Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha huszonévei elejét taposó nőként egyedül vagyok már
két éve, akkor nagyon defektes lehetek?
Figyelt kérdés
Netes társkeresőkön is próbát tettem, elutasítottak/nem írtak többé az első randi után, így már online platformoktól is elzárkóztam, már interneten sem ismerkedem, egyszerűen azt várom, hogy spontán módon történjen valami csoda. Emberként értékesnek tartom magam, de az önképem, mint nő, teljesen szét van roncsolódva. Nincs udvarlóm, pedig úgy vettem észre, hogy a férfiak megnéznek az utcán. Sportolok, autodidakta módon tanulok, szeretem a természetjárást, imádok olvasni, érdekelnek a művészetek, időnként önkénteskedem is, a jövőmre és a leendő családomra gondolva befektetek és spórolok, így úgy érzem, hogy gazdag a lelkem és az életem. A barátaim mind azt mondják, hogy szép vagyok, de minimum átlagos és kellemes a társaságom, szóval nem értem, hogy egyszerűen mi az oka az egyedüllétnek. Egy évig még teljesen élveztem a szingliséget, de sajnos az intimitás és a kapcsolódás totális hiánya két év távlatából már érződik, és frusztrációt szül.
Hidd el, hogy az sem jobb ha csak egy szexis nőt látnak, mert akkor meg pont az van, hogy a legtöbb csak szexet akar. Szóval szerintem ezen ne is változtass, csak add önmagad, aztán eljön majd az, aki így fog téged szeretni és elfogadni, ahogy vagy.
2018. ápr. 8. 00:41
12/27 anonim válasza:
Normális lánynak tűnsz első olvasásra.
Én 23 éves vagyok és sohasem volt senkim. Soha nem szeretett egy nő sem és általában soha nem gondol rám senki sem.
Nálam biztos jobb a helyzeted.
Bár én szerencsére nem éltem meg sikertelen randikat. Életemben egyszer sem randiztam. De ez mondjuk logikus, hisz senkivel sem jöttem ki jól igazából.
De kell a szenvedés. Másképp az ember nem lehetne erős sosem. Hisz akkor lenni erősnek, amikor sikeres vagy nem kihívás. Biztos ezt gondolta a sors is, amikor rám "mosolygott"... gúnyosan. :DD
2018. ápr. 8. 00:44
13/27 A kérdező kommentje:
Mint említettem, két-három srác volt csak, akivel eljutottunk a második randiig és egynek egy fél mondatában elkaptam, hogy van egy dolog, amit nem próbált még ki, de nagyon érdekelné. A második randin leszerveztem, hogy együtt kipróbálhassuk, csak meg akartam lepni az élménnyel. Úgy búcsúztunk el, hogy remekül érezte magát velem, és azután soha többé nem keresett...
2018. ápr. 8. 00:44
14/27 Antid Oto válasza:
Nem lehet, hogy testszagod van? :/
2018. ápr. 8. 00:47
15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat! Az online társkeresést egyelőre jegelem, mert nagyon megtépázta az önbizalmamat. Inkább most azon dolgozok, hogy én egy jobb ember legyek, csak sajnos mostanság nagyon nehéz elviselni a társtalanság tudatát. Főleg így esténként... :( de igyekszem magamból erőt meríteni és nap, mint nap csiszolni magamon, aztán előbb-utóbb csak betoppan valaki az életembe.
2018. ápr. 8. 00:48
16/27 A kérdező kommentje:
#14 azt csak mondták volna a barátaim, családom ha furcsa testszagom lenne.
2018. ápr. 8. 00:49
17/27 anonim válasza:
Leírásod alapján nekem szimpatikus vagy, úgyhogy ennyiből nem derül ki mi a baj.
2018. ápr. 8. 00:51
18/27 anonim válasza:
Mi azt hiszem tényleg egy cipőben járunk, és most nem rosszból, meg nem is szeretnék általánosítani estleg valakit megbántani, de azt vettem észre, hogy legtöbbször pont a rendes, normális lányok találnak legkésőbb párt, bár lehet ez a srácokra is igaz, nem tudom.
Én is ezzel nyugtatom magam, hogy majd előbb vagy utóbb összejön és találok én is egy rendes srácot. Biztosan veled is így lesz. :)
2018. ápr. 8. 00:51
19/27 anonim válasza:
Nem lehet hogy valogatos vagy?
En 27 eves ferfi vagyok es evekkel ezelott en is probalkoztam netes tarskeresessel es voltak dekorativ nok de erdekes modon nagyon sokaig fenntvoltak es kizart hogy senkit nem talaltak volna honapok alatt.
En evekig egyedul voltam es 20-30 talalkozas/randi utan meguntam. Aztan neten megismertem valakit de ez nem tarskereso volt. Beszelgettunk honapokon keresztul, majd talalkoztunk. A talalkozas ota 2 ev telt es ma mar o a felesegem pedig az elso uzenetvaltaskor nem is gondoltam volna hogy egyaltlan talalkozunk egyszer :)
2018. ápr. 8. 00:54
20/27 Antid Oto válasza:
Lehet túlságosan akarod. Ijesztő tud lenni, ha a másik félen látszik ez. (Ezt mindkét szemszögből tapasztaltam)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!