Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magányos farkas fickók, lehet java részt asperger szindrómások?
#20-as, #21-es!
Nem gondoljátok úgy, hogy az úgynevezett "lúzerség" mögött sok esetben valamilyen mentális betegség állhat (akár Asperger, akár akármicsoda)?
Idézek egy cikket:"Bár pont fordítva gondolkodunk erről, de egy kutatás szerint valójában az a ritka, ha valaki nem megy át valamilyen mentális problémán 11 és 38 éves kora között."
Szóval mielőtt meg lelúzereztek valakit, előbb gondolkodjatok el azon, hogy valószínűbb, hogy valamilyen nem látható, nem testi, de BETEGSEGE van!
Sok valóban Aspergeres van, aki tud érvényesülni a világban, párkapcsolati szinten is, ezért kifogás. Manapság amúgy is divat lett aspie-nak tartani kb. mindenkit, aki alulszocializált és a boltossal se tudna két mondatot elcsevegni az időjárásról.
Emberek közé kéne menni a monitor elől és igen, gyakorolni a hétköznapi kommunikációt (és csak utána barátnőre vágyni, nem úgy, hogy barátai sincsenek az illetőnek, mert még azonos neműekkel haverkodni sem tanult meg), nem pedig mindenféle önsajnáltató elméleteket gyártani arról, hogy miért nem megy a csajozás.
láttam szerintem clint eastwood összes filmjét és ő ugye a legtöbb esetben a full magányos férfi megtestesítője.
nekem nem tűnt úgy,hogy a legkisebb mértékben is aspergeres tüneteket mutatott volna.
az ő karakterei mutatják meg pontosan azt,hogy a magányos farkas nem kényszerből az,hanem saját választásból.
és egy elég lényeges különbség.
26-os:
Kimondtad a lényeget, "jóképű", igazából csak ez számít, a többi csak körítés. :)
Mindegy milyen ember vagy mit mond. :D
Nagyon tájékozott vagy, sokat olvasol. Még egy szakovos is évek alatt állapítja meg, te zsenikém simán diagnózist állítottál fel, de kissé lemaradtál, ha már ilyenekkel dobálózunk figyelmedbe ajánlom az pszicho mókusok kidolgozták az ASS-perger szindrómát.
ennyi idiótát.
"Nem mindenki aspergeres, aki magányos farkas típus."
Ezt nem is írta a kérdező egy szóval sem. Úgy fogalmazott: "java részt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!