Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magányos farkas fickók, lehet java részt asperger szindrómások?
Aspergeres vagyok, ha tehetem, akkor kapcsolatban vagyok.
Ha nem lennék kapcsolatban, akkor azonnal pánikszerűen pánikba esve bepróbálkoznék azoknál a lányoknál, akik kedvesen viselkednek hozzám, aztán az első, aki belém szeret, azzal járni kezdenék gondolkodás nélkül.
Szerencsére van barátnőm, így ez a pánik nem fenyeget engem. Elég pánik nekem az életem többi része is.
Összefoglalva - Mutáns társfüggő aspergeres vagyok (általános értelemben az aspergeresek nem nyitnak, én azonban társfüggő vagyok, ezért vagyok mutáns (szerintem))
Én egy boldog remete vagyok és xarok a nőkre/emberekre. :D
Hogy mi a szindrómám azt nem tudom, de az biztos, hogy
több, mint 20 éve HARD-kórban "szenvedek", a hallásom már biztos sérült egy kicst, de nem érdekel. :D
Thunderdome/Hardcore never die! :) 39F
12: Üdv a klubban! :)))
Engem állandóan learanyosoznak meg lecukiznak a nők akikkel barátkozok élőben. :)
Csinálni kellene ilyen FZ premium klubbot :DD
Az én olvasatomban a magányos farkas: olyan férfi, aki megkaphatna akárkit, de észre sem veszi, hogy van benne valami vonzó és odavannak érte a nők... jól elvan, éldegél egyedül is, a saját intelligencia hányadosának megfelelő tevékenységekkel foglalkozva > azaz van valamilyen (akár több) talentuma. Észre vesznek pár lányt, de csak nagyon kevés fogja meg őket igazán. :)
Az én volt barátom pont ilyen.. nem volt 2 évig kb kapcsolata előttem, azelőtt pedig pár. Ha elkísérte a haverjait bulizni, akik csajozási szándékkal mentek, akkor a nők nem a haverjaira, hanem rá tapadtak, aki a sarokban iszogatott:DDD keveseket vett észre és elvolt egyedül, nem különösebben kereste a kapcsolatot.. csak aztán miután találkoztunk valahogy sorsszerűen 2x is, nos belém szeretett :)) és én is belé :( amiből lett egy nagy galiba. De meg így is életem legszebb galibája és emlékei. Szóval szeretem a magányos farkasokat :D
Aspergerről nem tudok nyilatkozni, de nem lepődnék meg ha lenne neki..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!