Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol van az életben az a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az életben az a sok munkakerülő, eltartásra vágyó, pénzéhes, prosti nő, akik ebben a kategóriában naponta teszik fel a kérdéseiket?

Figyelt kérdés

Nagy az ismeretségi köröm, középsuli, egyetem, munkahely, rokonok mégis közülük minden nő dolgozik. Teljesen átlagos, városi emberekből áll ez a kör. Vannak köztük az átlagnál kicsit jobban, kicsit rosszabbul élők is, a körülményeik, a családi hátterük is az átlag körül mozog, változik.

Ebben a kategóriában mégis naponta olvasok olyan nőkről kérdést, amilyeneket a kérdésemben felsoroltam. Ők az életben hol vannak? Tudom, vannak köztük troll kérdések is, de ha a kérdések fele is igaz már az is nagyon sok a 0-hoz képest, akikkel én találkozom.

2018. ápr. 5. 07:59
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
2%

#20: A szenzációhajhászást ne keverd azzal, amit a hétköznapi életben tapasztalnak az embere, a saját bőrükön.

[link]

2018. ápr. 5. 10:44
 22/38 anonim ***** válasza:
80%

Sokat segítene az ilyeneken, ha megismernéd az ismerőseidet. :)

Nem is értem, te kikre használod az "ismerős" kifejezést? Akit láttál egyszer az utcán? :D

Csak nekem evidens, hogy az ismerőseimről tudom, hogy hol dolgoznak, nagyjából hogy néz ki az életük, stb? Akiről ezeket nem tudom, az idegen, akivel max néha beszélek.

Egyetemre járok, minden csoporttársam és egyéb ottani ismerősöm dolgozik valami, a szakhoz kötődő munkát (van, aki könyvtár szakon a Fumax kiadónál fordítóként dolgozik, van, aki egyházi könyvtárban, valaki egy étteremben rendezvényszervezőként, valaki informatikai cégnél junior programozóként, hát ja, van aki kávézóban pultos, vagy boltban árufeltöltő, mert még nem találtak "normális" munkát, de rajta vannak)

Sőt, van műkörmös ismerősöm, nem egészen értem, hogy ott mire célzol. Annyi, hogy ő otthon, saját beosztás szerint dolgozva néha ráért a rákos anyósát ápolgatni, meg mostanában apósát hurcolja kórházba meg haza, meg segíteni az unokahúgának felkészülni a vizsgáira (ő most tanul körmösnek).... Ebben mi olyan rossz? Vagy az számít k...ságnak, hogy megfogja a vendégei kezét, miközben dolgozik? Végülis ha úgy vesszük, hogy testi kontaktus van közte és az ügyfél között 1-2 órán keresztül, amiért pénzt kap, akkor mondhatjuk prostituáltnak a műkörmösöket, de ha nem erre gondoltál, akkor nem egészen értelek :D

"Ha elenyészően kevés ilyen nő lenne, akkor nem beszélne erről ennyi ember és nem alakult volna ki ilyen általánosítás. A legtöbb általánosításnak van alapja."

Ennyi ember? Mennyi? Ugyanaz a maréknyi szerencsétlen írogatja ki a kérdéseket, amik ugyanarra a kaptafára épülnek. SOHA SENKITŐL nem hallottam még ilyesmi sztorit élőben a korosztályomból - pedig nem kevés embert ismerek, és elég sokszínű a társaság, már csak a legközelebbi baráti társaságomban van teletetovált metálénekes, lányoktól rettegő karosszérialakatos, templomjáró kétdiplomás, olyan aki egy hónapban csak videojátékokra elkölt 100k körüli összeget, olyan aki kénytelen kamaszkora óta dolgozni hogy a családjának legyen mit ennie, stb stb, elég sokféle embert ismerek, magam is két egyetemi képzésben vettem részt, a középsulis osztálytársaim elég sok irányba haladtak tovább az életben, a párom meg szakmunkásképzőbe járt, általa meg ismerek egy csomó embert onnan.

Lényeg a lényeg, statisztikailag már rég kellett volna hallanom közülük legalább néhányat panaszkodni a prosti nőkre, de erre nem volt még példa soha.

