. Sokkal jobb egyedül, szabadon. :) 39f

2018. ápr. 1. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem esik rosszul. Mert nem foglalkozom vele, mindenkitől úgy válik el, hogy legyen boldog.

Az én boldogságom meg majd érkezik, ennyi.

2018. ápr. 1. 15:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, iszonyúan megtetszett egy lány, de ő nem akart kapcsolatot velem, pedig nagyon akartam, egyszerűen minden megvolt benne, amit keresek,aztán nem sokkal később összejött mással, és ráadásul ez a pasi meg se becsüli, folyton bántja, de a lányennek ellenére szereti. Azért már túl tettem magam rajta.
2018. ápr. 1. 15:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ha ma akarok valakit, 10 percenkent tudnek pasit felszedni.
2018. ápr. 1. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:

7-es:

10/10-es nő vagy nulla ésszel? :D

2018. ápr. 1. 17:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez nem verseny..
2018. ápr. 1. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Az elso exemnel nagyon melyen erintett, amikor meglattam, hogy lett egy kisbabaja. Nem hiszem, hogy azert lett volna rossz erzes, mert még szerettem, sokkal inkabb azert, mert erre egyaltalan nem szamitottam.

A masodik exemnel, akit meg valamennyire szerettem, mikor szakitottunk, azert nem razott annyira meg, hogy uj baratnoje van, mert valahol szamitottam ra, hogy neki hamar lesz (ha nem is tudatosan).

2018. ápr. 4. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!