Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol van az életben az a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az életben az a sok munkakerülő, eltartásra vágyó, pénzéhes, prosti nő, akik ebben a kategóriában naponta teszik fel a kérdéseiket?

Figyelt kérdés

Nagy az ismeretségi köröm, középsuli, egyetem, munkahely, rokonok mégis közülük minden nő dolgozik. Teljesen átlagos, városi emberekből áll ez a kör. Vannak köztük az átlagnál kicsit jobban, kicsit rosszabbul élők is, a körülményeik, a családi hátterük is az átlag körül mozog, változik.

Ebben a kategóriában mégis naponta olvasok olyan nőkről kérdést, amilyeneket a kérdésemben felsoroltam. Ők az életben hol vannak? Tudom, vannak köztük troll kérdések is, de ha a kérdések fele is igaz már az is nagyon sok a 0-hoz képest, akikkel én találkozom.

2018. ápr. 5. 07:59
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Összesen 1 olyan nőt ismerek aki szült 2 gyereket és utána már egyáltalán nem ment és nem is tervez visszamenni dolgozni, de ők egyrészt az átlagnál rosszabbul élnek, neki sincs olyan végzettsége, amivel jól kereshetne, másrészt 40 feletti, abban a korosztályban még gyakrabban volt ilyen, mint manapság. Szóval még az az egy sem ilyen tipikus ribi, mint amilyenekről itt a kérdéseket írják. :D
2018. ápr. 5. 10:19
 12/38 anonim ***** válasza:
34%

Azt vettem észre, hogy az ilyen nőket az nem látja, aki nem akarja vagy nem mozog több társaságban.

Konkrét példa: Egyetemi társaság, a csaj prosti, abból tartja fent a lakást, elég gyakran vesz új és drága ruhákat. Párszor elbeszélgettem vele komolyabban, feltűnt, hogy a családi háttér elég gyenge, aztán végül kibukott belőle, hogy oldja meg a dolgokat. Na, a társaság nagy részének egyrészt eszébe sem jut arról kérdezni, hogy milyen az otthoni háttér. Másrészt, kedves, cuki, átlagos lánynak tűnik, akiről valamiért egy csomó ember nem gondolná, hogy pénzért szexel. Az ilyen helyzetekben a környezet sokszor észre sem veszi, hogy épp egy prostival beszél.

Másik példa, a lánynak nem volt kint facebookon, hogy van pasija. Sehol, semmi jele nem volt a dolognak. A szakításuk után derült ki, hogy csak a pénzért volt vele. Róla sem gondolta volna senki, hogy mi a helyzet.

Társaság terén pedig, ha ilyeneket akarsz látni, akkor kérdezz körbe pl. a komolyabb műkörmös ismerőseidnél. Nem az ilyen "nemrégcsináltam okj-t", hanem olyanoknál, akik tényleg főállásban dolgoznak körmösként.

2018. ápr. 5. 10:19
 13/38 A kérdező kommentje:
Hát igen, ilyen egyetemi tandíjas prostikról hallottam már
2018. ápr. 5. 10:23
 14/38 anonim ***** válasza:
97%

Ez nekem is hatamas rejtély, egyetlen egy nőt ismerek, akit 100%-ban a férje tart el, és ő tényleg pénzéhes, luxus kéne neki, de kb életében egy hetet nem dolgozott összesen.

Ő közeledik a 60-hoz, szóval nem hiszem, hogy rá gondolnának, mikor a "mai lányokat/nőket" szidják :D (Meg neki 30 éve ugyanaz a balek a férje, aki tökéletesen megfelel neki mert pénzeli, kétlem, hogy másokkal ismerkedne.)

Szerintem elenyészően kevés ilyen nő van, csak ha belefut valaki egybe, akkor már ugrik is, hogy biztos minden nő ilyen, és ez magyarázza a sikertelenségeit.

Lássuk be, ez egyszerűbb, mint végiggondolni, hogy "Mi lehet a baj velem? Mit csinálok rosszul?" és változni.