De oké, akkor fordítsuk meg a kérdést: Hol van az életben az a sok átvert, kihasznált, lehúzott pasi? Ismétlem, egyet ismerek, ő is 60 körül van, és örömmel asszisztál a felesége burzsuj életmódjához, nem akar válni. De hol vannak a többiek? Akik utálják ezt, és el vannak keseredve?

Nem mondom, vannak problémáik az ismerőseimnek a nőkkel, de a pénz még sehol nem volt téma - a gyk-n kívül, ahol a fix trolltársaság futószalagon szállítja a prostis kérdéseket. Komolyan ez lenne a bizonyíték? :D

2018. ápr. 5. 10:56
 23/38 A kérdező kommentje:

Én is tudom a női ismerőseimről mit tanulnak, hol dolgoznak. Sok ismerősöm van nekem is, köztük nincs ilyen eltattott.

Hivatásos prostik vannak, (még ha nem is az ismerőseim), az tény.

Elsősorban az eltartott, plázacica nőkre vagyok kíváncsi, akikről ezen az oldalon panaszkodnak illetve akik ezen az oldalon tesznek fel "hol találok eltartót?" kérdéseket naponta.

2018. ápr. 5. 11:04
 24/38 anonim ***** válasza:

Én ezen az oldalon csak azt tapasztalom, hogy a férfiak sokszor állítják, ez egy mindennapos jelenség, a nők pedig vehemensen tagadják, hogy ez egy gyakori, vagy egyáltalán létező dolog lenne.

Olyan kérdésekkel viszont nem találkozom, hogy eltartót keresnek meg panaszkodnak.

2018. ápr. 5. 11:10
 25/38 anonim ***** válasza:
0%

#22: "Sokat segítene az ilyeneken, ha megismernéd az ismerőseidet. :)"

Ismerem őket. Amilyen hol dolgozol témákról beszélsz, arra lazán mond valami alibi melót az, aki ilyenben dolgozik. Te sem gondolhatod komolyan, hogy egy egyetemi társaságban, amikor témába kerül a meló, akkor lazán odavágja bárki is, hogy prosti. Legalább egy kicsit gondolkodjunk már itt gyakorlatiasan...

"Sőt, van műkörmös ismerősöm, nem egészen értem, hogy ott mire célzol."

Van pár műkörmös ismerősöm, mindhez járnak prostik. Elbeszélgetnek. Ennyire céloztam, nem arra, hogy a műkörmösök prostik.

"Ebben mi olyan rossz? Vagy az számít k...ságnak, hogy megfogja a vendégei kezét, miközben dolgozik?"

Amit írtál, abban semmi. Tök felesleges volt ezeket az előítéleteid leírni, szóba sem hoztam olyan dolgokat, amiket írtál... :D

"Ennyi ember? Mennyi? Ugyanaz a maréknyi szerencsétlen írogatja ki a kérdéseket, amik ugyanarra a kaptafára épülnek. SOHA SENKITŐL nem hallottam még ilyesmi sztorit élőben a korosztályomból"

Én teljesen értetlenül állok az ilyen szövegek előtt. Gyk-n naponta írja egy csomó ember, hogy milyen csoda ismerősi köre van. Pl. neked is. Kérlek, áruljátok már el, hol szeditek össze? :D Pl. állításod szerint minden egyetemista ismerősöd dolgozik. Igazából nincs annyi egyetemi munkahely... Még hiányszakmás, műszakis ismerőseim egy része is gondba van, amikor gyakorlati helyet kell találni. Emellett egy csomó egyetemistát a szülei eltartanak (amivel semmi gondom).

"Lényeg a lényeg, statisztikailag már rég kellett volna hallanom közülük legalább néhányat panaszkodni a prosti nőkre, de erre nem volt még példa soha. "

A statisztikában van szórás. Én ismerek néhány lányt, aki aranyásó vagy prosti. Te nem vagy nem vetted észre. A statisztika nem arról szól, hogy fixen ugyanannyit fogunk ismerni.

