Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az életben az a sok munkakerülő, eltartásra vágyó, pénzéhes, prosti nő, akik ebben a kategóriában naponta teszik fel a kérdéseiket?
Nagy az ismeretségi köröm, középsuli, egyetem, munkahely, rokonok mégis közülük minden nő dolgozik. Teljesen átlagos, városi emberekből áll ez a kör. Vannak köztük az átlagnál kicsit jobban, kicsit rosszabbul élők is, a körülményeik, a családi hátterük is az átlag körül mozog, változik.
Ebben a kategóriában mégis naponta olvasok olyan nőkről kérdést, amilyeneket a kérdésemben felsoroltam. Ők az életben hol vannak? Tudom, vannak köztük troll kérdések is, de ha a kérdések fele is igaz már az is nagyon sok a 0-hoz képest, akikkel én találkozom.
én se ismerek egy ilyet se. az is vegyes, hogy a fiúnak vagy a lánynak van több pénze. iskolázottság szintén.
szóval nem tudom hol vannak ezek, de nem is igazán érdekel.
olyan férfiakkal se szoktam találkozni, mint akik itt vannak fent ezen az oldalon.
nemtom, én csak normális embereket ismerek kb. :D
zsák a foltját ezek szerint. gondoljanak erre legközelebb a picsogók. ;)
Pasik tényleg naponta írogatnak ki kérdéseket, hogy az összes nő ilyen meg olyan pénzéhes aranyásó. AZ ÖSSZES. :D
Kíváncsiságból: Mégis minek jön fel egy csomó válaszoló az oldalra? Hogy az általuk elképzelt túlidealizált világot lenyomják más torkán? Mert vicc, ami itt megy.
Leírtam, amit tapasztaltam. Le lettem pontozva. Hát emberek, lehet ide jönni, bemutatom a környezetem. Szánalmas ez a szint, ahogy megy az erőlködés, hogy amit nem láttok vagy tapasztaltok, az nincs. Olyan feljönni néha erre az oldalra, mintha leírná valaki a kormány oldalára, hogy van korrupció.
Nem érzitek, hogy konkrétan saját magatok köpitek szembe, amikor az egyik oldal érvelési hibáját felpontozzátok, de a másikét le? :D Ennyire minimális logika nincs a fejetekben? Ennyire megakarjátok védeni a beszűkült 2 bites világotok? Ennyire analfabétaként nem értetek meg néhány mondatot és próbáltok belemagyarázni dolgokat?
Ismertek modelleket? Hallottatok a szereposztó díványról? Jártatok már cégvezetők találkozóján? Beszéltetek már kiöregedett hostessekkel? Láttatok már nagy Audiból kiszálló kigyúrt állatot, mellette szőke cicababával?
Ti tényleg azt hiszitek, hogy nincsenek eltartott nők és prostik? :D Korrupció sincs, fű sem létezik?
Komolyan érdekel: Mégis miért jó ennyire kifordítani a világot és teljesen logikátlan és irreális dolgokat beleerőltetni? Ettől jobb érzés lesz a lelketekben vagy mi a cél?
"Ti tényleg azt hiszitek, hogy nincsenek eltartott nők és prostik? :D Korrupció sincs, fű sem létezik?"
Te ezeket a marhaságokat honnan szedted? Ki írta, hogy nem létezik? Már eleve a kérdés is úgy szól: hol van az a SOK xy nő....
Bizony sokan úgy állítják be, mintha tök általános jelenség lenne, hogy 10 nőből minimum 6-7 prostituált, vagy az volt, vagy eltartatja magát a pasijával, vagy golddigger. Ez pedig nem igaz.
Tényleg ilyen nehéz ezt felfogni? :D
Ujabb ertelmetlen fel es lepontozas. A jo par feltett kerdesemre meg 0 valasz... :D
Tovabbi boldog es szep burokban elt eletet es rengeteg kepmutato valaszt. Gondolkodni nehogy nekialljatok, mert megfajdul a fejetek. En reszemrol itt leptem le az oldalrol. Szamomra erthetetlen, hogy gyult ossze itt ennyi csolatasu ember, akik maguk sem tudjak, hogy miert nyomogatjak a piros kezeket.
Mondd, neked érettségid van egyáltalán? Ahhoz kell némi szövegértés.
Megpróbálom még egyszer, utoljára leírni, minél egyszerűbben. Sajnos kottázni nem tudok, így gyerekdalba nem tudom foglalni, szóval ha így se érted meg, akkor tanácstalan vagyok.
Koncentrálj.
Van az oldalon x darab felhasználó, akik írogatják a kérdéseket/válaszokat, amiknek az a mondandója, hogy MINDEN nő (de legalábbis egy 90% körüli részük) csak a pénzre hajt, luxust és eltartást vár el a párjuktól - itt gondolok pl tipikusan a Suhanó farkaskutya (vagy mi a túró volt a neve) kaliberű provokatőr trollokra, a "milyen autó / mennyi nettó kell, hogy barátnőm lehessen" és társaira. Gondolom, ebben egyetérthetünk, hogy létező jelenség.
Nos. A kérdező kiírt egy kérdést, hogy tulajdonképpen hol van ez a SOK prosti, ugyanis aránytalanul sok az ezzel foglalkozó kérdés az oldalon ahhoz képest, amennyi ilyen emberrel találkozik a való életben. Egyébként én is írtam már ki hasonló kérdést, én se kaptam értelmes választ :D
Erre én leírtam, hogy engem is érdekel, mert én se tapasztaltam még ilyet a környezetemben, 1 ilyet ismerek.
Eddig tudsz követni?
Nos, ezután te belém álltál, azt állítva, hogy szerintem prostituáltak és gold diggerek nem léteznek, holott ezt sehol egy szóval nem állítottam. Azt állítottam, hogy nem igaz, hogy a nők 90-100%-a ilyen lenne - ahogy páran állítják az oldalon, akikre vonatkozott ez a kérdés.
Te adsz mások szájába olyan dolgokat, amiket nem mondtak, eleve nem tudod értelmezni, amit írtam, aztán még te emlegetsz logikát?
Ezt a választ nem sértésnek szánom, csak tényleg nem értem, mit nem értesz a válaszaimon... Melyik részt fogalmaztam furán, vagy hol írtam, hogy nem léteznek k...ák? Komolyan, őszintén érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!