2018. ápr. 5. 10:35
 15/38 anonim ***** válasza:
97%
Én meg ezzel úgy vagyok, hogy ha a kisp!námat betenném olyan helyre, mint amit az elején írt a hozzászóló (a három srácról és a plázap!na asszonykákról), akkor biztos, hogy annyi agyam lenne a nő helyében, hogy azért sütögetem a saját pecsenyémet is. Ezek a nők szarra sem lesznek valók, ha kipottyannak onnan, bármiért (cég mégiscsak befuccsol, vagy a srác kidobja, stb). Szóval én a b...szott nagy jólétemben nem a kutyát vinném kutyakozmetikába, és a kezemet műkörmöshöz, hanem kihasználva a sok szabadidőmet, és hogy pénz az van viszonylag számolatlanul, elvégeznék egy nagyon jó OKJ-s szakmát pl. (vagy főiskolát, egyetemet, a lányok helyében). Mert amikor majd esetleg kivénhedt k...vák lesznek, kipottyanva a pixisből, nem biztos, hogy lesz "befektető".
2018. ápr. 5. 10:36
 16/38 anonim ***** válasza:
15%

"Szerintem elenyészően kevés ilyen nő van, csak ha belefut valaki egybe, akkor már ugrik is, hogy biztos minden nő ilyen, és ez magyarázza a sikertelenségeit.

Lássuk be, ez egyszerűbb, mint végiggondolni, hogy "Mi lehet a baj velem? Mit csinálok rosszul?" és változni."

Ha elenyészően kevés ilyen nő lenne, akkor nem beszélne erről ennyi ember és nem alakult volna ki ilyen általánosítás. A legtöbb általánosításnak van alapja. Addig persze könnyű azt mondani, hogy nagyon kevés ilyen nő van, amíg valaki tök jól elél egy burokban és lehet vígan lepontozni a reális válaszokat. Kicsit olyan a sztori, mint amikor valaki nagy vagyon örököl és nem látja, hogy nem az átlag szinten él.

Azon lépjünk már túl, hogy aki leírja a tapasztalatait, az általában nem gyakorol önkritikát vagy gyűlölködő. Én pl. a #12-es válaszom tapasztalatból írtam, nem gyűlölök ezért egy nőt sem és nem húzom rá ezeket a tapasztalataimat minden nőre. Sőt, önkritikát is gyakorlok, edzek, építem a karrierem és van barátnőm. Ettől még prostik és eltartott emberek léteznek.

2018. ápr. 5. 10:41
 17/38 anonim ***** válasza:
93%
"Egyetemi társaság, a csaj prosti, abból tartja fent a lakást, elég gyakran vesz új és drága ruhákat." - ja. Ezt az "egyetemista vagyok, és kell a pénz" dumát a kuncsaftjaiknak találták ki a ribik. Azok a lúzerek meg örülnek, hogy ők "elit, egyetemista" muffal dugnak, miközben a csaj valószínűleg azért állt lotyónak, mert anno kibukott szakközépiskola tizedikből... :D
 18/38 anonim ***** válasza:
80%

5-ös, dolgozni nem csak úgy lehet, hogy beleszakadj.

Én itthon dolgozom, szabadúszó vagyok, és kitermelek egy jó átlag feletti fizut. De ezért nem a kutyát viszem kozmetikába pl, és nem a műkörmös-fodrász-szolárium szentháromságban telnek a napjaim.

De: attól még nem robotolok a gépsor mellett, és nem kell más nők allűrjeit elviselnem egy irodában pl.

19/38 A kérdező kommentje:
Na ja, még amit az 1. írt az is csak ideig óráig tart, a pasi dobni fogja őket friss p.nciért, a csajok öregszenek, kevés eséllyel fognak ki egy ilyet újra.
2018. ápr. 5. 10:42
 20/38 anonim ***** válasza:
91%

"Ha elenyészően kevés ilyen nő lenne, akkor nem beszélne erről ennyi ember és nem alakult volna ki ilyen általánosítás." - ezek szerint bármilyen hülyeséget mondunk, az igaz, mert különben nem mondtuk volna.

A Loch Ness-i szörny is létezik, különben nem beszélnének róla annyit az emberek, nem?

2018. ápr. 5. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!