"Nem mondom, vannak problémáik az ismerőseimnek a nőkkel, de a pénz még sehol nem volt téma - a gyk-n kívül, ahol a fix trolltársaság futószalagon szállítja a prostis kérdéseket. Komolyan ez lenne a bizonyíték? :D"

Személy szerint kb. mindennek az ellentétét látom, ami gyk-n pc kategóriaként megy és felpontozott válasz. Pl. itt naponta leírják, hogy a bunkó srácok nem kellenek a csajoknak. Ehhez képest az összes bunkó srác ismerősömnek egy csomó csaja volt.

Kicsit ez a prosti téma is olyan, mint a fű. Aki nem füvezett még vagy nem volt benne füves társaságban, azt hiszi, hogy nehéz hozzájutni. Aki már volt, az tudja, hogy 10 perc alatt lehet szerezni.

Arról fogalmam sincs, hogy hol keresd a környezetedben, mert nem ismerlek.

2018. ápr. 5. 11:10
 26/38 anonim ***** válasza:
91%

#21 ha már ilyen ügyesen megtaláltad a te érvelési hibád website-ját, kiválaszthattad volna a magadra vonatkozó pontot:

[link]

Szerinted azért van sok pénzéhes nő, mert ha nem lenne, nem beszélnél róluk egyfolytában.

Akkor most miről van szó?

2018. ápr. 5. 11:34
 27/38 anonim ***** válasza:
80%

"Amilyen hol dolgozol témákról beszélsz, arra lazán mond valami alibi melót az"

Aha, és akkor pl a fordító ír a kiadónak egy levelet, hogy írják már be az ő nevét a könyvbe az igazi fordítóé helyett? A könyvtárban dolgozó betör a könyvtár raktárába és múzeumába, hogy megcsinálja a fotókat, amiket szokott feltenni instagramra onnan? A pultos igazából csak akkor alibiből áll be egy random kávézóban dolgozni, mikor én arra járok? :D Vagy ezt hogy gondolod? :D Most komolyan, a legtöbb munkának van nyoma, kapnak céges email címet, van róluk fotó a munkahelyük weboldalán, mutatnak képeket. Nem is értem, hogy lehetne erről kamuzni :D

"Van pár műkörmös ismerősöm, mindhez járnak prostik. Elbeszélgetnek. Ennyire céloztam, nem arra, hogy a műkörmösök prostik."

Konkrétan anyósomról van szó, ő műkörmös, mivel sokszor lebzseltem a házban mikor dolgozott, ismerem a vendégeit. Van köztük több óvónő, pár mérnök, van egy állatorvos, egy pszichológus, van nála minden, prosti pont nincs. Egyetlen vendége van, aki egyáltalán kinézetre cicababa, ő egyébként háromszor annyit keres, mint a pasija - szokott is panaszkodni körmözés közben, hogy a párja nehezen viseli ezt.

"Gyk-n naponta írja egy csomó ember, hogy milyen csoda ismerősi köre van. Pl. neked is. Kérlek, áruljátok már el, hol szeditek össze? :D Pl. állításod szerint minden egyetemista ismerősöd dolgozik. Igazából nincs annyi egyetemi munkahely... Még hiányszakmás, műszakis ismerőseim egy része is gondba van, amikor gyakorlati helyet kell találni."

Középsuliban egy közgazdasági-informatikai középiskolába jártam, onnan a lány osztálytársaim: ketten foglalkoznak rendezvényszervezéssel, van egy szülésznő, két tanár, három közgazdász, egy az apja autós vállalkozásánál dolgozik, meg mellette fotósként is vállal munkákat, egy jelenleg a városi Tescoban dolgozik, hogy a családját tudja segíteni, mellette színésznek készül.

Utána egy informatikai egyetemi szakot kezdtem, ott is megismertem sok embert, onnan mindenki valami informatikai pályán dolgozik azóta, nem olyan változatos. :D

Azután könyvtár szakra jelentkeztem, innen nagyjából írtam is, hogy mik vannak.

A gyakorlati hellyel soha senkinek nem volt problémája tudtommal, én is mindig válogathattam, és nem vagyok kiválasztott, szóval a mindenkori csoporttársaim is.

