Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha huszonévei elejét taposó nőként egyedül vagyok már
két éve, akkor nagyon defektes lehetek?
Figyelt kérdés
Netes társkeresőkön is próbát tettem, elutasítottak/nem írtak többé az első randi után, így már online platformoktól is elzárkóztam, már interneten sem ismerkedem, egyszerűen azt várom, hogy spontán módon történjen valami csoda. Emberként értékesnek tartom magam, de az önképem, mint nő, teljesen szét van roncsolódva. Nincs udvarlóm, pedig úgy vettem észre, hogy a férfiak megnéznek az utcán. Sportolok, autodidakta módon tanulok, szeretem a természetjárást, imádok olvasni, érdekelnek a művészetek, időnként önkénteskedem is, a jövőmre és a leendő családomra gondolva befektetek és spórolok, így úgy érzem, hogy gazdag a lelkem és az életem. A barátaim mind azt mondják, hogy szép vagyok, de minimum átlagos és kellemes a társaságom, szóval nem értem, hogy egyszerűen mi az oka az egyedüllétnek. Egy évig még teljesen élveztem a szingliséget, de sajnos az intimitás és a kapcsolódás totális hiánya két év távlatából már érződik, és frusztrációt szül.
Elsőre azt mondanám, hogy lehet csak peched van. De ez, hogy első randi után már nem ír senki ez azért furcsa :D
Te mire gondolsz mi lehet a gond?
2018. ápr. 8. 00:19
2/27 anonim válasza:
Senki se defektes, csak szimplán nem találtad még meg a megfelelő embert. Minél értelmesebb és intelligensebb valaki, annál nehezebben találja meg.
2018. ápr. 8. 00:20
3/27 A legrosszindulatúbb válasza:
Valami defekted csak van! Fizikailag képtelenség, ha ennyi mindent csinálsz, hogy ne környékezzen meg valaki, vagy ne legyél rokonszenves valakinek. Főleg úgy, hogy volt a hátad mögött egy egész év, amikor még nem érezted feszélyezve magadat. Kötve hiszem, hogy ne kerülgettek volna téged akár többen is. Fizikailag képtelenség.
2018. ápr. 8. 00:21
4/27 Antid Oto válasza:
Itt mindjárt lesz egy rakat udavarlód.
2018. ápr. 8. 00:21
5/27 anonim válasza:
én is szívesen leszek az udvarlód, ha akarod
2018. ápr. 8. 00:24
6/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, folyamatosan monitorozom magam, de állandóan azt látom, hogy könnyen szót értek mindenkivel, legutóbb még egy kis apró ajándékot is vittem egy online randis fiúnak pusztán figyelmességből, direkt egy kis személyre szóló meglepetést, érdeklődő természet vagyok és kínos csend sincs soha. Valami nagyon nagy baj lehet velem, talán nem látom a fától az erdőt, de egyszerűen nem megy. Közel 10 online randin vagyok egyébként túl és 80%-al még a második randiig sem jutottam.
2018. ápr. 8. 00:25
7/27 anonim válasza:
Hát, hasonló cipőben járunk, de én nem tartom magam defektesnek, csak simán nem alakulnak jól a dolgok az életemben. Egy darabig én is élveztem a szingliséget, de most már jöhetne a hercegem.
Szerintem te sem vagy defektes, csak így alakult és biztosan okkal.
2018. ápr. 8. 00:27
8/27 anonim válasza:
#6 kérdezném, hogy nem lehet, hogy van valami a természetedben? esetleg valami kemény, valami hangsúly, amit otthonról hozol és fel sem tűnik. De azért fura, mert nekem akinek a természete nem szimpatikus az sem szokott ilyen gyorsan kiderülni, mert egyszerűen nincs idő rá.
Nem lehet inkább, hogy az van, hogy mondjuk komoly kapcsolatot keresel és ez lejön az első randin, az online srácok meg csak könnyebb valakiket?
Meg a barátaid bátrak annyira, hogy megmondják mi lehet, ha tudják? Lehet berúghatnál egyszer valamelyikkel és akkor részegen lehet kijön valami, amivel amúgy nem bántana meg :D
2018. ápr. 8. 00:33
9/27 anonim válasza:
Egyébként nálam is általában az a probléma, amit a 8-as ír, hogy én komoly kapcsolatot keresek, de azok a srácok, akikkel randizni szoktam meg pont nem, aztán ilyenkor természetes, hogy szétvállnak az újtaink.
Sajnos elég nehéz olyan srácot találni a huszonéves korosztályból, aki valami komolyabbat keres. Kezdem néha azt hinni, hogy ilyen nincs is. :D
2018. ápr. 8. 00:36
10/27 A kérdező kommentje:
Barátaimmal elég őszinte kapcsolatot ápolok, és az egyik azt mondja, hogy szerinte azért nem jön össze, mert nem vagyok elég buja és inkább csak egy kedves társaságnak látnak a férfiak, mint egy szexis nőnek. Én viszont úgy vagyok vele, hogy komoly kapcsolatot keresek és egy becsületes férfi oldalán szeretnék lenni, aki meglátja az emberi értékeimet és nem akarok ilyen játszmákat kezdeményezni és nem direktben szeretném a szexualitásomat sugározni felé. Az én célközönségem nem ez. Nem hiszem, hogy a hajtekergetés, a szájharapdálás és a dekoltázsom kiemelése ennyit nyom a latba...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!