Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szakállas, és hosszú hajú, miért hiszik sokan azt róla, hogy züllött alak?
Manapság miért olyan fontos sokak számára a rövid haj, és borotvált arc?
Nem értem ezt a modern logikát.
A hosszúhaj egy férfinél mindig ápolatlanságra, és nemtörődömségre, elhanyagoltságra utal számomra.
Azzal nincs semmi gond, ha valaki szakűállas.
22:37
Számodra.
Ezt én sem értem. A vőlegényem hosszú hajú, szakállas, viszonylag nagydarab, és hát mondjuk feketében is jár többnyire. Sokszor beszólnak ezért még ismerősök is, akik pedig tudják, hogy milyen.
Egészségesen élünk, ő soha nem iszik alkoholt, nem cigizik, és kimenti még a WC-ből is a legyeket :D Jó állása is van. Mégis megkapta már csaj ismerőstől, hogy milyen link alak (persze virágnyelven fogalmazott a csaj).
Sokan nem képesek a felszín mögé látni.
Testvéremet egyszer a tetoválása miatt akarták kirúgni, pedig gyárban dolgozik, nem találkozik ügyfelekkel, és szorgalmas is. Mégis azt mondta a kis főnöke, hogy megbízhatatlannak tűnik...Persze később bocsánatot kért, de akkor is.
Nem értem én se, de van egy feltevésem... Mivel az összes hobó szakállas, meg hosszú hajú, az emberek ezzel a képpel azonosítanak mindenkit aki küllemre hasonló. Sajnos ez van.
De igazad van szerintem.
Ezt azoknak küldeném, akik szerint a hosszú haj egyenlő az ápolatlansággal...Rengeteg rövidebb hajú nőt láttam már, akinek fele ennyire sem volt ápolt a haja, ennyit erről.
Ezzel a logikával a hosszú hajú nők is ápolatlanok.
Én is metálos vagyok, hosszú hajjal, fekete ruhával, és már megkaptam több embertől a kritikát.
Innen is látszik, mennyire felszínesek az emberek ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!