A többi ismerősömet, mint írtam, főleg a párom által ismertem meg, neki pedig a baráti köre főleg volt iskolatársiból, munkatársaiból, illetve az unokaöccse haverjaiból áll (kb olyan közel állnak egymáshoz az unokaöccsével, mintha tesók lennének), nos pl ő basszerozott egy kis helyi metalcore bandában, általuk is ismerek pár érdekes embert - a zenekar tagjait, illetve koncertjeiken is sikerült pár fura arccal összefutni.

Remélem, sikerült megválaszolni a kérdésed.

"A statisztikában van szórás. Én ismerek néhány lányt, aki aranyásó vagy prosti. Te nem vagy nem vetted észre. A statisztika nem arról szól, hogy fixen ugyanannyit fogunk ismerni."

A statisztikában létezik a "reprezentatív minta" fogalma. Nem véletlenül hangsúlyoztam ki, hogy SOKFÉLE embert ismerek. Persze, ha az ismerőseim nagyjából ugyanolyanok, akkor nem igazán lehet belőlük következtetéseket levonni. De így nem gondolod, hogy legalább néha, alkalmanként, és legalább 1-2 ismerősömnél fel kéne merülnie ennek a problémának?

(Mellesleg arra mindenképpen jó a példám, hogy az én ismerőseim nem találkoztak ilyennel, mégis van kapcsolatuk, ergo ha tényleg nagy mennyiségben léteznek prosti nők, akkor is elkerülhetőek - ergo fölösleges ezen nyígni)

"Pl. itt naponta leírják, hogy a bunkó srácok nem kellenek a csajoknak. Ehhez képest az összes bunkó srác ismerősömnek egy csomó csaja volt."

Na ez meg olyan, hogy mi számít "bunkó"-nak? Pl én is hallottam már hogy valaki a páromat nevezi bunkónak, sírva röhögtem rajta. Ja, idegenekkel nem mosolyog és jópofizik, kinézetre is inkább marcona, csak sötét ruhákat hord ("tipikus" bőrdzsekis-tetovált pasi), és kiáll magáért ha úgy van - ez már sokaknak elég, hogy bunkónak lássák. Közben otthon szeretünk meséket nézni együtt a takaró alól, van kedvenc plüssmacija, imádja Paddington macit, és soha nem találkoztam még bújósabb emberrel nála.

És nem ő az egyetlen, van még pár ilyen ismerősöm, pl a már említett kivarrt metálénekes is kedves alapvetően (képzelheted, mennyien nézik annak, egész karos Xenomorph tetkóval, fültágítóval, hasonlókkal, mikor hörög a színpadon)

Én azt tapasztaltam eddig, hogy azok a pasik, akik első blikkre "bunkók", valójában általában jó fejek, akik viszont elsőre "cukik", azok később ordenáré tajparasztokká tudnak válni (2 előző kapcsolatomban ez ment :D ) - nyilván kivétel van, de döbbenet, hogy hányszor sütik rá a "bunkó" jelzőt olyanra, aki amúgy a légynek se ártana.

Aztán persze vannak nők, akik benne maradnak bántalmazó kapcsolatban valami vérbeli tukóval, ennek megvannak a pszichológiai okai.

"Kicsit ez a prosti téma is olyan, mint a fű. Aki nem füvezett még vagy nem volt benne füves társaságban, azt hiszi, hogy nehéz hozzájutni. Aki már volt, az tudja, hogy 10 perc alatt lehet szerezni."

Na, most meg én nézek, hogy hol a fenében élhetsz, és milyen ismerőseid vannak, ugyanis én ismerek több olyat aki él ilyenekkel, mind panaszkodnak, hogy 2 hét beszerezni, és akkor is zsákbamacska. Szutyok herbált persze könnyű és gyors beszerezni, de sokan panaszkodnak, hogy ennyi erővel herkázhatnának is, azt se nehezebb beszerezni. :D

2018. ápr. 5. 11:44
 28/38 anonim ***** válasza:
Téged sem az eszedért szeretnek :)
2018. ápr. 5. 12:00
 29/38 anonim ***** válasza:
olyanok mint a gyíkembeek, köztünk járnak, de sosem tudhatjuk...
2018. ápr. 5. 12:54
 30/38 anonim ***** válasza:

Ha már itt tartunk

[link]

2018. ápr. 5. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!