Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak defektes szellemileg nem százas, önbizalom hiányos, szorongos, éretlen, "sose volt kapcsolatom" "nem tudom, mi az a kapcsolat" "hogy kell viselkedni egy kapcsolatban" lányok jönnek nekem?
Rengeteg lánnyal ismerkedtem az elmúlt pár hónapban. Kivétel nélkül egy se tudta mit akar. Amelyik tudta, kiderült, hogy rosszul tudta. Szüzek, prüdek, éretlenek, soha nem volt még kapcsolatukat...17-21 éves lányokról van szó.
Már unom.
Engem nem erdekelne ha ellttrm ri**nc volt, vagy mitudomen....mar beert a fejem, hogy az ilyeneket ne vegyem figyelembe. De nem nagyon jon egy normalis lany sem, akinek lenne onbizalma, tudja mit akar, stb.
Masnal is volt ilyen “ures menet?”
25f
Hányinger volt olvasni a kérdést és a válaszaidat is. Te öntelt egoista bar_m! Az ilyen fas_zoktól mentsen meg az ég! Vigyázzatoklányok! :D
Javaslat: Talán írj ki hirdetést a kérdésedben s a válaszaidban említett kritériumokkal hátha sikerrel jársz! Hajrá!
Mindenkpp írdd bele: Olyan lányt keresek akin már lgalább 12 férfi átment rajta.
Latom feltoltad a kiskocsit a partra. ;)
Ha nem jott at a szövegből amit irtam, sajnalom. Es sajnalom azt is, hogy vannak merceim is. Tenyleg sajnalom. 😂😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!