Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok a hosszú hajú, szakállas férfiakról?
Hosszú haj = Vállig, mellkasig érő haj.
Szakáll alatt én elsősorban egy teljes szakállra gondoltam (az első kivételével a többi nekem hosszúságra tetszik):
Talán érdemes még megemlítenem, hogy rendszeresen edzek évek óta, és mindig is nagydarab voltam. A magasságom 189 cm. A öltözködésem egyszerű: mindig valamilyen ing, farmer, és egy évszaknak megfelelő elegáns cipő.
Nyilván azért kérdezem ezt, mert van számomra relevanciája. A szakáll biztosan marad, a hajat illetően viszont a kopaszság és a fent említett hosszúság közt vergődöm (köztes megoldás nem létezik). :D
21/F
Az, hogy teljesen az ideálom vagy.
A párom is így néz ki, csak neki már lassan derékig ér a haja... (amíg nem kezd el neki hullani, vagy nagyon töredezni ő sem _nem is engedném :D_ vágatja le.)
Valakinek jól áll, valakinek nem. Mondjuk az már nem tetszik, ha a férfi öbbet foglalkozik a külsejével, mint egy hiú nő és a hipszter- stílus sem jön be kifejezetten. Szóval nem kizáró ok, de semmiképp sem plusz pont.
22/N
Jason Momoan kivul keves pasin tudom elkepzelni ezt ugy h hiteles legyen.Hosszu haj+szakall kombinacio az a ferfiallat kategoria,gyiktesttel,kozemberkent vagy babaarccal inkabb vicces.
Magyaran az egy karakter,tudni kell viselni,olyan arcberendezes,test es korites kell, amitol az osszhatas joooo.
Kopaszon, rovid v hosszu hajjal,szakallal v szakall nelkul,szorosen v szor nelkul is siman el tudom kepzelni a parom,ha jol all neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!